Denne uken har jeg....

...egentlig brukt de tre første dagene i uken til å bli frisk. Fy søren som den satt den der omgangssyken, altså :(  Men nå tror jeg vi er friske som fisk hele gjengen. Julegavene er kjøpt inn, julekjole i boks og takket være snilleste mamman og pappan min har vi også fått kjøpt oss billetter til 4 juledagsfesten, årets happening! Hurra :) På fredag kom jeg hjem fra senvakt til nyvasket hus, hva skulle jeg gjort uten min snille gode kjærste? ♥

Baking har det også blitt, men jeg skulle visst ikke skrytt rundt omkring på diverse blogger om mine julemintkjeks. For de ble slettest ikke gode. Peanutfudgebrownies'ene derimot. De ble gode, de :)I dag har det vært gnistrende kaldt her. Minus 8 grader og litt vind går igjennom marg og bein, og da er det godt å kose seg inne. Vi startet dagen med den årvisse julefrokosten hos onkel Julian, og der var det jammen masse godt :)I ettermiddag har svigermor og svigerfar vært på besøk, og da måtte vi jo feire både norsk håndballgull og premien svigermor har vunnet; nemlig tur-retur Brønnøysund-Kirkenes med hurtigruta! Så gøy!!! Det ble take-away pizza og en smak på browniesene. Og jammen har jeg ikke vunnet 500 kr på V75 i helga, hurra!! Kanskje jeg er i en stim? ;)

Nå er det snart hoppikøya for husets prins og prinsesse. Bare to dager igjen til juleferie, sene morgener og sene kvelder. Husbondekjærsten og jeg skal titte litt på filmen, Englevakt, det skal bli koselig!

Englevakt omslag

Ha en deilig kommende uke, ikke mange dager igjen nå ;)

Klem fra
Denne uka har jeg....../tisdagstema

.....fyra masse i ovnen, det er jo så skrekkelig kaldt!! Barfrost og 8 kuldegrader er ingen spøk ved kysten..brrr.. 

                                                                                         

....vært litt slapp i fisken, på torsdag ble det hjemmedag pga svimmelhet og kvalme. Trodde først jeg hadde fått omgangssyke, men det er nok heller nakken og skuldrene som spiller meg noen puss for tiden. Har vært superbra siden sommeren, og dermed har jeg også glemt å gjøre øvelsene jeg fikk av fysioterapeuten min..fy&fy!! Nå må jeg være flink, for svimmelhet og vondt i nakke og skuldre er bare helt pyton. Dermed kan det også bli litt færre kommentarer og svar den nærmeste tiden kjære bloggvenner. Men jeg kommer sterkere tilbake :)

 

....tatt litt ekstra vare på husbondekjæresten som ble operert for menisken på torsdag. Nå er han sykemeldt et par uker, og hinker rundt. Stakkars ♥

 

...vært hos svigerinnen min, Anne Iren, og spist nydelig taco sammen med resten av familien på lørdag. Svigermor og svigerfar var også der og av svigermor fikk vi disse nydelige adventsnissene. Søte, ikke sant?....gledet meg veldig til i dag, 1. søndag i advent. Vi har pyntet litt og hengt opp lys i vinduene, adventsstaken er hentet fram og nå er startskuddet gått; gjett om vi gleder oss til jul :)

 
Adventsstaken jeg laget forrige jul etter inspirasjon fra min kjære venninne Rita ♥

Endelig er oppslagstavla ferdig. Med hjelp fra husbondekjærsten ble det ikke så verst ;)

......til slutt lyst til å fortelle om den fantastiske musikkopplevelsen jeg, og mange med meg, hadde på fredag. Det lokale koret, Kor I Øyan, hadde satt sammen en nydelig julekonsert med innslag av barnekoret Canti Musica (der min lillesøsterSusiQ er dirigent), og gjesteinnslag ved dyktige Thomas Brøndbo. Lillesøster sang også, deriblant en duett med herr Brøndbo. Utrolig vakkert ♫.. ♪.♪   Jeg har desverre ingen bilder fra konserten, men et bilde av min vakre søster deler jeg gjerne ♥Klem fraTisdagstema


Denne uka har jeg....

