Nedtelling!!

Kjærestehusbonden går for tiden rundt med stjerner i øynene og tankene en helt annen plass enn de skal være. I neste uke reiser han nemlig til Liverpool med gutta, og dagene kan ikke gå fort nok. Det blir nok en himmelsk helg med både kamp, pubrunder og handling av gaver til oss her hjemme (det er meget viktig å få med; at menn shopper ikke, de handler i følge min kjærestehusbond).
Og så er det selve rosinen i pølsa; hele gjengen skal være med på boklansering av denne boken
Historisk fest på Anfield

Boka forteller om norske fans og hva fotball egentlig gjør med oss. Det blir fest med god mat & drikke, underholdning og kanskje noen gamle Liverpool-helter også kommer.  Jeg kjenner at jeg blir ørlitegranne misunnelig, men bare på en god måte, altså ;)

Så blir det fryktelig spennende å se hva han har med seg i kofferten når han kommer hjem, hi hi :)  I fjor fikk jeg denne nydelige ringen...

...i år har jeg ønsket meg joggesko (helst Shox, selvfølgelig ;)Prinsesse Ingrid har også nedtelling. I oktober har vi planlagt å male rommet hennes, og ny seng skal det også bli. Og venter man på noe, må man ha kalender, sånn er det!


Nå kaller pliktene, kanskje jeg for en gangs skyld får gjort litt før jeg skal på jobb!? Jeg er veldig flink til å ha store planer, men også veldig flink til å la dem koke bort i den berømte kålen!!

Ha en super dag!!

Klem fra

  • Dato: 14.sep.2010   Kl: 12:36   Kategori: Blogg
  •    Kommentarer: 12
Vi har vel egentlig også nedtelling om dagen. Skal begynne å pusse opp snart, og planlegging begynner vi med allerede til helgen, så jeg går en spennende tid i møte nå. Om 6 mnd så bor vi kanskje i hus. det er jo ikke alle rommene som trenger oppussing, men stua, og kjøkkenet trenger det å bli gjort noe med, også rommet som Ingrid skal få.
Nydelig ring da. Min kjære er nesten aldri ute å reiser alene, vi er nesten alltid sammen.. hehe.. Hadde sikkert vært digg med en jentetur en gang, spa eller noe.

Skrevet av: Hild Frøya

14.sep.2010 12:46

Hild Frøya: Så spennende! Lykke til med prosjektet :)

Skrevet av: anettesbokboble

14.sep.2010 13:09

Har to brødre som garantert nå er røde av misunnelse!!! De har vært Liverpoolfans helt fra midt på 70-tallet. Han ene var i Liverpool i forrige uke, og i en bokhandel fant han en norsk bok om fotballtilhengere (generelt, ikke bare Liverpooltilhengere). Han snakket så varmt om den, men hadde ikke kjøpt den. Han synes det var så artig å finne en bok på norsk om fotball i fotballens mekka. Det kan vel neppe være den samme boka regner jeg med, men jeg skal vise ham dette bildet.

Jeg likte utseendet på denne fotballboka du har bilde av. Takk for tips til julegaver! :-D

Skrevet av: Nina

14.sep.2010 13:20

Når gutta skal på guttetur er det nok nøye nedtelling ja, har hørt flere historier om fotball turer, og forstår de godt. Det er for gutta! Viktig å gi hverandre rom til å kunne oppleve noe for seg selv med venner også. Vi damene har jo stort behov for å ha tid med jentene ;D

Kjempe fin ring du fikk! Allid kos når de kommer hjem da!

Lykke til med planlegging av rommet til prinsessa, koselig det! :))

Skrevet av: Creativboligstyling.

14.sep.2010 13:23

Liverpool og Rosenborg er lagene : )

er du fotballinteressert da ?

Skrevet av: HANNE

14.sep.2010 15:14

Oj ja, blir vel en tåre i øyekroken når han entrer stadion da tenker jeg:) Herlig med sånne opplevelser:)

Skrevet av: kjerstisandnes

14.sep.2010 18:03

Det er så fint å ha noe å se fram til, enten det er stort eller smått. Så skjønn kalender Ingrid har laget og så var det et alldeles fortryllende bilde av henne.

Jeg skjønner godt at du gleder deg til å se hva din kjære bringer hjem av gaver som han har "handlet" - ringen fra i fjor var jo bare lekker! Jeg er så glad i ringer, og handler som regel en ny på hver utenlandstur. Likevel har jeg altfor få! Hihi. Passer jo godt at jeg skal til Berlin på torsdag, da... ;-)

Skrevet av: Med andre ord

14.sep.2010 19:47

Nina: Hei Nina, jeg tror faktisk at det er den samme boka! Jan Frode (kjærestehusbonden) sier at boken allerede er kommet ut og at den handler om både Liverpoolfans og fotballfans generelt. Så da syns jeg absolutt at du skal kjøpe den i julegave til brødrene dine :)

Skrevet av: anettesbokboble

14.sep.2010 22:56

Creativboligstyling.: Ja, det er veldig viktig at man kan gjøre ting hver for seg og også glede seg over det den andre får oppleve! Jeg har et lite håp om å få oppleve Liverpool til neste sommer, da har vi planer om å ta med oss barna til både Irland og England :)

Skrevet av: anettesbokboble

14.sep.2010 22:57

HANNE: Er litt "miljøskadet" og heier selvfølgelig på Liverpool, men er vel egentlig ikke så fotballinteressert. Det er bøker som gjelder for meg :)

Skrevet av: anettesbokboble

14.sep.2010 22:59

kjerstisandnes: Frykter for det ja ;)

Skrevet av: anettesbokboble

14.sep.2010 22:59

Hege: Du er skikkelig heldig og jeg håper du får en FANTASTISK tur! Gleder meg til å se bilder ( vi får vel noen små glimt på bloggen din etterhvert?). Klemklem :)

Skrevet av: anettesbokboble

14.sep.2010 23:01

hits