Da var slaraffenlivet over........i allefall for vår del. Nissefar har tatt fri med god samvittighet, og nå kan han kose seg med fotbad i nesten et helt år om han vil. Vi derimot, har allerede pakket bort jula, ikke et spor igjen. Det er kanskje litt tidlig, men det var nok helt nødvendig.

Vi starter nemlig  vårt store oppussingsprosjekt akkurat nå, og da trenger vi stuen til oppbevaringsplass i tiden fremover. Et soverom skal bli ny yttergang, yttergangen skal bli vaskerom (etterlengtet sådan), og bad og kjøkken skal bli helt nytt. Gjett om vi gleder oss :)

Til helgen reiser vi til Trondheim der vi skal raide Ikea og kjøpe inn det vi trenger av innredning, stæsj og saker. Noe tar vi med oss hjem og noe får vi fraktet - vi bor jo tross alt litt uti hutiheiti!!

Det blir nok både kaos og full fart i tiden fremover, men så blir det jo så bra til slutt! Det kan nok hende at bloggen kommer ned på prioriteringslisten også, men da kommer jeg sterkere tilbake (kjenner jeg meg rett klarer jeg nok å snike litt tid til blogging innimellom, he he ;)

Ha en deilig søndag! Vi skal spise taco og se film før vi fortsetter med rydding og ordning.

Stor klem fra
  • Dato: 02.jan.2011   Kl: 14:43   Kategori: Blogg
  •    Kommentarer: 14
Så spennende, vi er akkurat ferdig med et oppussigsprosjekt, det er både moro og slitsomt når en bor midt opp i det, men du så kjekt det blir når det er ferdig. her skal jula få være en uke til :-)

Skrevet av: venkesstrikk

02.jan.2011 14:59

Lykkke til;-)

Morro og slitsomt med oppussingsprosjekt....

Kos dere med taco og film;-)

Skrevet av: evaskreaktivetimer.blogg.no

02.jan.2011 15:15

Såå spennende!! Du må holde oss oppdatert på før-og etterbilder på bloggen. Stor klem fra Trine

Skrevet av: Trine

02.jan.2011 15:19

Så gøy da. Lykke til med oppussingen:)

Skrevet av: Elins lille hi

02.jan.2011 15:45

Jula er virkelig over, virker som "alle" pakker ut jula nå i dag. Men det er greit å få det bort også, kommer en ny om et års tid ;)

Lykke til med oppussingen, spennende!

Skrevet av: missM

02.jan.2011 16:48

Lykke til med oppussingen!!! Her forsvinner jula ut i morgen! Kjenner jeg er ferdig med den for denne gang!! Kjempe kos med taco og film!! stor klem

Skrevet av: Janicke

02.jan.2011 17:10

Fytti katta, vaskerom, bad og kjøkken Alle de værste rommene på en gang! Dere skal ha for pågangsmot og arbeidslyst. Men som du sier, det blir sikkert knallbra og deilig når jobben er gjort. Apropo pågangsmot, det trengs vel til Ikea turen også....Der er halve parkeringsplassen borte, grunnet utbygging, samt ALLE som handler der, er jo ville og gale...Kanskje du trives der, men stakkars husbonden din....Han får all min sympati nå;o) hehe, Jula forsvant i går hos oss. Kona har varetelling i dag, så det er greit å være ferdig med det. Lykke til med opp-pussing og Ikeatur:o)

Skrevet av: roffens

02.jan.2011 17:10

Jeg har plukket ut et av dine bilder til "lesernes bilder" fra uken som var. Håper det er i orden :)

Skrevet av: amygdala

02.jan.2011 17:10

amygdala:Oi, så klart det er i orden, supermorsomt :)

Skrevet av: anettesbokboble

02.jan.2011 18:00

roffens: Ja, dette har vi drømt om siden vi flyttet inn for 8 år siden, så arbeidslysten er på topp. Vi har lagt oss på en enkel linje, ikke noe flis og sånne ting. Plater på vegger og innredning fra Ikea, men det enkle er jo ofte det beste, og på den måten kommer vi vel i havn når det gjelder budsjettet :) Ikea, ja, det kan jo ta knekken på selv den sterkeste. Klok av erfaring har vi skrevet ned til minste detalj hva vi skal ha, men jeg har planer om å besøke et par interiørbutikker i sentrum og da tror jeg nok jeg må plassere husbonden på en kafe med en kopp STERK kaffe, he he ;)

Skrevet av: anettesbokboble

02.jan.2011 18:03

Janicke: Ja, det var i grunnen ganske deilig å få den ut :)

Skrevet av: anettesbokboble

02.jan.2011 18:04

Elins lille hi: Tusen takk :)

Skrevet av: anettesbokboble

02.jan.2011 18:04

Trine: Så klart, det er fare for et par ekstra blogginnlegg om dette i tiden som kommer, he he <3

Skrevet av: anettesbokboble

02.jan.2011 18:05

venkesstrikk:Å, så heldige dere er som er ferdige!! Skulle ønske vi kunne sette på fastforward-knappen og vips være ferdige vi også :)

Skrevet av: anettesbokboble

02.jan.2011 18:05

hits