....tenkt å hoppe over mitt tradisjonelle "denne uka har jeg"-innlegg fordi jeg er så innihampen mett&trøtt!! Vi har hatt et lite etterbursdagskaffeslabberas, og lillesøsterSusiQs Pavlovakake har nesten tatt knekken på meg. Nå blir det sofaen neste, med "Villdyrlegene" på tv2, og deretter Robinson i opptak. Herlig!!!

Men jeg må jo ha med litt av ukens eskapader! Bursdag ble feiret på torsdag, og jeg kom hjem til nyvasket hus, deilig ørretmiddag, roser og en liten donasjon til mitt iphonespareprosjekt. På ettermiddagen kom pappa og drakk kaffe og ble jammen sittende og se verdens nydeligste julefilm sammen med oss også. Ingrid satt i armkroken til bestefar og jeg hadde den allerbeste bursdag jeg kunne ønske meg ♥

The Search For Santa Paws Blu-ray Combo Pack

Denne julefilmen må du bare se, altså :)

I dag har vi bare kost oss og jeg har vært på tur med kameraet mitt! Det ble en fantastisk naturopplevelse, men godbitene har jeg tenkt å gjemme til Petunias Himmelske onsdag. Følg med ;)

Nå takker jeg for meg her i bloggland, vi sees i morgen :)

Klem fra
Denne uka har jeg.....

.......hmm, ja hva har jeg egentlig? Denne uka har gått utrolig fort med jobbing, skole, aktiviteter, julegavespekulering og  tjo og hei!  Men i helga, da har vi kost oss, da :)
Jeg har hatt fri, og fra lørdag til søndag har vi hatt storfint besøk av tantegutten Iver. Ikke farlig å være barnevakt med en sånn sukkertopp i huset ♥

Iver - med Kaptein Sabeltannbart selvfølgelig :)
Iver og Ingrid på picnic i går
Et nydelig trekløver som ser på film i morges
Farsdagsmorgen med kaffe og kort og gave på sengen
Vi måtte ut en tur i det fine været også! I ettermiddag har vi vært ute og spist sammen med
bestefar og kost oss ordentlig :)
Tid for julegavelaging. Kristian har malt et flott julebilde...

...og jeg prøver å bli ferdig med dette bokmerket. Jeg får så fryktelig vondt
i nakken når jeg broderer, men så er det jo så moro!!

Nå blir det snart litt tv før vi hopper i køya. Iver var en liten morgenfugl, våken kl halv sju, så jeg kjenner at jeg har litt sandpapir i øynene ;)

Glem ikke min giveaway/konkurranse! Bli med her.  Trekning på torsdag!!

Og tenk,da, nå har bloggbasillen min smittet over på husbondekjærsten som har laget seg treningsblogg, så kult!! Besøk ham her.

Klem fra
 


Denne uken har jeg.....

....egentlig hatt det veldig stille og rolig, og det har vært deilig :) Ingrid var litt pjusk i begynnelsen av uken, men det gikk heldigvis fort over ♥  Men litt har vi funnet på.........jeg har vært ute og farta litt med kameraet mitt.....


....og gått to lange turer sammen med Rita. Skikkelig stor flo var det, denne porten går vi vanligvis igjennom..

....heldigvis var det en snarvei, og vi kom oss over moloen :)

...Ingrid og jeg har akkurat vært på kino og sett "Knerten gifter seg", en herlig film :)  Men jeg har plutselig (?) fått to røde kalenderdager denne uka, det vil si at jeg har spist både godteri og snacks. Huffameg altså, skikkelig irriterende :(   Men nå er det bare å gjøre som fotballspillerne; glemme nederlaget, stå på og forberede seg til neste kamp! Livet går ikke under av den grunn!!

Tenker jeg skal ut i novemberkulden og gå meg en frisk tur, vi har fått snø og barna har vært ute og aket med store smil :)

Desiland

Jeg er snart ferdig med denne boken som jeg fikk tilsendt fra Aschehoug Forlag, og da kommer det en ny bokanmeldelse. Er veldig fornøyd med boken og spent på avslutningen :)

Kos deg med det som er igjen av søndagskvelden, klem fra
Denne uken har jeg....

...plutselig vært på tv etter årets Tv-aksjon som gikk til flyktningehjelpen!Trykk her, så får du se snutten som gikk på NRK Nordland på mandag :)

Desiland

....mottatt bokpakke fra Aschehougs Forlag. For et par uker siden fikk jeg en mail om at de hadde vært inne på bloggen min og sett, og de syns den er så bra at de ønsker å sponse meg med bøker, mot at jeg blogger om dem etterpå!  Gjett om jeg ble overrasket og glad :)  Nå er jeg igang med lesingen, og det er nok en bok jeg ellers ikke ville kommet på å lese. Men foreløpig godt lesbar, spennende!!

