Tom Egeland "Fedrenes løgner"

Fedrenes løgner

En spennende familiekrønike

En handlingsrik bok om fire menn, deres liv og dramatiske skjebner

En ferskvannsdunk med en dagbok driver mot land på Barbados. Det oppsiktvekkende funnet kaster nytt lys over forsvinningen til klimaforskeren Carl Christian Scott i Vestisen tjue år tidligere. Funnet blir også et vendepunkt for hans sønn, journalisten Victor Scott, som strir med egne problemer og livsvalg. Victor blir bedt om å skrive en bok om sine berømte forfedre: Faren som forsvant sporløst, farfaren som fikk nobelprisen i litteratur, oldefaren som bodde tjue år på en øde øy. For å samle informasjon legger Victor ut på en verdensomspennende reise som skal endre livet hans. Fedrenes løgner er en episk og handlingsmettet roman om fire menn, deres liv og dramatiske skjebner.

Fy søren, jeg tror aldri jeg har lest en bok så fort før!! Her er det spenning fra første side og det gjelder å henge med i svingene for her er det mange personer å holde styr på. Men det gjør faktisk ingenting, for alle har de en viktig plass i denne utrolige historien. På slutten kommer overraskelse på overraskelse, det blir nesten litt for mye, men forfatteren stopper akkurat i tide - til at du leser siste side med et stort glis og et WOW!!!
Besøk forfatterens egen blogg her!

Husk å før opp denne boka på "Må ha"-lista di ;)

Klem fra  • Dato: 28.aug.2010   Kl: 08:37   Kategori: Bokanmeldelse
  •    Kommentarer: 2
Hei ♥

Ja jeg skal bestille bok nå....og så blogger jeg litt og sletter eldre innlegg som er med i den første boken før jeg bestiller en ny....og slik skal jeg fortsette!!! Hehe ;))

Joda du kan godt linke og blogge innlegget , bare hyggelig det ♥

Ha en nydelig søndag....her kommer sola ♥

Skrevet av: Hege`s Cute N Cool Blog

29.aug.2010 08:24

Hei hei Anette :) :) Fint navn du og har hehe ! kanskje vi anetter er glad i bobler ja :) Og nå ble jeg jo litt nysgjerrig, hvem ring var det som du har og? den rosa ? God søndag:)

Skrevet av: Anettes Boble - Interiør og hverdagsprosjekter

29.aug.2010 20:31

hits