Hurra, jeg har fått en award :DReglene for denne prisen er disse:

1. Takk den du har mottatt prisen fra

2. Kopier prismerket til bloggen din
3. Fortell 3 ting du liker å gjøre
4. Send prisen videre til 5 mottakere som du føler fortjener den.


Tusen tusen takk til herlige Inger , denne ble jeg kjempeglad for :D

3 ting jeg liker å gjøre:

1. Lese (det kommer vel ikke som en bombe, he he;)
2. Gå lange turer (derfor er det perfekt med bare èn bil)
3. Spise sjokolade, jeg ELSKER sjokolade. Men akkurat nå er det fyfy...sukk...


Awarden gir jeg videre til:

Slankerinna fordi hun har gitt meg 100 prosent motivasjon på et område jeg har slitt leeenge!

Rita og hennes nye og flotte blogg som handler om hennes dagligliv med familie, hundehold og hennes store interesse for interiør, en herlig blogg!! Rita er en fantastisk venn, vi har kjent hverandre siden barneskolen og vårt vennskap blir sterkere for hver dag ♥

Kristian, verdens beste snupp og husets andre ivrige blogger. Han har til og med 2 stykker! Besøk både http://kristiansinmusikk.blogg.no/ og http://kristiansfilm.blogg.no/, og les om både film og musikk!

Hjelpmegselv for hennes engasjement for miljøet, Afrika og ikke minst for hva vi kan tenke og gjøre for å få det bedre med oss selv og dem vi har rundt oss. Tusen takk, du har gitt meg mange nye og gode tanker!

Petunia som har tent en "fotoild" i meg. Nå tar jeg ikke bare bilder for å ta bilder, men ser nye og vakre motiver i alt. Jeg gleder meg til alle dine utfordringer på bloggen din, og syns det er helt fantastisk at du skriver en kommentar til alle som er med!

Oppdrag utført, og jeg ønsker alle en deilig lørdag!

Klem fra  • Dato: 30.okt.2010   Kl: 09:17   Kategori: Award
  •    Kommentarer: 12

Jammen fikk jeg en til :)Jeg har fått enda en award, denne gang fra Carina og jeg er fryktelig glad og takknemlig!!!
Ta en titt innom nydelige Carinas blogg her  og les her om hvem jeg har gitt awarden videre til.

Superstor klem fra


  • Dato: 25.aug.2010   Kl: 13:39   Kategori: Award
  •    Kommentarer: 4

Hurra, jeg har fått en award :DDenne flotte awarden har jeg fått hos 3(!) stykker og jeg er fryktelig glad :) Tusen takk Kjersti, Juppjupp og Hege

Nå skal jeg skrive 7 ting om meg selv og så gi awarden videre til 7 andre!!!

1. Jeg lærte meg å lese da jeg var 5 år
2. Da jeg var 16 år flyttet min onkel, Tore, som er pappas storebror til oss. Han hadde Downs Syndrom og bodde hos oss i 9 år etter at bestemor og bestefar døde. Onkel Tore var en fantastisk person og lærte oss mange ting, selv om han hele livet bare var 5 år. I 1999 døde onkel, 62 år gammel, og jeg savner ham hver dag
3. Drømmejobben min må være å jobbe på Bokhandel eller på et bibliotek
4. Jeg har en overutviklet luktesans og vurderer jobb som sporhund hos politiet.....
5. .....av samme grunn HATER jeg kaviar
6. Jeg ELSKER Big Brother....
7. ...og skulle gjerne vært på finalen i London neste uke :)


Helst ville jeg gitt en award til alle mine bloggvenner og alle blogger jeg følger ellers. Men det vil nok ta ALT for mye tid, så her er de 7 jeg har plukket ut :

* kristiansinmusikk / kristiansfilm

* lillac

* monicoroli

* marionlende

* elida

* bixxx

* georgine

Klemmer til dere alle fra  • Dato: 22.aug.2010   Kl: 17:35   Kategori: Award
  •    Kommentarer: 11

And the award goes to......Egentlig har jeg lyst til å gi en award til ALLE mine bloggvenner og enda noen til! Tusen takk for at dere gir dagen min det lille ekstra! Men jeg må nok gjøre det i flere omganger, så i dag gir jeg en award til følgende bloggvenner som jeg setter veldig stor pris på:

http://medandreord.blogg.no/   Hege er en av de første bloggvennene mine, en fantastisk dame som jeg faktisk har vært så heldig å møte. Vi fikk en helt spesiell kontakt, og jeg håper vi får treffes flere ganger. Bloggen hennes er utrolig fin, med vakre bilder og gjennomtenkte innlegg, og jeg storkoser meg hver gang jeg er innom henne og leser :)

http://gunnberit.blogg.no/  Gunn Berit er også en av de første bloggvennene mine. Selv om vi ikke har møttes syns jeg hun er en super dame med et stort hjerte. Hun skriver kjempefint og krydrer innleggene sine med bilder av sin flotte familie. Jeg skal en tur til Trondheim i sommer, så da hadde det vært superkoselig å treftes. Eller hva sier du, Gunn Berit ? ;)

http://ingerslilleverden.blogg.no/  Inger er en flunkende ny bloggvenn og jeg syns hun fortjener en award. Hun er full av futt og fart og skriver rett fra hjertet, hun tør der andre tier!!! Jeg liker bloggen din kjempegodt :)

http://juppjupp.blogg.no/  Kjære deg, jeg elsker bloggen din! Små snutter som alltid får meg til å smile, og jeg føler egentlig at vi to er ganske like! Jeg vet i allefall ikke om noen andre som sykler på trimsykkel mens vi ser såpeserier på youtube! Da jeg leste det følte jeg at jeg hadde funnet min tvillingsjel ;)

http://tornerosesverden.blogg.no/  Tornerose kjente jeg før vi også ble bloggvenner, og hun inspirerte meg til å starte min egen blogg. Hun skriver utrolig sterke innlegg om sin kamp for å bli frisk fra sykdommen ME (utmattelsessyndrom) og jeg syns vi alle har mye å lære av hennes mot og evne til å tenke positivt selv om hun har det tøft.

http://mettesinlilleverden.blogspot.com/   Mette bor også i Brønnøysund, akkurat som meg, og hun har den aller vakreste bloggen jeg vet om!!  Det finnes ikke noe bedre enn å drømme seg bort i de  nydelige bildene hennes! Jeg har funnet ut at et besøk på bloggen hennes gjør underverker for mine stive skuldre, jeg slapper fullstendig av og det er mye bedre enn allverdens fysioterapi&øvelser ;)

Med ønske om en super dag og en stor klem til dere alle fra
Anette11march42009tagtr

  • Dato: 10.jun.2010   Kl: 09:57   Kategori: Award
  •    Kommentarer: 12

Jeg har fått en award :D

I går morges oppdaget jeg at jeg hadde fått en award av min gode bloggvenn, Gunn Berit


Se så fin den er!!  Hun hadde skrevet så fint om meg at jeg ble helt varm om hjertet selv, jeg ♥
Kjære Gunn Berit, du er en fantastisk bloggvenn og jeg koser meg hver gang jeg er innom bloggen din og titter. Det er jo ikke så langt mellom Trondheim og Brønnøysund, hvem vet, kanskje en dag kan vi treffes!? :)

Nå skal jeg prøve å rive meg løs fra pcn. I dag skal jeg nemlig jobbe, og så blir det bare kos resten av helgen.

ℒℴν ℒℴνℯ fra
Anette9jan4tr

  • Dato: 05.jun.2010   Kl: 08:09   Kategori: Award
  •    Kommentarer: 7
hits