Her blogger jeg......i dette lille hjørnet, som etterhvert har blitt skikkelig fint med hjelp fra verdens beste kjærstehusbond som flikker og maler og henger opp og tar ned etter hvert som jeg får nye ideer!  Nå har jeg fått for meg at den brune stolen skal bort. Jeg har kikket og lett etter gamle kjøkken/pinnestoler på loppiser og bruktsalg, men uten hell. Søren altså.  Men på søndag kikket snilleste svigerfar blant ting og tang de hadde ryddet bort, og vips dukket to eksemplar av denne opp:Flott, ikke sant? Vi fikk dem med oss, og da måtte kjærstehusbonden til pers igjen. Grunning er gjort og i morgen får stolene sitt første hvite strøk med maling. I og med at jeg har ti tusen tommeltotter når det gjelder maling&slike ting, syns jeg det er veldig greitt å slippe.  Så nå blir det snart ny stol til blogge-kroken min :)

Giveaway-premien min kom forresten i posten i dag; Wall-sticker, Carpe Diem, som jeg vant hos Mammas-hus. Tror jeg vet hvor jeg skal ha den, og er litt spent på hvordan det blir.

Nå blir det litt rydding og ordning i huset før Kristian skal på bass-øvelse. Da tenker jeg det blir en tur på biblioteket for å se om det er noe nytt og spennende der!

PS. Det første bildet er litt mørkt, men veggen er altså mørk lilla og veldig fin :)

Hva med deg, har du et favorittsted der du blogger?

Klem fra


  • Dato: 07.sep.2010   Kl: 17:42   Kategori: Blogg
  •    Kommentarer: 11
Heia :-)

Så koselig blogghjørne du har. Blir fint med ny stol. Stilig med lilla vegg :-)

Her er det PC'en i fanget i godstolen :-)

Kos deg masse i det supre høstværet. Håper du fant noen bøker på biblioteket.

Klem

Skrevet av: tornerosesverden

07.sep.2010 18:52

Det var en koselig krok- hadde fått mye inspirasjon der jeg.Lilla er en fin inspirasjonsfarge også.

Stolen etter svigerfar var fin, selv etter sliping.Jeg ville brukt den slik, rå og fin som den er.(skjønner at du vil male den hvit, altså :-))

Skrevet av: altvel

07.sep.2010 18:57

Så flott plass! :-) Jeg deler skrivebord med gubben, og her det alt annet enn ryddig. Min laptop, hans store stasjonære pc, en printer, øretelefoner og et virvar av ledninger... Pluss et par bøker... :-)

Jeg må nok ordne meg en mer egnet forfatterplass snart, med eget bibliotek selvfølgelig! :-)

Skrevet av: Nina

07.sep.2010 19:29

Så flott ny lay out du har fått!!! :)

Skrevet av: Consuming

07.sep.2010 19:54

tornerosesverden:Tusen takk! Ja, jeg fant en krim. "Paradis Tapt" av Birger Baug. Handlingen foregår på Vega, så det kan bli spennende lesning! Stor klem :)

Skrevet av: anettesbokboble

07.sep.2010 20:05

altvel: Ja, helst skulle den få vært grønn, men det hadde nok ikke blitt så fint blant alt mitt lilla dill og dall og stæsj :)

Skrevet av: anettesbokboble

07.sep.2010 20:06

Nina: Egen forfatterplass må være superfint, og med eget bibliotek må det jo bare bli drømmeplassen :)

Skrevet av: anettesbokboble

07.sep.2010 20:06

Consuming: Tusen takk, så koselig at du syns det :)

Skrevet av: anettesbokboble

07.sep.2010 20:07

Stolene var kjempe fine!! De blir sikkert super fine med litt oppussing! :)) Gledelig å finne slike skatter! Så koselig å se plassen hvor du jobber! Smart ide! :)) Jeg har et fast sted ja...på soverommet, har en stasjonær mac her ;)

Skrevet av: Creativboligstyling.

07.sep.2010 22:24

Creativboligstyling.: Åh, Mac, det er jo bare drømmen! Heldiggrisen ;) Veldig greitt å ha et fast sted å sitte, da får man liksom rette feelingen :)

Skrevet av: anettesbokboble

07.sep.2010 22:30

Ja, jeg er veldig glad i macén vår! ;))

Skrevet av: Creativboligstyling.

08.sep.2010 12:17

hits