Bokbloggturneen: "Mirakel" av Renate Nedregård

Mirakel

Det trengs ingen Gud for å skape et mirakel.Popstjernen Miracle har fikset det!Hun topper hitlistene, reiser verden rundt på turné og lever et liv andre bare kan drømme om.Hun er vakker, vellykket - og griseheldig.Men en dag får hun en mail fra fortiden. Og plutselig står hun ansikt til ansikt med seg selv - den anonyme solisten i Ten Sing, som trodde sangen var en gave fra Gud.Hva skjedde egentlig på veien?Og hvorfor er det så vanskelig å se seg tilbake?

Denne boken likte jeg veldig godt. Forfatteren har et godt språk og får meg til å huske hvor vanskelig det var å bare være 16 år. Alle valg som skulle tas, gjorde man det riktige? Hovedpersonen Rakel får større utfordringer enn de fleste 16 åringer ved å bli tatt ut til Idol og samtidig bli "oppdaget".

I boken får vi lese om hvordan Miracles liv som superstjerne er samtidig som vi får flere tilbakeblikk på livet hennes som uoppdaget TenSing medlem og hendelsene som førte til at hun er der hun er i dag. Boken er ispedd en god dose kjærlighet og er en bok jeg trygt kan anbefale!

I går var det Ellikens Bokhylle som anbefalte "Mirakel". I morgen er det Lesekaninens tur :) Les mer om Bokbloggturneen her!
  • Dato: 24.feb.2011   Kl: 08:34   Kategori: Bokanmeldelse
  •    Kommentarer: 7
Du får den til å høres såå lesverdig ut..-kanskje jeg skulle gjort det. Som mamma til ei på 16, visstnok ingen idol-kandidat, men hihi, muligens et tips eller to å hente likevel.. :) Ha en strålende dag fine du!

Skrevet av: Monica Myrvang Friis

24.feb.2011 12:05

Har prøvd å starte med "Drømmehjerte" i 9 måneder nå....kommer ingen vei... Klarer ikke å finne roen for å lese bøker. Leste mye før, men nå blir det til at jeg nyter stillheten og roen i stedet for en god bok... Håper jeg finner gleden ved å åpne permene igjen, for utfra alle bok anmeldelsene dine så er det mye bra jeg går glipp av...

Anniken

Skrevet av: jervveien16

24.feb.2011 18:08

Høres ut som denne boken er midt i blinken for søsteren min. Den skal jeg se etter i bokhandelen. Det er så koselig å kunne gi bort en god bok :)

Skrevet av: Sjokoladeheksa

24.feb.2011 18:35

Monica Myrvang Friis: Så bra at du fikk lyst til å lese den! Det er jo en ungdomsbok, så den passer kanskje både for deg og datteren ;) Håper dagen din har vært superfin :)

Skrevet av: anettesbokboble

24.feb.2011 22:42

jervveien16: Jeg har også vært skikkelig sløv med lesingen i det siste. Men det er jo med lesing som med blogging, man skal kose seg og ikke stresse. For gjør man det forsvinner gleden. Stor klem :)

Skrevet av: anettesbokboble

24.feb.2011 22:43

Sjokoladeheksa: Ja å gi bort bøker er like koselig som å få dem! Stor klem :)

Skrevet av: anettesbokboble

24.feb.2011 22:43

Natta:)

Skrevet av: anettes krimverden

24.feb.2011 22:51

hits