 .....vært på loppis på Samfunnshuset. Speiderne arrangerte årets storloppis, og her var det mye spennende å finne! Kristian gjorde et filmkupp, 4 filmer for 25 kroner, og jeg fant et nydelig glassfat oppdelt i "rom", perfekt for tacotilbehør. Tenkte jeg skulle legge ut et bilde, men det er visst i oppvaskmaskinen. Med andre ord ble det innviet i går kveld :)  Sammen med meg på loppisen var min gode loppisvenninne, Rita!Trykk på bildet, så kommer du til Ritas koselige blogg! 

.....akkurat nå er det full fart på loftet. Hos 3 skumle Halloweenfigurer har nå sukkerkicket satt inn for fullt og lydnivået nærmer seg lydmurkollaps. Selv om vi har et fantastisk ruskevær, tok de på kostymer og sminke og tok fatt på Knaskellerknep-runden. Var de ikke fine?Nå blir det snart sofa, knekkebrød og Robinson. Kjenner jeg er ørlite trøtt, klokka er jo egentlig 9, ikke sant ;)

Klem fraDenne uka har jeg...

...prøvd å ikke bry meg om været, men det er ikke så lett når det går fra høstvind og ruskevær til vinter og julestemning over natten, for så å bli høstrusk igjen...
Ingrid og Kristian ute i snøen, stor skuffelse da regnet startet igjen...

....har jeg vært innmari spent på kalenderprosjektet mitt, og jeg må si det går over all forventning! Hvis noen hadde sagt til meg for to uker siden at jeg skulle pakke ut en hel pall med smågodt UTEN å smake på noe som helst, hadde jeg ledd rått og spurt om de hadde røykt sokkene sine! Men jeg har klart det! 5 grønne dager på rad, og så en planlagt rød en i går, da vi hadde jobbfest! Nå er målet å være grønn helt til bursdagen min i midten av november!!!!

en skikkelig prøvelse for viljestyrken.....

      Så var det høstens høydepunkt, fest med verdens herligste kiosk-jenter! Vi storkoste oss med herlig mat og masse fliring og prating. Knaillarti' :D
.... gjort noe vi aldri har gjort før, vi har nemlig vært bøssebærere for årets TV-aksjon!! I to og en halv time var vi ute og gikk med bøssene, en kjempefin opplevelse for oss alle fire. Og litt spesielt også, for vi hadde en reporter fra NRK Nordland med oss på deler av turen. Så nå kommer vi antageligvis på Nordlandssendingen på NRK i morgen klokka 1840, tjoheii :)

Kristian og Ingrid blir intervjuet av reporter Ole

Har du gjort en god gjerning i dag?

Ha en strålende kommende uke! Klem fra


Denne uka har jeg.....

....egentlig vært i full sving hele tia. Høstferien er over, og det har vært en hel skoleuke med aktiviteter og jobbing og full fart! Men det er bare moro. Det har vært full oppussing på Ingrids rom med kjærstehusbonden som formann og malemester. Stua er et ikketema, for der er alle Ingrids saker plassert for tiden. Åo mai gad....
Men det blir utrolig fint når vi er ferdig :)

 

panic Pictures, Images and Photos

....hatt fullstendig panikk i over et døgn fordi jeg ikke fikk lastet opp bilder på bloggen min. Fy søren, det var skikkelig kjedelig altså. Når man har en blogg som baserer seg i stor grad på bilder, får man jo helt spader når noe ikke virker. Men allikevel fikk jeg finpusset litt på bloggen, ryddet opp litt i ting og tang ved hjelp av søskenbarnIna ♥  Tusen takk snuppa mi :) Og nå fungerer heldigvis alt som det skal, bank i bordet!!

