"Thanks for the memories" av Cecelia Ahern

Thanks for the memoriesTakk for alle minnene

En ny bok av min yndlingsforfatter er akkurat ferdiglest, og jeg er meget fornøyd :)

Er det mulig å kjenne noen man aldri har møtt? Etter en tragisk ulykke husker Joyce Conway ting hun aldri har opplevd. Hun kjenner til små brosteinsgater i Paris, en by hun aldri har besøkt, og vet plutselig en masse om kunst, som aldri har interessert henne før. Og hver natt drømmer hun om en ukjent liten jente med lyst hår. Justin Hitchcock er skilt, ensom og rastløs. Han kommer til Dublin som gjesteforeleser i kunsthistorie og blir motvillig overtalt til å gi blod. Det blir det første som kommer rett fra hjertet hans på lenge. Uten at de vet det, er livene deres flettet i hverandre - selv om de ikke engang har møttes.

Denne boken er nydelig og morsom og med et lite dryss av magi, slik alle Cecelia Aherns bøker har. Jeg leste boken på engelsk, men den er også oversatt til norsk og begge fåes kjøpt i pocket utgave. I denne boken falt jeg pladask for hovedpersonens far, en herlig skrue som egentlig skulle hatt sin egen bok!

Anbefales!!!!

Klem fra

  • Dato: 12.jul.2010   Kl: 11:01   Kategori: Bokanmeldelse
  •    Kommentarer: 3
Stikkord:
Takk for gratulasjon. Du kan sende bilde til photasticblogg@gmail.com. Gjorde om på innlegget du kommenterte på nå også så det er lettere å finne info ;)

Skrevet av: photastic

12.jul.2010 23:19

Takk for kjempe tips :) Hørtes ut som en fantastisk bok!

Skrevet av: flowersandpoetry

17.jul.2010 18:12

flowersandpoetry: Ja, den er fantastisk fin :)

Skrevet av: anettesbokboble

17.jul.2010 22:18

hits