Jeg datt av......

Av og til skjer det bare; jeg har en ny bok som jeg gleder meg til å lese. Jeg åpner den forventningsfullt og setter i gang. Men så; etter noen sider, eller kanskje et par kapitler er det noe som ikke stemmer. Jeg vil så gjerne, men leselysten avtar og etterhvert finner jeg små "unnskyldninger" for ikke å lese. Jeg tar et gammelt Pondus når jeg legger meg, kanskje en avis når jeg spiser lunsj på jobben. Til slutt må jeg bare innse det; jeg datt av boka og vil helst begynne på en ny......

Det har desverre skjedd nå nettopp :(  "Havets Katedral" som jeg har sett sånn frem til ble litt for...jeg vet ikke....treig. Masse navn og historikk pluss at handlingen går sakte frem er nok en årsak til at boken ikke fenger meg så mye som jeg hadde håpet. Og når det i tillegg er over 600 sider blir jeg litt motløs. Men mest trist, fordi jeg tror den er veldig bra. Den får bare modnes litt, så skal jeg nok lese den ferdig en dag :)

Istedet har jeg funnet frem en bok jeg kjøpte på Gardermoen for noen uker siden. Cecelia Ahern, forfatteren av PS.I love you, har skrevet en bok som heter "The book of tomorrow". Den handler om 16-årige Tamara som opplever at livet hennes blir snudd på hodet når hennes far tar sitt eget liv fordi han er konkurs. Hun og moren må flytte til morens bror og hans kone, og Tamara føler at hele verden er imot henne. Men så en dag kommer en bokbuss til den lille byen hun nå bor og livet snus på hodet ..... igjen!!!Jeg har kommet et lite stykke ut i boken og den virker veldig bra, hurra :D

Klem fra
  • Dato: 10.mar.2010   Kl: 09:06   Kategori: Bokanmeldelse
  •    Kommentarer: 11
Kjenner følelsen ja, og forteller at boka ikke er så bra. Hvis det hjelper så kan jeg si at jeg selv ble skuffa over havets katedral, og at jeg kun ved hjelp av stahet fullførte den.

Skrevet av: Anette

10.mar.2010 09:10

Anette:Det var godt å høre! Kanskje jeg hadde litt for store forventninger til den? Kanskje jeg mobiliserer litt stahet ved en senere anledning og leser den ferdig jeg også :D

Skrevet av: anettesbokboble

10.mar.2010 09:13

Vittig...jeg leser en bok nå...husker ikke hva den heter i farta...men jeg trur jeg detter av...leser en side og legger den fra meg...hmmm...kanskje sette den tilbake i bokhylla da eller??

Ja ja...ha en toppers dag:O))

kozkoz

Skrevet av: juppjupp

10.mar.2010 09:30

Den skal jeg lese! Tusen takk for anbefalingen:)

-Kine.

Skrevet av: creativbolig

10.mar.2010 09:39

juppjupp:He he, vi er i fritt fall begge to :D Ha en toppers dag du også :0)

Skrevet av: anettesbokboble

10.mar.2010 09:39

Jeg synes ikke man skal se på det som et nederlag om man ikke fullfører ei bok man ikke blir fenget av. Da får man bare innse at det er masse annet kjekt å bruke tida si på. Ei ny bok, for eksempel. ;-)

Skrevet av: Med andre ord

10.mar.2010 13:26

Hege: Så sant så sant :D

Skrevet av: anettesbokboble

10.mar.2010 14:02

Av og til er det best å legge bort ei bok ja. Ikke lenge siden jeg måtte gi opp "slottet i pyreneene" av han som skrev sofies verden. Ble rett og slett bare mer og mer irritert etterhvert som jeg kom utover i boka... Men likte godt "ps I love you", kanskje jeg skal prøve meg denne andre

Skrevet av: trallala

10.mar.2010 15:17

trallala: Ja, det må du gjøre, den er kjempefin! Du finner den på capris.no til en rimelig pris. Foreløpig tror jeg bare den er utgitt på engelsk, men den er veldig lettlest :)

Skrevet av: anettesbokboble

10.mar.2010 23:37

Takk for at du tok det tid til å skrive en normal kommentar i bloggen min! :D Det setter jeg utrolig stor pris på! Ja jeg skal på Grand prix i mai! alle TRE dagene! :D Var superheldig som fikk billetter, og var enda heldigere som fikk GODE billetter også... Liker veldig godt bloggen din, ser at du har mye godt på hjertet :D Grand prix fest er jo det kjekkeste av alt! Glitter, stas og fantastisk musikk! Har du noen alltime favoritter?

Skrevet av: Mastine

11.mar.2010 18:56

Mastine:Tusen takk for koselige kommentarer fra deg også :D Heldiggrisen du da, som skal alle tre dagene! Så herlig!!!! Ååå, har masse favoritter! Luxembourgs bidrag i 1984 kan jeg enda refrenget på (vi tok opp på vhs og spilte det om igjen og om igjen og om igjen mens vi sang av full hals), Bobbysocks og Secret Garden, Wig Wam og Celine Dion, Jan Werner og Elisabeth Andreasson, Milk & Honey med Halleluja i 1978 er bare noen av favorittene! Enn du da? Syns bloggen din er kjempefin og gleder meg til å følge den videre :D Klemklem :)

Skrevet av: anettesbokboble

11.mar.2010 22:24

hits