"Ever - for alltid" av Alyson Noel

Ever - for alltid

Etter at familien hennes er drept i en forferdelig ulykke, oppdager seksten år gamle Ever Bloom at hun kan se auraen til folk, lese tankene deres og kjenne hele livshistorien deres bare ved å ta på dem. Hun gjør alt hun kan for å unngå kontakt med andre mennesker og holde tilbake sine evner, og blir stemplet som en raring på den nye skolen sin. Men alt blir forandret når hun møter Damen Auguste. Han er vakker, eksotisk og rik. Og han er den eneste som kan roe ned alt bråket og energien i hodet hennes, med en magi som er så intens at hun føler at han kan se rett inn i sjelen hennes. Ever dras dypere og dypere inn i hans lokkende verden av hemmeligheter og mystikk. Hun står igjen med flere spørsmål enn svar. Og hun aner ikke hvem hun egentlig er - eller hva det er. Det eneste hun vet sikkert, er at hun er i ferd med å forelske seg dypt og hemningsløst i ham.

Til å begynne med er det ikke til å unngå at man sammenlikner boken litt med Twilight-bøkene. Men etterhvert tar historien en helt annen vending og man ser fort at dette er en bokserie som står på egne bein. Jeg ble rask lokket inn i Ever Blooms spennende verden og leste ut boken på et blunk.

Dette er en ungdomsbok som godt kan leses av voksne, og jeg vil absolutt anbefale den!

God bok :)
  • Dato: 05.apr.2011   Kl: 08:20   Kategori: Bokanmeldelse
  •    Kommentarer: 4
Denne kunne jeg også tenkt meg å lese, virker spennende :)

Skrevet av: venkesstrikk

05.apr.2011 09:04

Jeg har lest den og boka som kommer etter den, husker ikke hva den heter. Jeg synes bøkene var litt fine, ikke mine største favoritter men var helt greit lesestoff. jeg synes det var litt likt med twilight i begynnelsen, men skjønte fort at det var litt forskjellige historier:)

Skrevet av: Elin

05.apr.2011 17:27

Elin: Helt enig, det er nok bøker som er bedre enn dette, men jeg ble såpass nyskjerrig at neste bok blir nok kjøpt snart ;)

Skrevet av: anettesbokboble

05.apr.2011 17:40

Jeg har den i hyllen. Begynte såvidt på den for en stund siden men kom ikke helt inn i den. Satte den til siden til en annen dag. Om jeg og boken klaffer har litt også med dagsformen å gjøre, tenkte kanskje jeg ikke var i rett humør den gangen jeg begynte på den.

Skrevet av: Ladybug

06.apr.2011 19:20

hits