Fototriss :)

Skir/gjennomsiktigIngenting er vel så gjennomsiktig som en sommersky....en humlevinge...og en hoppende glad Ingrid ;)
Mini-giveaway :)


Himmelsk fredag :)

Hver fredag:

For tiden har NRK2 en historisk direktesending der de følger Hurtigrutens reise fra Bergen til Kirkenes. I fem og et halvt døgn kan man følge Hurtigrutens ferd langs den vakre kysten vår, og i den anledning viser jeg her et himmelsk bilde av båten der den passerer den lille øya vår  "Holmen" ♥Det er ikke få ganger vi har stått ute og vinket til alle passasjerene om bord, og på sommers tid er det ikke lov til å legge seg før hurtigruta har passert like før midnatt - da på vei nordover :)

Denne helga blir det ikke noen tur ut til Holmen på meg, desverre. Skulle gjerne vært der i det nydelige været, men det er nok jobbhelg, så det får vente. Heldigvis er det bare en uke til jeg går ut i ferie - hurra - og da blir det nok mange turer utover!

God helg, klem fra


Ordløs Onsdag :)

Skyltar/SkiltWordless Wednesday • Dato: 15.jun.2011   Kl: 08:48   Kategori: Fotoutfordringer
 •    Kommentarer: 9

Mandagstema :)

Hver mandag

STEIN


Turen opp til hullet i fjellet Torghatten er utrolig flott med stein på stein!


Vel fremme kan man nyte det mektige synet av naturens krefter!

I dag har vi en skikkelig slapp morgen, vi nyter den deilige ekstra fridagen. Solen glimter med sitt fravær i dag og regnet øser ned, men det blåser vi i . Ha en deilig søndagsmandag alle sammen :)

Klem fra
Fototriss :)

Åldrande - aldring
Sommeren er endelig her, og vi nyter solen og tanken på en ekstra fridag i morgen. For løvetannen går sommeren fryktelig fort, stakkar! Først står den i full blomst, så omringes vi av snøhvite frøfnugg, til slutt er det bare en liten vissen knopp igjen....

Ha en flott første pinsedag alle sammen! I dag har vi ingen planer, og det er jammen deilig ;)

 


Himmelsk fredag :)

Hver fredag:Slik ser himmelen ut i disse dager , med deilig sol og nesten 30 grader i skyggen, hurraaa :) Det ser ut til at vi får beholde solen til over helgen, og gjett om vi skal kose oss!!! 

Ha en herlig pinsehelg, klem fra

 


Ordløs Onsdag :)

Rock, rost och petroleum - rock, rust og bensin!

Ordløs Onsdag


Tirsdagstema - eventyr :)

Tidligere i år var vi så heldige å bli invitert på et ordentlig eventyr. Ingrids klasse dramatiserte "De tre bukkene bruse" på engelsk og alle foreldrene fikk lov til å komme og se. De var kjempeflinke :)

Her er Ingrid som det mellomste Bukken Bruse som skulle til seters for å gjøre seg fet! I'm going to the hillside to make myself fat...

Nå skal jeg snøre på meg joggeskoene og gå meg en lang tur. Været er ikke så verst med 15 grader og overskyet. Mon tro om solen snart titter frem?

Klem fraTirsdagstema


Fototriss :)

Ny Fototriss med ny og spennene konkurranse! Denne uken er temaet rødt, hvitt og blått som i Kroatias flagg. Kroatia er nemlig ett av reisemålene til Solresor som deler ut et reisegavekort på 3000 kroner til den som vinner ukens konkurranse :)Rødt for vårens vakre tulipaner
Hvitt for snøen som falt i fjor
Blått for fargen i min nydelige nordlandsbunad

 

Kroatia er nettopp det reisemålet jeg ville dratt til hvis jeg skulle vinne konkurransen. Jeg har vært i Dubrovnik en gang tidligere og skulle gjerne reist dit igjen! Les mer om min drømmereise her!

Ha en deilig søndag, klem fra


Himmelsk fredag :)

Hver fredag:"Det var en mørk og stormfull aften......"

"Stormy weather"

Ikke mange dagene siden dette bildet ble tatt. Men nå vil jeg ha soooool og sommer!!!

God helg :)Giveaway
Skywatch Friday


NF Macro - lenge siden sist :)"Forglemmegei"


 • Dato: 02.jun.2011   Kl: 17:36   Kategori: Fotoutfordringer
 •    Kommentarer: 3

Ordløs Onsdag - Landskap


Mandagstema :)

Hver mandag

Hos Petunia er ukens tema Symbol, og for meg kunne det ikke bli noe annet enn et hjerte!


