"Bryllupsdagen" av Catherine AlliotNå er jeg akkurat ferdig med "Bryllupsdagen". En herlig bok befriende fri for single, desperate jenter i 30 årene som ikke tenker på annet enn Pradavesker og Jimmy Choo sko (det er gjerne det chick-lit bøker handler om, men jeg elsker dem likevel:-). Denne boken handler derimot om Annie som snart skal gifte seg og leier et hus i Cornwall. Der skal hun skrive ferdig boken sin iløpet av sommeren og samtidig planlegge bryllupet. Hun ser fram til en fredelig sommer, men hun og datteren er ikke før innstallert så begynner dørklokken å kime. Slekt og venner har fått nyss om hvor hun er og vil alle ha en bit av idyllen.  I tillegg må Annie stå ut med den fremmede, ubedte husgjesten som ikke engang har banket på, og som nekter  flytte ut. Annie finner seg i alt - så lenge det ikke ødelegger for høstens store begivenhet....

Jeg storkoste meg når jeg leste denne boken. Den er full av humor og finurlige hendelser og med en undertone av alvor. Og som kjent; når enden er god er allting godt!!!

Neste bok som står for tur er "Fyrvokteren" av Camilla Läckberg. Har allerede lest et par sider og det lover godt!

God helg og klem fra

  • Dato: 16.jan.2010   Kl: 14:06   Kategori: Bokanmeldelse
  •    Kommentarer: 3
hei! veldig fin blogg du har :)

hadde vært glad om du komenterte det siste innlegget og skrev hva du mener om homofile!

Skrevet av: Helene & Christine - Forlovet

16.jan.2010 14:09

Hei! Takk for kommentar! Jepp, hittil har jeg bare kost meg med Drommehjerte! Du har en kjempefantastisk blogg, som jeg definitivt vil sjekke ut for boktips! Skriv masse, masse fremover er du snill :)

Skrevet av: Belén

17.jan.2010 01:26

Belén:Tusen takk, så koselig :-) Skal prøve å skrive så ofte jeg kan, har masse bøker å anbefale!! Du har forresten en kjempefin blogg du også!!

Skrevet av: anettesbokboble

17.jan.2010 16:42

hits