Søndagen er ikke den samme uten!

Min favoritt-fotoutfordring, Fototriss, har et par ekstra ukers påskeferie fordi "mammaen" har fått baby og tar seg en velfortjent pause. Men søndagen er ikke den samme uten, så jeg lager min egen lille triss og viser frem litt av all den herlige maten vi spiste i går kveld. Sammen med mine fantastiske kollegaer hadde vi Tapasaften her hos oss, og det ble en særdeles vellykket en sådan :DHerlig med påskeferie selv om det regner i bøtter og spann. I ettermiddag blir det kino på Ingrid og meg. Vi skal se "Anne + Jørgen = sant" og gleder oss veldig :)

Søndagsklem fra


  • Dato: 17.apr.2011   Kl: 11:54   Kategori: Blogg
  •    Kommentarer: 7
ååå for en fantastisk tapas :-D ble sulten jeg nå!!! Ha en super søndag og kos deg masse :-D

Skrevet av: Janicke

17.apr.2011 12:53

Sosialt lag med gode kollegaer er bare så koselig og ikke minst viktig for arbeidsmiljøet. Med den maten du viser fram her kan det jo ikke bli bedre. Man kan få vann i munnen av mindre. Herlig!

Ønsker deg en vidunderlig påske når den tid kommer, kjære Anette!

Skrevet av: Med andre ord

17.apr.2011 12:56

For ett festbord!!! Snakker om å ha mye herlig mat på ett sted du-skjønner godt du koste deg :)))

Skrevet av: Gunn Berit

17.apr.2011 13:50

Hei Anette

Så veldig fristende ut dette, Anette :) nam, nam? tror aldri har spist Tapas før heller! ? må vel prøve dette en gang? Ja, det er ikke noe særlig påskevær ute, syns det er litt tungt når skydekket henger så tungt nedover her? men fint vær å holde på inne da :) Her holder min kjære på å sparkle og male, og alt er kaos rund i huset ? ikke noe særlig med påskestemning heller? Håper da på litt bedre vær til uka, kanskje det går ann å sitte litt i solveggen en dag *håper* Ønsker i alle fall deg en fortsatt fin dag og GOD PÅSKE ღ Klem fra Mette

Skrevet av: MissMette

17.apr.2011 14:02

Det så fantastisk godt ut! (Og ikke bra å se på for en som er på slankekur) :-)

Skrevet av: astridterese

17.apr.2011 15:06

Med andre ord: Ja, det var en herlig stund med høy skravlefaktor og masse latter! Ønsker deg også en fantastisk fin påske <3<3<3

Skrevet av: anettesbokboble

17.apr.2011 23:17

MissMette: Tapas anbefales på det sterkeste, og er sikkert minst like godt som de deilige vaflene du viser på bloggen din. Fikk helt vann i munnen, jeg! God påske til deg også, kjære Mette :)

Skrevet av: anettesbokboble

17.apr.2011 23:18

hits