For et par helger siden var vi ute på den lille øya vår der mamma og hennes søsken vokste opp. En stor stokk ble funnet "på rak" og da den ble kuttet opp for å brukes til ved kom dette vakre hjertet frem. Det er mitt symbol på hvor glad jeg er i Holmen vår ♥Nyt mandagen, ikke mange dagene så er det helg igjen ;)

Klem fra


Fototriss med konkurranse :)

Ukens Fototriss er ekstra spennende med en konkurranse der man kan vinne kamerastativ fra Coolstuff. Temaet denne uken er Ljus/lys og jeg har fanget en havørns dans med solen og det deilige sommerlyset!Ha en deilig søndag alle sammen og glem ikke å bli med på Trissen, kanskje du blir den heldige vinneren :)

Klem fraCoolstuff


Ruby Tuesday :)


Saving for the summer holidays! Guess where we're going ? ;)


Mandagstema :)

Hver mandag

Ukens Mandagstema er "Let's play", og det er jammen et viktig tema! Har barna glemt å leke i vrimmelen av dataspill og tv-serier?

Jeg har gjort et dykk i arkivet og funnet bilder som viser at å leke er jammen gøy :)


Stor glede da trampolina kom opp i slutten av april!!


Å flyndre er alltid moro!!

Ha en herlig og leken mandag alle sammen :)

Klem fra


Fototriss :)

 

Ukens Fototrisstema er Platta eller flate som vi sier! Jeg har funnet ut at nesten alle mine favoritter er flate!!! Ha en deilig søndag! Vi drar kanskje på fjelltur :)

Klem fra


Himmelsk fredag :)

Hver fredag:"Gid lykken måtte gro, som gresset bak do!!"

Ha en deilig helg alle sammen ♥


Ordløs Onsdag


Hurra for 17 mai :)Gratulerer med dagen alle sammen!!  

Der var første del av dagen unnagjort, vi har feiret nasjonaldagen på skolen i bøttevis med regn, men har kost oss stort allikevel. Undertegnede har vært i kjøkkenkomite og kokt uante liter kaffe sammen med andre trivelige foreldre. Derfor har jeg ikke fått tatt et eneste bilde i dag, i motsetning til ellers, da går gjerne kameraet varmt :)

I dag får det bli et bilde av 17.mai-rosetten min som jeg er så glad i , med bilde av vår kjære kong Olav. Han har en spesiell plass i hjertet mitt, og da jeg fant igjen rosetten på den gamle orangeruss-dressen min ble jeg bare så utrolig glad!!

Om ikke lenge får vi middagsgjester og skal fortsette feiringen her hjemme, tviler på at det blir noen flere turer ut i dag når været er så rufsete.

Tirsdagstemaet i dag er hvit, og jeg tar sjangsen på at bildet mitt kvalifiserer med den hvite fargen i sløyfen på hvit bakgrunn.

Ha en deilig dag, klem fraTirsdagstema


Mandagstema :)

Hver mandag

Hipp hurra, denne uken går jeg ikke glipp av Petunias Mandagstema. Petunia ønsker å se fargerike bilder og her er mitt bidrag :)Nydelige farger, både på blomstene og de sukkersøte skum-jordbærene!Vakre farger er det også på denne søte lille humlen som besøkte oss for ikke så lenge siden...bare man tør å titte etter :)

I dag har jeg fri på formiddagen og regner med at tiden blir brukt til forberedelser til den store dagen i morgen. Kristians klasse er hovedarrangør for skolens 17 mai arrangement, og vi skal stille med kake og være i komite. På ettermiddagen blir det middag her hjemme hos oss, så i dag blir det shining av hus og kakebaking. Ikke oreokake denne gangen, men bløtkake, som heldigvis er hakket enklere for en kakeklossmajor som meg ;)

Ha en deilig dag, så krysser vi fingrene for SOOOOOL i morgen!!!

Klem fra


Himmelsk fredag :)

Himmelsk logo

Den himmelske fredagen kom litt seint i dag, men bedre sent enn aldri :)Jeg klarer altså bare ikke å gi slipp på måkene, jeg! Denne karen her er en kjent liten fyr i gata vår.....hvis du ser nøye etter kan du se at han mangler deler av den ene foten sin. Hvem kan vel jage bort en sånn stakkar? I flere år har han holdt til i gata vår, og jeg håper jeg treffer ham flere ganger i sommer :)

God helg og stor klem fra


Fototriss :)

Å drømme er herlig og akkurat nå drømmer jeg meg tilbake til september 2008, da mamma og jeg var på cruise i Middelhavet i forbindelse med jobben!!


