Denne uken har jeg.......sendt avgårde en fryktelig spent Kristian på leirskole. Det var på mandag og turen gikk til Bønå i nabokommunen Vevelstad. Der gjør de en fantastisk jobb for å gi alle barna på Sør-Helgeland en helt unik opplevelse.
På fredag hentet jeg en storfornøyd kar som egentlig ikke hadde lyst til å dra hjem i det hele tatt, uken hadde vært helt utrolig, selv om været ikke var det beste!... også sendt avgårde kjærstehusbonden på guttetur til Liverpool. En årviss - og absolutt velfortjent - tradisjon. Gjett om vi gleder oss til han kommer hjem ♥...vært både på Ylvingen og i Torghatten i forbindelse med jobb. 

...registrert bloggen min på blopp.no    En nettside der nordiske blogger kan registrere seg og få nye lesere. Jeg har allerede funnet mange flotte blogger der...og håper at kanskje noen finner meg ;)


...bestilt meg Zumba Fitness, så nå skal det bli andre boller :D....en pjusken Kristian med feber og vondt i halsen. Stakkars vennen, ikke noe moro. Særlig ikke når vi har så nydelig høstvær. Men jeg fikk tatt meg en lynrask gåtur i formiddag for å lufte hodet litt, og tok disse høstbildene:Nå blir det straks Robinson (heia lag Nord ;) og tidlig kveld på alle mann!!

Klem fra

En begivensrik uke med andre ord. Så moro for Kristian å på leir, husker godt det fra da jeg var lita. Alltid like gøy. Tipper mann har det knall på guttetur også, hehe, kommer vel sliten, men tilfreds hjem igjen.. ;0)

Kjempe flotte høst bilder, er en nydelig tid nå, og fremvoer. Mange flotte farger. :0) Kos deg i kveld da. <3

Skrevet av: ingerslilleverden.blogg.no

26.sep.2010 20:04

Utrolig fine bilder :)

Skrevet av: TJ Halvorsen

26.sep.2010 20:35

..........og så glømt du den flotte lange turen vi ha i går ;-)

Sjåast på "skattejakten" i morra den dag ;-)

Klem

Skrevet av: Rita

26.sep.2010 21:17

Fine bilder. Heier og på lag nord såklart:) Men så kom gubben og guttene hjem og da ble det brann kamp, men det går heller dårlig:(

God søndag:)

Skrevet av: kjerstisandnes

26.sep.2010 21:37

Ei innholdsrik uke, må jeg si, med masse kjekt på tapetet. Blir nok godt å få den godeste mannen hjem igjen nå, tenker jeg. Har jeg forstått rett har han vel med noen overraskelser til dere også. ;-)

Skrevet av: Med andre ord

26.sep.2010 22:31

Nydelige bilder og en innholdsrik uke.

Håper mandagen er full av finvær og masse fine minner:)

Skrevet av: hjelpmegselv

27.sep.2010 07:37

Jeg skal sjekke ut gifttreet jeg :)

Tusen takk for anbefaling.

Skrevet av: hjelpmegselv

27.sep.2010 10:38

Kos deg med Robinson! :)

Forresten, jeg har lagt ut leseravstemningen med leserinnlegget ditt, så om du vil få noen til å stemme på deg, så er det fritt frem!

Skrevet av: Ann Helen - mincosmopharma.blogg.no

27.sep.2010 18:16

Hege: Ja, det skal bli godt å få ham hjem nå ;) Selvfølgelig ble flyet forsinket, så istedet for å komme hjem i morgen tidlig kommer han i morgen kveld istedet ;( Ja ja, den som venter på noe godt.... :)

Skrevet av: anettesbokboble

27.sep.2010 19:17

hjelpmegselv: Ja, jeg tror den må være perfekt for deg ;)

Skrevet av: anettesbokboble

27.sep.2010 19:17

Ann Helen: Så spennende! Men det er noen innlegg jeg ikke får opp når jeg prøver å lese, blant annet mitt. Har du fått noen tilbakemelding på dette, eller er det bare meg?

Skrevet av: anettesbokboble

27.sep.2010 19:18

hits