"Buena Sucia" av Alisa Valdes-Rodriguez

Buena Sucia

 

LAUREN, en frittalende spaltist for en for en av Bostons lokalaviser, der hun lager overskrifter av kjærlighetslivet sitt. SARA, den perfekte hustru som har alt, men som betaler en høy pris for det. ELIZABETH, en utrolig vakker programleder som strever med å kombinere jobben med et ytterst privat privatliv. AMBER, som til tross for at hun ikke snakker et ord spansk, holder på å bli en stor, latinamerikansk popstjerne. REBECCA, en stjerne i ukebladbransjen, men dessverre totalt ubrukelig når det gjelder menn. Og USNAVYS, en alt annet enn usynlig fashionista, som står i fare for å forelske seg hodestups. Heng med når Buena Sucia-klubben samles over vin, mat og sladder mens de forsøker å finne ut av livene og forholdene sine. Problemløsing har aldri vært frekkere eller morsommere!

Dette er den andre av to bøker jeg har fått tilsendt fra JuritzenForlag, og jeg var veldig spent da jeg begynte å lese. Jeg forsto snart at dette er ikke en helt vanlig chick-lit bok. Denne boken har mer av alt!  Mer humor, snert, lidenskap, smerte, kjærlighet og et friskere språk enn de fleste bøker jeg har lest i denne sjangeren!
Herlig!!!! Anbefales på det sterkeste :)

Klem fra  • Dato: 21.okt.2010   Kl: 08:15   Kategori: Bokanmeldelse
  •    Kommentarer: 6
Bok for meg også leser jeg ;)

ha en deilig dag Anette! :)

Klem, klem til søte deg.

Skrevet av: Creativboligstyling.

21.okt.2010 08:27

Høres litt ut til å være litt snacks for en singel dame dette her. Høres veldig morsom ut. og kan uten å ha lest boken kjenne meg igjen når venninner møtes for å snakke om de begredelige mannfolka, hva blir det ikke ut av det?

Skrevet av: Georgine

21.okt.2010 09:26

Himmel og hav du leser fort! :-D Hvor mange timer i døgnet har du? Jeg har bare 24, men det virker noen ganger som det bare er 10....

Jeg så den boka du anbefaler her på nettet for noen dager siden, og tenkte at den må jeg nok lese. Nå fikk jeg enda mer lyst på den! Og, så har jeg lovt en ung venn å lese Jo Nesbø for å hjelpe med et skoleprosjekt... Kanskje jeg må lese to bøker på en gang? :-)

Ha en lesefin dag! :-D

Skrevet av: Nina

21.okt.2010 11:20

Creativboligstyling.: Absolutt, denne tror jeg du kommer til å like :) Stooor klem <3

Skrevet av: anettesbokboble

21.okt.2010 19:34

Georgine: He he, ja det er godt å få ut litt steam iblant! Herlig bok i allefall :)

Skrevet av: anettesbokboble

21.okt.2010 19:35

Nina: He he, ja jeg leser kanskje litt fort. Er mester i å lese noen linjer nå og da (eller...ganske ofte når jeg tenker meg om), og vips er jeg ferdig :) Lykke til med lesing og prosjekt :)

Skrevet av: anettesbokboble

21.okt.2010 19:36

hits