Herlig følelse å stå på havnen i Venezia og vente på å gå ombord i båten...

...gå i land i Dubrovnik, en fantastisk by....

...rett og slett bare nyte!!!!  Drømmen nå er å reise på familiecruise til neste år, det hadde vært fantastisk!!

Ha en deilig søndag alle sammen!! Her i Brønnøysund er det sol og varmt, og vi skal bare kose oss hele dagen :)

Klem fraSaturday Shot :)

En ny fotoutfordring har sett dagens lys; Birgittas Saturday Shot, og dagens tema er Lørdagsfin!Ute skinner solen, og terassen har blitt lørdagsfin med nye og sommerfine møbler :) Ideen med å bruke europaller som terassemøbler har jeg stjålet ganske hemningsløst fra DaisysHome, for jeg syns det var fantastisk lekkert! Skal kjøpe litt flere puter og lys, så blir det enda bedre!!

Ha en herlig lørdag, klem fra


Himmelsk fredag :)

Hver fredag:


I dag er det litt grått og regnvått ute, men himmelsk allikevel, for i dag fyller Kristian 13 år :) Her er jubilanten litt skeptisk til å bli med på mammas fredagsfotosession, mer enn klar til å dra på skolen og fortelle om gaven han fikk av oss!Nemlig en etterlengtet el-gitar som selvfølgelig måtte prøves med en gang :)


Tenk at denne lille knotten har blitt så stor ♥


Ha en fantastisk helg, klem fra


Ordløs Onsdag - Ild :)


Mandagstema :)

Mandagstema ny logo
Et spennende Mandagstema hos Petunia denne uken. "Something old, something new, something borrowed, something blue". Etter en deilig slappavhelg har vi surret litt rundt her på morgenkvisten med matpakker, frokost, forsvunnede sokker og bortkomne hårbørster i skjønn forening. Dermed har Mandagstemabildene mine også blitt en blanding av mange forskjellige ting :D

"Something old"Noe av det kjæreste jeg eier er denne gamle bibelen som jeg fikk i konfirmasjonsgave av bestemor. Den tilhørte egentlig oldemoren min, Anethe, som fikk den i julegave av bestefar og søsknene hans i 1940.

"Something new"
Av snilleste mammaen min fikk jeg denne søte lille fuglen, en liten tavle som henger på kjøkkenveggen. Er den ikke fin?

"Something borrowed"En doven humle lånte i morges påskeliljen som Ingrid plukket i går. Med skrekkblandet fryd fulgte vi med den lille krabaten ved frokostbordet i dag!!

"Something blue"
For to år siden lagde Kristian dette fatet på skolen. Det har vært flittig i bruk etterpå og den nydelige blå fargen er en favoritt :)

Vi har et deilig maivær med sol og blå himmel. Den kalde nordavinden er selvfølgelig også med på skøyen, men pytt pytt - den tåler vi. Ha en deilig mandag alle sammen!!

Klem fra


Fototriss :)

Hipp hurra, Fototrissen er tilbake :D  Søndagen er ikke den samme uten, og temaet i dag er


Hvitveisen har endelig kommet!!


Lille Skilpadde er meget fornøyd med at det har kommet blader på hekken!


Og vi har vært på fjelltur i dag! En flott tur i nydelig vær, der ferden gikk på toppen av Guromannen. Her sitter Ingrid, Jan Frode og Kristian med Torghatten i bakgrunnen :)

Kos deg med søndagen, klem fraHimmelsk fredag :)

Himmelsk logoPå vei hjem fra jobb langfredagskveld. Utsikt fra brua mot Vegafjellene - og måken er med ;)

Ha en herlig helg med forhåpentligvis masse sol :) Klem fra


Onsdagstema/ordløs onsdag :)

Oväntad/uventet
Plutselig ble det en sommervarm dag midt i påsken. I 18 deilige varmegrader MÅ jo bare Ingrid og bestevenninne Karoline ut og hoppe litt på morgenkvisten :)Onsdagstema
Ordløs Onsdag


Tirsdagstema :)

PÅSKE

Vi har hatt en aldeles fantastisk påske i år, og her kommer et bilderas av høytidens krumspring :)


Ut på tur med bølgeskvulp og måkeskrik :)


Vi priser solen....


...og koser oss med påskesnop. Nevøen min, Iver, er ganske glad i kjeks ;)


På tur i Skarsåsen, et flott turområde med minnesmerker fra andre verdenskrig!


Ingen påske uten spennende lesestoff! Fotograf: Ingrid :)Ingrids påskesnadder; melk med marshmallows og kvikklunsj-sjokolade....

