Boktema fra A-Å #L

En deilig sommerdag har vi her i nord, og best av alt; det er tid for boktema :) Bokstaven er L og jeg er ikke i tvil. Hva med deg? Skriv et innlegg på bloggen din om din favorittbok på denne bokstaven. Link hit til siden min (obs obs, veldig viktig ;), og lån gjerne logoen min ovenfor!

Luftslottet som sprengtes

Kritikerroste Stieg Larssons tredje kriminalroman om Lisbeth Salander og Mikael Blomkvist. To personer tas inn for øyeblikkelig hjelp på akuttmottaket på Sahlgrenska sjukhuset i Göteborg. Den ene er Lisbeth Salander, som er etterlyst mistenkt for dobbeltmord. Hun har en livstruende skuddskade i hodet og må opereres umiddelbart. Den andre heter Alexander Zalachenko, og det er Salander som har gått løs på ham med øks. Luftslottet som sprengtes starter der Jenta som lekte med ilden slutter. Lisbeth Salander har overlevd å bli levende begravd, men problemene hennes er langt fra over. Zalachenko er tidligere yrkesmorder i den sovjetiske etterretningstjenesten. Han er dessuten Salanders far, og han har prøvd å ta livet av henne. Sterke krefter vil nå uskadeliggjøre henne en gang for alle. Samtidig graver Michael Blomkvist i tidsskriftet Millennium i Salanders skjulte fortid.

Stieg Larsson - ingen over, ingen ved siden!!!

Dette må du gjøre for å være med på Boktemaet i dag:
*Lag et innlegg på bloggen din om dagens tema
*Link hit til denne siden i innlegget ditt
*Sett deg på linklisten her hos meg - jeg bruker Mister Linky
*Husk at Mr Linky vil ha URL'en til innlegget, ikke bare bloggen din!

Klem fra


 


Stieg Larsson er bra! Jeg har både lest bøkene og sett filmene og ser frem til å se de nye filmene og!

Denne gangen har jeg valgt en 80-talls bok men jeg tror den er blant de som holder seg godt :-)

Ha en riktig fin torsdag!

Skrevet av: astridterese

09.jun.2011 09:47

Jo, det er helt sant; jeg må lese mer av Stieg Larsson!

Skrevet av: sigridfraenget

09.jun.2011 10:36

Jepp, Millenium-bøkene er knallgode! (Jeg plukket ut "Jenta som lekte med ilden" på bokstaven J). Denne gangen valgte jeg en klassiker som jeg leste for mange år siden :)

Skrevet av: Beate

09.jun.2011 14:54

En eller annen dag skal nok jeg også få lest Stieg Larsson, jeg har jo bøkene her men det frister ikke enda.

Skrevet av: Ladybug

09.jun.2011 16:02

Tenkte du hadde tatt den, så jeg fant en annen, og innlegget var klart tiiiiidlig i dag, synes egentlig du bør stå opp kl 06.00 om torsdagen og blogge;0) Knis...

Nydelig vær dere har der oppe, og nå skinner faktisk solen her og!! Nå må vi ut:0)

Skrevet av: kjerstisandnes

09.jun.2011 16:44

Tror jeg simpelthen blir nødt til å lese disse bøkene!

Etter å ha sett filmene og lest omtaler her om dem får jeg inntrykk av at jeg går glipp av mye ved bare å se filmatiseringen. Og slik er det jo ofte; jeg husker godt som barn etter å ha lest Mytteriet på Bounty og så fikk jeg aller nådigst se filmen som tilfeldigvis gikk på nrk. Skuffet? Gjett om! For hvor var alle innimellomhendelsene!

Skrevet av: Melusine

09.jun.2011 22:17

Jeg så filmene, og har vegret meg litt for å lese bøkene, selv om de ligger i bokhyllen min (kjøpt på elleville dager på Steen & Strøm for 50,- for alle tre!). Det er noe med den sjangeren, når jeg vet hvordan det går, så er det ikke like spennende. Så jeg har planer om å vente litt til, så jeg glemmer mest mulig :)

Skrevet av: Anja

09.jun.2011 23:53

hits