27.des.2009

Heisann!
Jeg har lenge gått med en "bokboble" i magen, en liten drøm om å lage en blogg om min største lidenskap; bøker!! Men jeg har liksom ikke turt å sette i gang. "Nei, det har jeg ikke tid til", har jeg tenkt. "Tenk om ingen leser den!!!". O' skrekk og gru!!!  Men nå MÅ jeg bare prøve :-)

Jeg er 35 år, er gift med verdens mest fantastiske mann og har 2 barn, Kristian på 11 år og Ingrid på 7 år. Helt siden jeg var liten har jeg vært en lesehest. Det startet med Donald blader, fortsatte med Frøken Detektiv og Pennybøker og nå bare MÅ jeg ha en bok på nattbordet (og helst en eller to i hylla som står og venter på å bli lest). Forresten ligger ikke boka bare på nattbordet, den følger meg hvor enn jeg drar :-)

Jeg elsker familiesagaer og slektskrøniker, "snill" krim og chick lit. Marian Keyes, Cecilia Samartin, Sophie Kinsella og Camilla Läckberg er blant mine favorittforfattere. Akkurat nå går jeg og venter på Camilla Läckbergs siste bok, "Fyrvaktaren". Jeg klarer ikke vente til i februar, når den kommer ut på norsk, så rett før jul bestilte jeg den svenske utgaven :-)

En annen lidenskap jeg har er sjokolade, og det er jo perfekt å kombinere med lesing, så det kan nok hende det kommer noen innlegg om det også :-)  

Nå skal jeg snart lage meg litt frokost, sette meg i godstolen og begynne på en ny bok jeg nettopp kjøpte; "Noen kjenner mitt navn" av Lawrence Hill. Den handler om en elleve år gammel jente i Vest-Afrika som blir bortført og tvunget ombord i et slaveskip på vei til Amerika. Handlingen foregår på 1700 tallet og spenner over tre kontinenter og to århundrer.  Kan nesten ikke vente!! Det er vel ingenting som er så herlig som å sitte med en splitter ny bok i hendene, spenningen med å tenke på hva som skjuler seg mellom de to permene!!

Jeg håper alle har en fantastisk jul, vi sees!!!  PS Gi meg gjerne tips om din favorittbok :-)

Klem fra Anette

  • Dato: 27.des.2009   Kl: 09:52   Kategori: Blogg
  •    Kommentarer: 4
Den her bloggen skal e følg med på! Så artig!!!! :)

Skrevet av: Susanne Larsen

27.des.2009 14:34

Susanne Larsen:Tusen takk, snuppa mi :-)

Skrevet av: anettesbokboble

27.des.2009 14:54

Ha du laga de blogg du? Luringen :-)Her må e no innom å kikk av og t :-) Klem

Skrevet av: Rita

28.des.2009 13:55

Rita:Hi hi, ja e vart så inspirert av Tornerosesverden-bloggen at e mått berre prøv :-)

Skrevet av: anettesbokboble

28.des.2009 14:40

hits