1. påskedag var vi hos svigermor og svigerfar på middag. En tur til Kvern-huset ble det også, og vi storkoste oss!


Jan Frode og Kristian - som selvfølgelig lager funnyface til ære for fotografen :)

Nå er påsken forbi, men heldigvis starter ikke skolen før i morgen, så vi har en myk start på den første dagen etter påskehøytiden!!

Klem fraTisdagstema


 • Dato: 26.apr.2011   Kl: 09:16   Kategori: Fotoutfordringer
 •    Kommentarer: 9

Mandagstema :)

Hver mandag

Påsken 2011 er snart over og hos Petunia er ukens mandagstema GULT :)Ingrid har laget påskepynt på skolen. Papp, en plastkork og karsefrø blir en nydelig blomst !
En munter liten fyr på toppen av egget passer på påskegodteriene. Men nå er det tomt ;) I morgen er det striskjorte og havrelefse igjen, og det skal egentlig bli litt godt!!

Klem fra


Himmelsk fredag :)

Hver fredag:

Det blir måker i fokus på denne himmelske fredagen også! På mandag var vi ute på tur i et yndet turområde i Brønnøysund kalt Svarthopen. Ingrid syntes absolutt de to måkene som satt på svaberget også skulle få litt pølsebrød. Og vips så var de fem..tolv..atten.....

I dag skinner solen igjen, så om litt drar vi ut på tur. I dag går ferden til Skarsåsen der det står en kanon fra andre verdenskrig og flere bunkere. Spennende :)

Ha en herlig langfredag, klem fra


Onsdagstema :)

Förberedd/forberedtIngrid er forberedt på noen deilige timer ute i solen!
Kristian kaster flyndre og har forberedt seg godt med en haug flate steiner!
Ingrid får det også til :)

På mandag pakket vi sekken og dro ut på tur. Solen skinte og vi storkoste oss (den iskalde vinden blåste vi i ;)

Nå håper vi på flere solfylte påskedager, men er forberedt på regnfylte innedager!

Onsdagsklem fraOnsdagstema


 • Dato: 20.apr.2011   Kl: 09:12   Kategori: Fotoutfordringer
 •    Kommentarer: 8

Tirsdagstema :)

Vårtegn!!
Endelig er den vakre bergblomsten kommet :)Vårfavoritten min, hestehoven, dukker opp på de rareste steder :)


Tirsdagstema • Dato: 19.apr.2011   Kl: 22:30   Kategori: Fotoutfordringer
 •    Kommentarer: 4

Mandagstema :)

Hver mandag

Favorittsted er ukens Mandagstema, og for meg er det ingen tvil!  Den lille øya vår der mamma vokste opp sammen med sine 5 søsken er mitt favorittsted, et paradis på jord ♥

Nå har vi full nedtelling til vi kan reise utover igjen og alle hjerter gleder seg ♥

Påskeklem fra


Himmelsk fredag :)

Hver fredag:

På vei til jobb for et par dager siden var disse måkene et flott syn der de nærmest sto stille i luften som små helikoptre. De hadde nok tenkt seg en liten flyvetur over havet, men den sterke vinden var ikke helt enig :)For meg er måkene et av de sterkeste vårtegnene, lyden av måkeskrik fyller meg med en herlig følelse av at NÅ er våren her. Og skulle det i tillegg være litt duskeregn er 17 mai-stemningen der med en gang (ikke bortskjemt med godt vær på nasjonaldagen med andre ord ;)

Ha en himmelsk dag og en herlig helg! Jeg har frihelg og i morgen blir det Tapas-aften sammen med alle de fantastiske kollegaene mine :)♥Justice for the 96♥


Ordløs onsdag - Vårens ankomst :)


Mandagstema :)

Hver mandag

Hurra, en ny og ubrukt mandag står for døren, og hva er bedre enn å starte den med Petunias Mandagstema? I dag er temaet GRÅ og her er mine bidrag :)

Ha en herlig mandag, klem fra


Fototriss :)

Morsomt å leke seg litt med iPhone ;)
Ønsker alle en deilig søndag! Her blir det dypdykk i kleshaugen på vaskerommet og jobbing på ettermiddagen!

Klem fra


Himmelsk fredag :)

Hver fredag:

Endelig fredag, og i dag har jeg faktisk helt fri, så derfor er den ekstra himmelsk :)

For snart to uker siden fikk jeg endelig gjort noe jeg har hatt planer om lenge, nemlig å stå på den flotte brua vår og ta bilder mens Hurtigruta passerer. Ble det ikke et flott resultat? ;)


Hurtigruta har akkurat lagt fra kai i Brønnøysund


Turistene står klar med kamera, de også, og vinker villig tilbake


Brua er passert og hurtigruta er på vei sørover mot nye eventyr

Ha en herlig helg! Hos oss blir det full fart med 80-talls konsert i kveld (der søsteren min er solist) og Turnsportens dag i morgen (der Ingrid skal opptre sammen med turntroppen sin).

