Ukens lesetips!!

Blå måne

"Blå måne" av Alyson Noël

Ever får muligheten til å bringe familien sin tilbake fra de døde - men bare hvis hun er villig til å ofre han hun elsker høyere enn livet selv. Ever har blitt innviet i en mørk, forførende verden av sin elskede Damen. Mens hun lærer om alt det nye hun kan få til med sine nye evner som udødelig, skjer det noe fryktelig med ham. Samtidig som Evers krefter styrkes, svekkes Damens krefter av en mystisk sykdom som truer hukommelsen hans, identiteten hans, livet hans. I desperasjon etter å redde ham foretar Ever en reise til den mystiske dimensjonen Summerland. Der oppdager hun hemmeligheter fra Damens fortid. Den blå månen nærmer seg og varsler om hennes eneste mulige reisevalg. Ever blir tvunget til å velge mellom å skru tilbake klokka og redde familien sin fra ulykken som røvet dem fra henne - eller å bli i nåtiden og redde Damen.

Dette er bok nummer to i serien om De Udødelige. Boken tar en helt annen vending enn jeg forestilte meg da jeg hadde lest ferdig den første og forfatteren vet virkelig å holde på leseren selv om handlingen noen steder kanskje har litt for høyt tempo. Med en skikkelig cliffhanger på slutten er det bare å vente spent på neste bok, "Skyggelandet".

Her kan du lese min anmeldelse av den første boken "Ever- for alltid".


  • Dato: 21.mai.2011   Kl: 08:46   Kategori: Bokanmeldelse
  •    Kommentarer: 1
Så spennende den boka virker:) får få med meg den første :) har bestilt boken "before I fall" av Lauren Oliver.. Leste en bokanmedelse av den på en blogg,og den virker veldig fin:)

Skrevet av: Nina C.

21.mai.2011 22:39

hits