Ukens Lesetips "Ragnarok"

Ragnarok

En dyp, mørk skog. En forrykende vinterkveld. En bil med et ungt ektepar forviller seg inn på den øde skogsveien - og kjører utfor. Slik begynner marerittet. Romanen er en dramatisk beretning om to unge mennesker som uten å vite det suges tusen år tilbake i tiden - og om kampen for å unnslippe den mektige volven og den fryktede høvdingen på storgården Dalheim. Han klarer å flykte, men hun blir igjen på gården, der høvdingern og volven forbereder midtvintersblotet. En thriller der norrøn magi og naturens mystiske krefter danner bakgrunn for et ungt pars kamp for å overleve

Tom Egelands debutbok er en forrykende thriller som tar oss med på en tidsreise både til det glade 1986 og den mer dystre vikingetiden. På bokens vaskeseddel står det at det er en grøsser på linje med Stephen Kings bøker, akkurat det er jeg ikke helt sikker på i og med at pysete meg leste hele boken, men sant nok er den ganske guffen til tider.

Jeg er utrolig fascinert av bøker som omhandler det å reise i tid og denne er en av de bedre!

God bok :)


Capris

 

 


  • Dato: 01.jun.2011   Kl: 15:08   Kategori: Bokanmeldelse
  •    Kommentarer: 8
denne fikk jeg virkelig lyst til å lese :)

jeg er utrolig glad i eventyr fortsatt, spesielt eventyr skrevet for voksne, og den norrøne magi og i det hele tatt den kraften som er å finne ute i naturen, bare tanken på å reise tilbake i tid..

er nok ganske pysete selv når det gjelder skrekksjangeren, men jeg elsker mørk sci-fi og mystikk..

Skrevet av: I have dreams

01.jun.2011 15:35

Hm, jeg er nok litt motsatt der, liker best nåtiden:0) Men sikkert spennende!

Skrevet av: kjerstisandnes

01.jun.2011 17:29

Hei ! Jeg har bloggvurdering .. ) Bli med ! Jeg vil gjerne vurdere blogge din Anette !

- Rexotic

Skrevet av: nikshitha - \

01.jun.2011 18:20

Å ja, denne leste jeg da den var "ny"! Husker jeg var veldig fascinert av dette med at de plutselig var 1000 år tilbake i tida. Likte boka veldig godt. Nå fikk jeg lyst til å lese den på ny. Regner med den ligger en eller annen plassen. :)

Skrevet av: Mandy Lou

01.jun.2011 22:11

I have dreams:Ja, denne bør du absolutt lese. Den var nok mere skrekk da den kom ut på slutten av åttitallet, så når jeg tør - tør du ;) Har du noen boktips til meg da? :)

Skrevet av: anettesbokboble

02.jun.2011 16:56

kjerstisandnes: Veldig spennende! Du bør forresten sjekke ut boken "Vinteräpplen" av Josefine Sundström. Du kommer til å elske den!!!

Skrevet av: anettesbokboble

02.jun.2011 16:57

Mandy Lou: Ja, jeg syns den var kjempespennende! Prøver å manne meg opp til å lese flere av de tidligste bøkene til Tom Egeland, men det spørs om jeg er tøff nok ;)

Skrevet av: anettesbokboble

02.jun.2011 17:18

Takk for tips, det er herved notert:0) Svensk ja;0) Jeg er litt der....

Skrevet av: kjerstisandnes

03.jun.2011 06:48

hits