Klem fra

 


Onsdagstema :)

Länkning/lenking

 

"You've got my heart in a chain..."
Onsdagstema


Tirsdagstema

Solnedgang!
Solnedgang bak Torghatten!Tirsdagstema


Mandagstema :)

Hver mandag

Fotoglede er ukens Mandagstema, og det har i allefall jeg masse av :) Kameraet er med over alt og etter at jeg ble med på Petunias fotoutfordringer har en ny verden åpnet seg. Jeg sukker og bærer meg over nydelige himler, springer bena av meg i tidlige morgentimer for å få foreviget et spesielt lys og "terroriserer" familiemedlemmer i jakten på blinkskuddet ;)Her er det lillesøsterSusiQ som må til pers. Og jammen ble jeg ikke med selv også! Ser du meg?

Klem fra


Fototriss :)

I 2007 vant vi med dette bildet en tur til Nord-Jylland i Danmark. 1 ukes ferie der ferje og feriehus var inkludert i gevinsten. Bildet forestiller en vaskeekte spionfamilie, altså oss :)I gevinsten fikk vi også gratis inngang til mange forskjellige fornøyelsesparker, slik som for eksempel Fårup der pappa Jan Frode og Ingrid kjørte berg og dalbane (grøss..).Og en tur ut til øya Læsø og det fantastiske Saltsyderiet som ligger der!Rett og slett den beste gevinsten jeg noen gang har vunnet :)

Klem fra


Himmelsk fredag :)

Hver fredag:I går våknet vi til en nydelig blå himmel med en strålende sol. Da jeg kjørte barna til skolen oppdaget jeg en nydelig ring rundt solen, er det dette som kalles halo? I allefall bar det opp på haugen bak huset for å få foreviget det vakre skuet!Petunia forteller i dag at dette er hennes siste Himmelsk. Jeg håper og tror og krysser fingrene for at det bare er en aprilspøk. Hva er fredagen uten Himmelsk??

Ha en deilig fredag og en himmelsk helg, og pass deg så du ikke blir lurt i dag ;)

Klem fra


Tirsdagstema :)Klokken er stilt og dagene har blitt lengre og lysere. I ukens tirsdagstema er vi bedt om å fange lyset, og her er mitt bidrag!Klem fraTirsdagstema


Mandagstema :)

Hver mandag

"Gi meg vårtegn" sier Petunia i dag,  og  jeg skulle gjerne gått rett utenfor husveggen og tatt et flott bilde. Men der er det bare hvitt akkurat nå. Til og med skiene hadde snødd ned i går, så det blir istedet et dykk i arkivet!1 april i fjor tittet disse nydelige knoppene frem. Hestehoven har det nok litt travelt hvis den skal rekke frem til samme dato i år. Men mirakler har skjedd før, så jeg krysser fingrene :)

Kos deg med mandagen, klem fra
Fototriss :)


En deilig rose fra vår egen hage


Nydelige tulipaner på bordet til helgen


En gammel favoritt blir tatt frem på ny. Av og til kan naturens eget fargespill være helt fantastisk

I dag er det ekstra spennende å være med på Fototrissen. En heldig deltaker vinner nemlig en fotohåndbok fra DEXT. Bli med du også!!!

Søndagsklem fra


Fototriss


Himmelsk fredag :)

Hver fredag:I går morges skinte sola igjennom snødrivene og jeg hadde et håp om en dag med blå himmel. Slik ble det aldeles ikke. Like etter at jeg hadde dratt på jobb ble det skikkelig storm og mye action på arbeidsplassen med skilt og plakater som føk rundt utenfor. Kollegaen min og jeg løp rundt som et par hodeløse høns en stund og det resulterte i tidenes latterkrampe :)Stormen raser fortsatt og slik ser det ut utenfor ytterdøra akkurat nå. Våren føles milevis unna......

