Ukens boktips - Tysteren av Jan Erik Fjell

Tysteren

Tysteren er en parallellhistorie som begynner i New York på 1960-tallet. Vincent Giordano tas opp i den beryktede mafiafamilien Locatelli og får sin ilddåp: å henrette en tyster. I nåtid i Fredrikstad drepes byens rikeste mann. Det er grunn til å tro at drapet er økonomisk motivert. Fra Kripos kommer overbetjent Anton Brekke for å lede etterforskningen. Frodig, freidig og frekk, med drag på damene og en hemmelig lidenskap: pokerspill. Med den ivrige politistudenten Magnus Torp i hælene begynner Brekke å rulle opp flere historier som på en overraskende måte flettes sammen til en snedig finale.

"Tysteren" er Jan Erik Fjells debutbok, og jeg tar av meg hatten i beundring og begeistring! Denne boken har alt og jeg elsker måten forfatteren leder oss til å tro at vi har løsningen, men så! Jeg kan love deg at du blir lurt på en utrolig gjennomtenkt og finurlig måte!

Denne boken får en sekser på terningen jeg vanligvis ikke kaster :)Giveaway

 


  • Dato: 24.mai.2011   Kl: 10:11   Kategori: Bokanmeldelse
  •    Kommentarer: 3
Jeg har nettopp lest denne jeg og, men jeg er ikke fullt så begeistret som deg. jeg syntes boken var god og det var et interessant plot. Men ikke en 6'er bok :-)

Ha en flott dag!

Skrevet av: astridterese

24.mai.2011 11:51

astridterese: Hei på deg! Nei, smaken er nok som baken ;) Men godt at vi er forskjellige, og veldig koselig at du titter innom meg :)

Skrevet av: anettesbokboble

24.mai.2011 12:17

Godt å høre, jeg har akkurat fått denne. Gleder meg til å lese deen!

Skrevet av: lise

25.mai.2011 23:34

hits