True Blood / Havets KatedralSookie Stackhouse er forfulgt av uhell. Først blir kollegaen myrdet, og ingen ser ut til å bry seg. Deretter støter hun på et grusomt uhyre som forgifter henne. Inn kommer vampyrene, som suger giften fra hennes blodårer. Og nyter det! Sannheten er at de redder livet hennes. Så når en av blodsugerne spør om hjelp, kan hun ikke si nei. Snart er Sookie i Dallas og bruker sine telepatiske evner i jakten på en savnet vampyr.Meningen er at hun skal intervjue noen utvalgte mennesker. Hun stiller som betingelse at vampyrene må oppføre seg pent - og ikke skade menneskene. Men det er lettere sagt enn gjort.

I helga ble jeg ferdig med denne boka, og den var kjempemorsom. Spenning og full fart fra første side, litt på kanten innimellom men pytt pytt :)  En skikkelig eventyrbok for voksne! Tenker jeg må kjøpe bok nr 3 snart :D


Nå har jeg begynt på en ny bok av et helt annet kaliber. "Havets Katedral" av Ildefonso Falcones. Den virker utrolig bra, og siden den er på hele 630 sider blir jeg nok å bruke en stund på denne!

Klem fra  • Dato: 02.mar.2010   Kl: 13:42   Kategori: Bokanmeldelse
  •    Kommentarer: 8
Gøy med gode bøker, kan ikke begynne på de når jeg har unger, for da kan de fort måtte vente ett kvarter lenger enn nødvendig før de får mat...hihi...glemmer helt bort at det finnes en virkelighet:O))

Skrevet av: juppjupp

02.mar.2010 14:20

Den har jeg lest!!! Havets katedral ja :)) Det var den siste boka jeg leste ut. Nå holder jeg på med den nyeste til Karin Fossum. Problemet mitt er at jeg har lesekick...og helt døperioder etterpå...og nå må jeg bare komme meg ut av døperioden og inn i kicket igjen!! :)) Gled deg te boka! Den er rimelig detaljrik, men for en fantastisk historie!!

Skrevet av: Gunn Berit

02.mar.2010 14:43

det er gøy å lese bøker som faktisk er bra!

Skrevet av: Camilla Grimstad

02.mar.2010 14:48

Jeg er virkelig imponert over når du får tid til alt! Jeg har alltid ei bok liggende som jeg leser noen sider i i ny og ne, men tempoet ditt vil jeg aldri kunne måle meg med.

Hmm... Lurer litt på hva all denne lesingen går på bekostning av, da... ;-)

Skrevet av: Med andre ord

02.mar.2010 21:18

juppjupp:Ja, det er lett å bli revet med! Men bøker må jeg bare ha, det er nesten som surstoff for meg :)

Skrevet av: anettesbokboble

02.mar.2010 23:08

Gunn Berit: Ja, det er mange navn og mye historikk å holde styr på, men foreløpig går det greitt! En fengslende historie :)

Skrevet av: anettesbokboble

02.mar.2010 23:10

Camilla Lima Grimstad: Ja det er helt herlig! Hvis en bok ikke fenger meg lar jeg heller vær å lese den! :)

Skrevet av: anettesbokboble

02.mar.2010 23:11

Hege: Jeg tror jeg leser ganske fort, og så er jeg en mester i sniklesing; mens jeg spiser (vel og merke hvis jeg spiser alene), når jeg legger meg, kan godt lese et par linjer bare jeg går forbi boka, he he. Men akkurat nå er det faktisk bloggingen som stjeler tiden min, og kleshaugen er blitt litt vel stor ;)

Skrevet av: anettesbokboble

02.mar.2010 23:13

hits