Snø eller sol, jeg ønsker dere alle en herlig helg :)

Klem fra
Ensom...Nyt torsdagen, klem fraNF Macro


Ordløs Onsdag :)

I fjor var vi i Sverige på sommerferie, og på Leos Lekland i Umeå kan man ikke bli annet enn både lekfull og leken :)

We spent last year's summerholidays in Sweden, and at Leo's Playland you can't be anything but playfull :)

Ha en onsdag full av lek og moro, klem fraOrdløs Onsdag
Wordless Wednesday


Mandagstema :)

Hver mandag

Hos Petunia i dag er temaet Likhet!To hus tett i tett ute på den lille øya vår. Veldig like utenpå, men inni ganske så forskjellige :)

Det minste er et godt gammeldags utedo med plass til to, det største er av nyere dato med plass til èn på en mere moderne innretning og vindu med gardiner!  Søte er de begge to ;)

Ha en herlig mandag, klem fra
Fototriss :)På jobben har vi verdens beste Godteri/godis...mmm...Se så vakker en gren kan være!!Jeg lengter til sommeren, med grønne enger og gule blomster :)

Ha en knallgod søndag, klem fra


Himmelsk fredag :)På himmelen er det mange spennende figurer å finne, bare man ser godt etter!

God helg og klem fraHver fredag:


Onsdagstema :)

Ingrid venter på å operere bort en ekstra tann som lå skjult i ganen, i fjor sommer. Ganske utslått av all ventingen. Da er Bamsefar god å ha ♥Jeg er helt utslått etter en hel dag ute i frisk luft, powernap :)

Ønsker alle en deilig onsdag, full av energi!!

Klem fraOnsdagstema


Mandagstema/Tirsdagstema :)

Hver mandag

I dag vil Petunia se hva som får oss til å smile! Og i Tisdagstemaet skal vi vise det som er viktig for oss. Her følger noen bilder av det som er det viktigste for meg; Familie og venner ♥Når storebror og lillesøster er hjertevenner ♥En bukett med verdens beste hjertevenninner, Merete, Rita og Siv ♥Når tantegutten Iver ler av hele sitt hjerte ♥

Det er mange ting som får meg til å smile og her har du sett noen av dem!

 Klem fraTisdagstema


Fototriss

Ukens Fototriss-tema er Öppen/åpen, og her kommer en triss fra da Ingrid og jeg var på tur forrige søndag:Vi åpnet uteboden og tok med sparken på tur!Matboksen er åpen og Ingrid koser seg med brødskive med nugatti!Vi fryder oss over åpent landskap!

Ha en deilig søndag, klem fra


Fototriss


Himmelsk fredag :)

Hver fredag:

En ny Himmelsk Fredag hos Petunia og jeg tok et skikkelig blinkskudd av himmelen på jobb i går :)Klokken var faktisk to på formiddagen og vi hadde gledet oss over solen som tittet frem. Men plutselig truet denne mørke og dramatiske himmelen med å ta over. Vakkert, ikke sant?  Med sånne skyer kommer det gjerne snø, og ganske riktig. Etter en halv time så det slik ut:Vet ikke om jeg er så fornøyd med denne snøen, akkurat!!! Nå vil jeg ha vååååååår :)

I dag regner jeg med at det blir en skikkelig slapp fredag. Var hos tannlegen og trakk en visdomstann i morges. Heldigvis har jeg en veldig flink tannlege, så jeg slapp dette scenarioet:Pondus Eliteserien Bok nr 9

Nå blir det sofa, pledd og tv en stund. Er spent på hvordan dagen blir når bedøvelsen går ut :S

Klem fra
Ordløs Onsdag :)


Tirsdagstema :)

Bak rette vinkler i Trondheim by finner vi noen riktige sannhetsord :)

Ha en herlig tirsdag, klem fraTirsdagstema


 • Dato: 08.mar.2011   Kl: 09:23   Kategori: Fotoutfordringer
 •    Kommentarer: 7

Ruby Tuesday :)


 • Dato: 08.mar.2011   Kl: 09:08   Kategori: Fotoutfordringer
 •    Kommentarer: 5

Mandagstema :)

Hver mandag

Ny mandag og nye muligheter :) Hos Petunias mandagstema står skulpturer på agendaen og jeg har tatt et dykk i arkivet og funnet disse bildene tatt i København, sommeren 2009!

Ha en herlig mandag!!!

Klem fra
Fototriss :)

Denne ukens fototriss er ekstra spennende fordi man kan vinne et gavekort på 1000 kroner hos Coolstuff, og konkurransetemaet er "Se opp!!". Her er mitt bidrag:Se opp!!Hvor er dette flyet på vei mon tro? Til varmere strøk, kanskje??Hei!! Stopp!!! La meg være med!!!

Søndagsklem fra

Fototriss

PS! Dette er det korrekte innlegget. Jeg kom i skade for å legge ut feil for litt siden...

 


Pink Saturday :)This lovely tea-cup was given to me by my best friend Rita, beautiful isn't it?