....vært på en skikkelig fullfart-tur til Trondheim, bare kjærstehusbonden og jeg. Tur til Ikea og møbelkjøp til Ingrids rom var hovedgrunnen, men det var veldig koselig å være bare kjærester også. Vi kjørte på fredagsmorgen og etter å ha sjekket inn på Royal Garden tok vi turen til Trondheim Torg. Der var det ikke bare shopping som sto på planen. Jeg hadde nemlig sagt til min gode bloggvenninne, Gunn Berit, at jeg skulle stikke innom MAC der hun jobber og hilse på henne. Og for en fantastisk dame altså. Selv om det var full fart med kunder tok hun imot meg med åpne armer, og vi fant tonen umiddelbart. Før jeg visste ordet av det satt jeg i sminkestolen og hun gav meg mange sårt trengte tips. Jeg er nemlig livredd sminke av en eller annen grunn, men med litt eksponeringsterapi er jeg nå den lykkelige eier av flere av MACs fantastiske produkter. Tusen takk, Gunn Berit, for en herlig stund :)

Gunn Berit og meg

Resten av ettermiddagen og kvelden slappet vi bare av, shoppet pittelitt og spiste nydelig middag på BigHorn Steakhouse. Tror du vi ble mette, eller?


Middag for to, nydelig godt!

På lørdag var vi tidlig oppe, spiste herlig frokost med croissanter..wiiii.. og så gikk turen til Ikea. Kjærstehusbonden fryktet traumatiske opplevelser, men vi var godt forberedt og etter to og en halv time var alt i boks og vi var på tur hjemover igjen. Veldig godt å komme hjem til snuppen og snuppa som ble veldig glad for bygaver og møbler til rommene sine. Jeg hoppet i finstasen og dro på Publiners-event på uteplassen Kred, der lillesøsterSusiQ var gjesteartist. Stor stemning og masse folk :)


Her synger lillesøster sammen med Ronny og resten av Publiners-gjengen :)

I dag er det øsregn og skikkelig ruskete vær. Men vi koser oss allikevel. Kristian, Ingrid og jeg har vært på årets Matmesse og spist buffet sammen med mamma, pappa og mesteparten av Brønnøysunds øvrige befolkning. På Samfunnshuset går det av stabelen hvert år i oktober og er en skikkelig høydare. Maten var så god at jeg helt glemte å ta bilder, så du får heller prøve å se det for deg :)

Nå blir det en liten cowboystrekk før vi fortsetter med opprydding og ordning av rom&hus&heim :)

Ha en fortsatt fin søndag, stor klem fraDenne uken har jeg...

...bare kost meg sammen med Kristian og Ingrid som har hatt høstferie hele uken :)


....hatt enda ett "forsideoppslag" på side2.no...hurra :)

ping ditt innlegg på side2.no/blogg du også! Det er kjempemoro :)

....gått mange fine turer, både sammen med min kjære turkamerat Rita..


.....og en skikkelig ruskeværstur sammen med lillesøsterSusiQ...


I dag er det jammen den 10.10.10 og det går oss ikke hus forbi. I forbindelse med Verdensdagen for Psykisk Helse har det i dag vært aktiviteter i et nydelig turområde i Brønnøysund kalt Svarthopen. Padling, ridning, natursti og salg av vafler, pølser og kaffe har stått på agendaen, og vi var hjertelig tilstede. Her kommer et bilderas:


Hedda, Ingrid, Thale og Kristian
Dagen ble avsluttet med kaffe hos mamma og pappa i anledning mammas bursdag på torsdag ♥

Yummy :)   Nå skal jeg sette meg i armkroken til kjærstehusbonden og se et par episoder av Modern Family som jeg har forelsket meg helt i! De er bare så fantastisk morsomme :)

♥ Nattaklem fra Anette ♥


Denne uken har jeg...

...fått hjem min kjære husbond fra guttetur til Liverpool (med lovnad om at neste høst får jeg være med, hurra :) ♥......nytt de flotte høstdagene vi har hatt her i Brønnøysund..


....arrangert Trilledag sammen med Ungesaniteten der jeg er medlem. Hvert år har vi familiedag med opptog der barna tar med seg dukkevogn, sykkel eller liknende. Så går vi i tog og etterpå er det kafe og loddsalg. Kjempekoselig. Dette bildet er fra et par år tilbake da vi trosset storm og vind og gikk i tog allikevel. Sjekk den himmelen som lurer i bakgrunnen!!


....fått en skikkelig storfisker i familien! I går fisket Kristian fra en flytebrygge midt i byen mens jeg gjorde lørdagsinnkjøpene. Fangsten ble to flotte av arten Lyr!


