"Bare vanlig vann" av Kajsa Ingemarsson

Bare vanlig vann

Den suksessfulle forfatteren Stella Friberg har et tilsynelatende perfekt liv. Hun har en eksklusiv leilighet, en garderobe fylt med de mest eksklusive designerklær, en sjarmerende kjæreste og en frekk sportsbil. Men medaljen har en bakside. Livet hennes rommer også utroskap, forfølgelser, svik, skandaler og ensomhet. Og på toppen av det hele har hun en lekkasje på badet som håndverkeren Jonny må tette. Men er han også den som kan fylle tomrommet i livet hennes?

Fantastisk er ordet jeg vil starte denne bokanmeldelsen med! Dette er rett og slett en bokperle, der du får et innblikk i en forfatters hverdag. Kanskje er den ikke så glamorøs som vi tror. Den noe usympatiske forfatteren Stella Friberg opplever ting hun slett ikke har planlagt mens hun skriver ferdig den siste boken i en serie på ti om privatdetektiven Fransisca Falke.  Og det beste med boken er at du får to for prisen av èn. Vi får nemlig utdrag av boken om heltinnen fra 1800tallet mens du leser om Stella Fribergs kronglete vei til avslutningen av bokserien. Og fritt for romantikk er det heller ikke!  MÅ leses, sett den på julegavelisten :)   Jeg har lest den svenske versjonen, men den er også å finne på norsk!

God bok!!

Hilsen  • Dato: 23.nov.2010   Kl: 09:44   Kategori: Bokanmeldelse
  •    Kommentarer: 13
Denne burde også leses ja :-)

Døgnet skulle hatt flere timer :-)

Artig med den nedtellingssaken du har på bloggen, der det viser hvor lenge det er til jul

Skrevet av: venkesstrikk

23.nov.2010 09:48

venkesstrikk: Ja, jeg tror vi må legge inn en søknad om litt flere timer til rådighet neste år ;) Masse morsomme widgets å finne rundt omkring! Ha en fin dag :)

Skrevet av: anettesbokboble

23.nov.2010 09:54

Så spennende ut!

Jeg holder på med "snømannen" av Jo Nesbø.

Om noen bygger en snømann i hagen faller jeg død momentant, hehe, kjempe spennende bok!

Skrevet av: ingerslilleverden.blogg.no

23.nov.2010 09:56

ingerslilleverden.blogg.no: He he, så tøff du er! Jeg har ikke turt å lese den enda, er en skikkelig pyse når det kommer til krim :)

Skrevet av: anettesbokboble

23.nov.2010 10:03

Den boka må jeg få tak i litt fort!!! Vil anbefale alle bøkene hennes. Jeg ble nesten avhengig. Små sitroner gule og skjebnehjulet er helt herlige bøker :-) Ha en fin dag klem Janicke!!

Skrevet av: Janicke

23.nov.2010 10:48

Janicke: Åh, så bra! Jeg har lest Små Sitroner Gule for lenge siden, nå er jeg bare nødt til å kjøpe de andre også :) En fin dag til deg også :)

Skrevet av: anettesbokboble

23.nov.2010 11:05

Liker denne forfatteren kjempe godt! :) Men denne har jeg ikke lest enda.

Ha en finfin tirsdag du også Anette! <3

Skrevet av: Creativboligstyling.

23.nov.2010 11:10

Dette høres spennende ut! Akkurat noe for meg! :-D

Og, Anette, jeg leser også "Snømannen" nå (snart ferdig, mangler bare ca 40 sider...). Den er veldig bra, litt klisjefylt synes jeg, men absolutt å anbefale. Den er uhyggelig, men ikke altfor spennende.

:-D

Skrevet av: Ninaforfatter

23.nov.2010 11:57

ninaforfatter: Oi, da må jeg kanskje prøve meg på den...når det er sommer og lyst, he he :)

Skrevet av: anettesbokboble

23.nov.2010 12:08

Creativboligstyling.: <3

Skrevet av: anettesbokboble

23.nov.2010 12:11

Anette:)

Nok en bok jeg skal sette på min liste, takk takk Anette:)

Klem Fabiolita

Skrevet av: Fabiolita

23.nov.2010 13:10

Drit fin blogg du har!

Men du.. Jeg har spørsmålsrunde på bloggen min, og det hadde vært kjekt om du ville bidra med noen spørsmål. Den som kommer med flest spørsmål får en vurdering av meg!

Skrevet av: →ylviZ←

23.nov.2010 17:29

Du den boken har jeg stående i bokskapet mitt. Var en periode jeg kjøpte masse bøker, og rakk ikke lese alle. Må få se og få lest den- har likt de andre bøken av samme forfatter, så det lover bra. Ha en fin tirsdag.

Skrevet av: ewymarie

23.nov.2010 17:34

hits