 • Dato: 05.mar.2011   Kl: 12:50   Kategori: Fotoutfordringer
 •    Kommentarer: 5

Himmelsk fredag :)

Hver fredag:

En himmelsk  fredag står for døren og jeg gleder meg, for denne helgen har jeg fri fra jobb :) Nå er huset helt ferdig også, alle rom er ryddet og containeren er full av ting og tang etter oppussingen, så nå er det bare å danse over gulvene med vaskekosten!! I morgen skal jeg være med og arrangere karneval sammen med Ungesaniteten og det skal bli moro for både store og små :) Så satser jeg på å få meg en gåtur (eller kanskje to??) sammen med bestis Rita. Håper du også har koselige planer for helgen :)Et himmelsk bilde i ordets rette forstand, tatt av den vakre kirken i Brønnøysund en lørdagsmorgen i januar!

Klem fra

Deilig med blå himmel...

Etter en stormfull kveld og natt er det godt at ting har roet seg litt. Fortsatt er det overskyet og litt surt ute, men her og der kan det skimtes litt blå himmel. Jeg håper at vi snart får en slik himmel igjen :Ha en herlig torsdag :)

Klem fraNF Macro


Onsdagstema/Ordløs Onsdag :)

 Birgittas Onsdagstema vil  gjerne vite hva vi gjør i kveldningen, og  Susannes Ordløse Onsdag vil vite hva som er vår favorittbelysning. Jeg slår to fluer i en smekk og presenterer hva vi gjør på kveldene for å få en koselig belysning :)Nå blir det nok noen dager med mange tente stearinlys, for det er visst et ordentlig ruskevær i vente. I lokalavisen er det til og med hovedoppslag; "Stormen kommer" :) Men vi har blitt lurt før, så det gjenstår å se om stormen tar turen innom Brønnøysund, eller om "han går utom" som vi sier her!

Jeg skal i allefall kose meg uansett vær med den nye boken min

Vickis vintagebutik

Ha en herlig onsdag, ikke lenge til helgen nå ;)

Klem fraOnsdagstema
Ordløs Onsdag


Tirsdagstema :)

Ingrid bare ELSKER ballonger!! Kan du se den??

Jeg føler meg ikke fullt så bevegelig i dag etter zumbaen i går, men å så deilig å bruke muskler man ikke ante at man hadde :)

Klem fraTisdagstema


 • Dato: 01.mar.2011   Kl: 10:35   Kategori: Fotoutfordringer
 •    Kommentarer: 7

Mandagstema :)

Mandagstema ny logo

Ukens Mandagstema hos Petunia er GLITRENDE!Hyllemeter på hyllemeter med nye blanke og herlige bøker gir meg.......glitrende øyne!!!

Ha en deilig dag! Jeg er straks på vei til jobb, og i ettermiddag blir det zumbatrening. Nå har jeg gjort alvor av nyttårsforsettet mitt og begynt på stedets supre helsestudio, og det er råskøy :)

Klem fra
Fototriss :)

Her er det endelig full STOPP i oppussingsprosjektet. Ikke mere skruing og saging, nå er alt ferdig og jeg kan stolt presentere en triss av vårt nye kjøkken :)Vi er så SUPERFORNØYDE og nå skal husbondekjærsten få en velfortjent slappavsøndag mens jeg plasserer ting og tang i skuffer og skap :)

Ha en deilig søndag du også!!!

Klem fra

Himmelsk fredag :)

Himmelsk logo 1

Nå er jeg endelig på banen igjen, kjøkkenet er aldeles straks ferdig, og det er bloggpausen min også :) Gjett om jeg har gledet meg til Petunias himmelske fredag!! Her kommer et par himmelske bilder som ble tatt tidligere denne uken :)


Syv søstre i det fjerne!

Ha en herlig fredag og en deilig helg alle sammen!!

Klem fra
Mandagstema :)

Mandagstema ny logo

Ukens mandagstema hos Petunia er "Annerledes", og siden jeg fortsatt er i totalt kaos-modus presenterer jeg her et bilde av stuen vår som for tiden er helt annerledes enn til vanlig!!


Godt at dette er bare for en liten stund :)

I dag er det et strålende vintervær, med masse snø og en deilig sol!! Nå tror jeg at jeg skal gå meg en lang tur. Kanskje til og med få tatt noen bilder til Petunias Himmelske fredag.

Mandagsklem fra


Fototriss :)

Her i Brønnøysund har det snødd et par dager, i går var det grått og sludd, men i dag våknet vi til et winterwonderland!!


Utsikten fra ytterdøren :)


Utsikten over sundet og til byen. Kan du skimte kirkespiret bak de to flotte trærne?


