Jorden rundt på 80 bøker #2

Jeg har med tungt hjerte forlatt min afrikanske venninne og setter kursen mot England. Jeg kjenner det skal bli godt med litt andre omgivelser og en skikkelig bryllupsfest for å få tankene over på noe annet!  Som avtalt treffer jeg Annie og får bo sammen med henne og datteren hennes i feriehuset de har leid i Cornwall, mens de planlegger den store bryllupsfesten. Hun skal i tillegg skrive ferdig en bok, og det er ikke så lett når huset plutselig blir fullt av venner og familie, og enden på visa blir en helt annen enn vi trodde da jeg kom!!


trykk på bildet for å lese mer om Annie og hennes bryllupsplaner!

Så er tiden kommet for å ta farvel med Annie og mine nye engelske venner. Med lovnad om at jeg snart skal komme tilbake setter jeg kursen mot Norge igjen og spennende ting som skjer på østlandet.

Vi sees!!

Klem fraSpennende! Leselyst på et verdenskart er en fin tanke. Har ikke hørt om boka, men skal se etter den. Gleder meg til neste stopp på reisen!

Skrevet av: Nina

28.sep.2010 11:47

Du er så utrolig flink til å formulere deg og skape historier rundt bokvandringen din. Dette er virkelig en fryd å få med seg. :-)

Stor klem fra Hege i soooola! ;-D

Skrevet av: Med andre ord

28.sep.2010 13:39

Flink du er Anette! tenkt på å skrive en roman snart?? Jeg kjøper den! :)

Hva med å skrive små noveller til oss lesere på bloggen din da...det hadde vært fint det! :))

God klem:)

Skrevet av:

28.sep.2010 17:34

Nina: Så koselig! Jeg gleder meg til å skrive neste innlegg, det er nemlig en veldig spennende bok :)

Skrevet av: anettesbokboble

28.sep.2010 20:56

Hege: Tusen tusen takk, Hege! Det er så innmari koselig å få så fin tilbakemelding på alle ideene som popper opp :) Jeg setter fryktelig stor pris på deg, kjempestoor klem <3

Skrevet av: anettesbokboble

28.sep.2010 20:58

Anonym: Oi, nå fikk jeg helt hakeslepp her jeg sitter. Mener du virkelig det? Nei, nå ble jeg fryktelig glad. Jeg hadde faktisk en drøm om å bli forfatter da jeg var barn, og du kan tro jeg begynte på mange bøker. Men så er det jo det med tålmodigheten, da... Men jeg har faktisk skrevet et lite eventyr til datteren min, hun var nemlig så redd hekser. Så da skrev jeg et lite eventyr om en snill heks (og Ingrid var med hun også). Kanskje jeg kan "publisere" den her på bloggen min!? Nå ble jeg litt nyskjerrig på hvem du er, anonym ;) Klem fra Anette :)

Skrevet av: anettesbokboble

28.sep.2010 21:02

hits