Bloggvurdering :)

| fashionised.

I går ble bloggen min vurdert av søte Nikshitha, og jeg fikk hele 7 av 10 mulige på vurderingen. Kjempekoselig med så masse skryt. Nikshitha skriver at hun savner flere bilder av meg og kanskje spørsmålsrunder og konkurranser.

Til det kan jeg si at jeg er jo en godt voksen dame og syns det er veldig greitt å være såpass anonym som jeg er. Bøker er min største prioritet og fotoutfordringer er supermoro å være med på, så jeg føler at jeg har funnet min plass i bloggverdenen. Spørsmålsrunder og konkurranser krever god oppfølging og med både jobb og familie blir nok dette litt for tidkrevende for meg :)

Tusen takk for vurderingen, Nikshitha! Besøk gjerne bloggen hennes her og les hennes vurdering av både meg og andre bloggere!

 


  • Dato: 02.jun.2011   Kl: 17:09   Kategori: Blogg
  •    Kommentarer: 3
gratulerer :) alltid hyggelig med slike koselige vurderinger.

jeg forstår deg godt når du skriver du ikke har behov for slike spørsmålsrunder og konkurranser, det er virkelig ikke de tingene jeg prioriterer selv heller..

jeg setter altfor stor pris på å ha noen hemmeligheter for meg selv, beholde mystikken og magien..

Skrevet av: I have dreams

02.jun.2011 17:19

Gratulerer så mye. Ja , kos når noen setter pris på det en gjør og jeg forstår deg godt at du ikke kan prioritere å legge mer tid i dette utover det som du gjør, da kan det bli mer som ett press og ikke kos når en har tid og anledning. Syntes bloggen din er veldig fin som den er jeg.

Skrevet av: justinpain

02.jun.2011 17:28

justinpain:Tusen takk, så koselig :)

Skrevet av: anettesbokboble

02.jun.2011 17:38

hits