Boktema fra A-Å #M

Hurra for torsdag og boktema :) I dag er bokstaven M, og det er vel ingen bombe hvilken bok som er min favoritt på denne bokstaven ;)  Hva med deg? Skriv et innlegg på bloggen din om din favorittbok på denne bokstaven. Link hit til siden min (obs obs, veldig viktig ;), og lån gjerne logoen min ovenfor!

Menn som hater kvinner

 Økonomijournalisten Mikael Blomkvist trenger et avbrekk. Han er nettopp dømt til tre måneders fengsel for å ha ærekrenket finansmannen Hans-Erik Wennerström. Han bestemmer seg for å ta en pause fra jobben som redaktør i tidsskriftet Millennium. Omtrent samtidig får han et uvanlig oppdrag: Henrik Vanger, tidligere en av Sveriges fremste industriledere, vil at Blomkvist skal skrive Vanger-slektens historie. Men det viser seg snart at familiekrøniken bare er et dekke for Blomkvists virkelige oppdrag: å finne ut hva som hendte med Henrik Vangers unge slektning Harriet, som har vært sporløst forsvunnet i snart førti år, noe Henrik Vanger aldri har kunnet slutte å gruble over. Blomkvist påtar seg motvillig oppdraget og får hjelp av Lisbeth Salander, en mutt, tatovert kvinne på 24, med piercing og et stort talent for å irritere medarbeidere. Men Salander er også en fremragende researcher og en av landets fremste hackere. Sammen graver Blomkvist og Salander stadig dypere i familien Vangers fortid og finner en historie som er både mørkere og blodigere enn noen av dem kunne ane.

"Menn som hater kvinner" er min absolutte favorittbok på bokstaven M, ringen er sluttet - trilogien er ferdig, og jeg vil ha meeeer :D

Dette må du gjøre for å være med på Boktemaet i dag:
*Lag et innlegg på bloggen din om dagens tema
*Link hit til denne siden i innlegget ditt
*Sett deg på linklisten her hos meg - jeg bruker Mister Linky
*Husk at Mr Linky vil ha URL'en til innlegget, ikke bare bloggen din!

Klem fra


 


Absolutt en av mine favoritter også :)

Skrevet av: venkesstrikk

16.jun.2011 09:10

I dag var det skikkelig vanskelig å velge. Jeg hadde, selv om jeg hadde glemt det, lest veldig mange gode bøker på M. Jeg holdt på å velge Avalon-serien fordi den ene boken heter The Mists of Avalon, men fant ut at det kanskje var litt juks :-)

Så da ble det Mandelen av Nedjma, en bok jeg anbefaler for alle!

Ha en riktig fin torsdag!

Skrevet av: astridterese

16.jun.2011 09:21

En av mine favoritter ja.. ;)

Skrevet av: elisabeth

16.jun.2011 10:10

Nei, nå må jeg få kjøpt den trilogien! Mitt bidrag er en gammel "klassiker" i krimverdenen.

Skrevet av: sigridfraenget

16.jun.2011 13:19

Se der, ja. En annen M-favoritt... Litt vanskelig å velge denne gangen.

Skrevet av: Anita

16.jun.2011 14:52

Puh, klarte det idag og. Tok en krim idag, vanskelig med klare favoritter, krim og feelgood er jevngode favoritter:0) Boken du har valgt er vel kanskje nr 1 ja, men jeg tok en annen.....Norsk...

Skrevet av: kjerstisandnes

16.jun.2011 22:17

Hehe, nei ingen bombe - men det er jo en bra serie som jeg snarest må se å få lest :)

Skrevet av: Melusine

19.jun.2011 18:43

hits