....vært på tur sammen med mamma, pappa, Lillesøster SusiQ, Martin, snuppe Iver, kjærstehusbonden, mine 2 banditter og nabojenta Karoline. Gjett om vi koste oss :)


Nå blir det snart kveldsmat og Robinson på tv'n. Med mamma og lillesøster på besøk blir vi mannsterke som heier på lag Nord :)

Klem fraDenne uken har jeg.......sendt avgårde en fryktelig spent Kristian på leirskole. Det var på mandag og turen gikk til Bønå i nabokommunen Vevelstad. Der gjør de en fantastisk jobb for å gi alle barna på Sør-Helgeland en helt unik opplevelse.
På fredag hentet jeg en storfornøyd kar som egentlig ikke hadde lyst til å dra hjem i det hele tatt, uken hadde vært helt utrolig, selv om været ikke var det beste!... også sendt avgårde kjærstehusbonden på guttetur til Liverpool. En årviss - og absolutt velfortjent - tradisjon. Gjett om vi gleder oss til han kommer hjem ♥...vært både på Ylvingen og i Torghatten i forbindelse med jobb. 

...registrert bloggen min på blopp.no    En nettside der nordiske blogger kan registrere seg og få nye lesere. Jeg har allerede funnet mange flotte blogger der...og håper at kanskje noen finner meg ;)


...bestilt meg Zumba Fitness, så nå skal det bli andre boller :D....en pjusken Kristian med feber og vondt i halsen. Stakkars vennen, ikke noe moro. Særlig ikke når vi har så nydelig høstvær. Men jeg fikk tatt meg en lynrask gåtur i formiddag for å lufte hodet litt, og tok disse høstbildene:Nå blir det straks Robinson (heia lag Nord ;) og tidlig kveld på alle mann!!

Klem fra

Denne uken har...

....vi kost oss i det nydelige høstværet. Gått lange turer i den nydelige naturen vi har her nord :)

....og så har jeg vært på Bruktbutikk og funnet mange flotte ting, blant annet denne:

Nå er det herlig søndag, og selv om været er litt grått er det deilig å ha en hel dag til rådighet!

Ingrid har hatt to venninner på overnatting, Karoline og Thale, og huset har vært fyllt av kosedresser, Justin Bieber, masse fnising og selvfølgelig til frokost:


Sjokolademelk med krem...

Kristian er full av reisefeber for tiden. I morgen reiser han med klassen sin på leirskole og i dag har vi pakket ferdig, så alt er klart til å dra. Tenk at mammas lille snupp ♥


...har blitt så fryktelig stor♥


Nå skal jeg fortsette med maleprosjektene mine, kanskje lese litt, så får vi se hva vi finner på i ettermiddag!!

Klem fra


 


Denne uka har jeg.....

......vært litt pjusk og uten stemme, men det har jeg glemt. Er frisk som en fisk i dag!!
sooo happy Pictures, Images and Photos

...fått to stoler av snille svigermor og svigerfar (som de forøvrig fikk i bryllupsgave da de giftet seg for 38 år siden ♥).


Slik var den først, nå er den blitt slik:

Helt perfekt i bibliotek-kroken. Den andre sitter jeg på akkurat nå, foran pc'n

Og så har jeg hatt...tatatataaaaa...mitt aller første "hovedoppslag" på Side2.no

Jeg tråkker kanskje litt i salaten ved å skrive om det, men jeg klarer ikke å la vær,
det var jo så fantastisk morsomt :D

I dag har vi vært på  koselig formiddagsbesøk hos LillesøsterSusiQ, supersvoger Martin og tantes allerkjæresteskatt Iver ♥

Nydelige kanelsnurrer ble servert.....

..og Iver aka Langemann fra Kaptein Sabeltann var en ordentlig sukkertopp, som alltid :)

Nå bobler hodet over av nye blogginnlegg-ideer, så nå skal jeg samle tankene litt mens jeg gjør litt søndagshusarbeid. Men først må jeg bare spørre om noen har lyst til å fortelle meg litt om Book-Crossing. Jeg kom over en interessant nettside der man kan registrere bøkene sine og sende dem ut på en reise verden rundt. Dette skal jeg jammen sette meg inn i, men det hadde vært morsomt å høre litt fra noen som har prøvd det allerede!

Ha en super søndag, i allefall det som er igjen av den ;)

Klem frahits