Lille skilpadde har overvintret på altanen, og ønsker alle en herlig søndag :)

Klem fraFototriss


Mandagstema :)

Mandagstema

Ukens mandagstema er (selvfølgelig) romantisk! Det er jo tross alt Valentines Day ♥

Noe av det mest romantiske jeg har opplevd var da husbondekjæresten overrasket meg med romantisk lunsj på kafè i Trondheim i sommer. Plutselig tok han frem en liten eske og i den lå to splitternye gifteringer i anledning vår 10 års bryllupsdag. Vi kjøpte oss nemlig ikke nye ringer da vi giftet oss, men brukte istedet forlovelsesringene våre. Nå syns han det var på tide å skifte dem ut, og som en ihuga Liverpoolfan har han selvfølgelig fått gravert inn "You'll never walk alone".Ønsker dere alle en vidunderlig Valentines Day! Og roper samtidig 3 ganger Hipp Hurra for min allerkjæreste lillesøster som fyller 30 år i dag ♥Gratulerer med dagen, Susanne :)

Stor klem fra
Fototriss :)

Ja, hvem bestemmer hva som er konst - eller konstigt...Kunst eller bare merkelig?
Her følger tre bilder tatt på den lille øya vår i fjor vinter :)Nedenfor huset er det satt opp en "totempæl", et stort stykke rakved med noen merkelige utvekster. Ser du den lille koalabjørnen som kikker på deg? Naturens eget kunstverk, eller bare "konstigt"?Å fange solen som bryter gjennom skyene er i allefall et herlig kunstverk, og ikke merkelig i det hele tatt!!Blåser i herlige farger kan godt være et kunstverk, ikke sant?

Håper dere alle har en vidunderlig søndag, og gratulerer til alle mammaer som feirer morsdag i dag :) Jeg skulle absolutt vært ute i det gnistrende vakre vinterværet, men siden vi var i 30 årsdag i gårkveld er dørstokkmila fryktelig lang i dag......

Klem fra
ABC Scandinavia #O

Min O står for oval, som er mønsteret på denne vakre keramikkbollen:Kristian har laget den på skolen, og i dag hadde han den med hjem. Den er allerede høytidelig innviet, en pose seigmenn fikk plass i bollen i ettermiddag. Desverre kunne de ikke være med på bildet fordi...de er spist opp :)

O kan også stå for ord, ord i bøker og ord skrevet på blogger. Jeg anbefaler alle å titte innom min kjære bloggvenn Jannicke som i tillegg til en herlig matblogg også har startet en bokblogg. Den kan du besøke her!

Stor klem fra

Himmelsk fredag :)

Himmelsk logo

På onsdag fikk naturen en ordentlig Extreme Makeover her i Brønnøysund. Jeg jobbet ettermiddagsvakt og ute var det bar mark, grått og surt. Plutselig lavet snøen ned og iløpet av en time var det nesten 15 cm snø!! Ikke små søte snøfnugg, nei...det som kom ned var store som vaskefiller!!  Folk var helt overgitte, og to av kundene som kom innom fortalte at da de la seg middagskvil var det ikke snø å se, og når de våknet var det bare å komme seg ut og måke :)

Dette bildet tok jeg da jeg gikk hjem på kvelden i halv ellevetia. Med iPhone blir det ikke den beste kvaliteten, men jeg viser det frem lell :)Ha en herlig fredag og en god helg! Hos oss blir det full fart med både bursdags og morsdagsfeiring!!

Stor klem fra
19 års kjærestedag :)I dag er det 19 år siden Jan Frode og jeg ble kjærester! "Så lenge!!!" sier noen. "Blir du aldri lei?" sier andre. Men nei, jeg blir ikke lei. For jeg vant lottopremien den vinterdagen for snart 20 år siden, da jeg ringte til den kjekkeste gutten i verden ♥


♥ Husbondekjærstn ♥

Ha en herlig dag alle sammen :)

Klem fraNF Macro


Wordless/outdoor Wednesday :)Etter jul har det vært skikkelig ruskevær her nord, regn og sludd og tunge skyer. Derfor har jeg også vært ordentlig sløv og kameraet har nesten ikke vært brukt i det hele tatt, huffameg :(  Nå ser det imidlertid ut til at det skal bli kaldere og mere stabilt ute, og da er det kanskje håp om å få tatt flere bilder slik som det du ser her!

Ha en super onsdag :)

This is my wordless and outdoor-wednesday photo. It's a beautiful sunset behind the Mount Torghatten which is the most famous landmark in the aerea where I live. You can find both me and the mountain in Brønnøysund, Norway !

Have a wonderful Wednesday, hugs fromOutdoor Wednesday
Wordless Wednesday


Nostalgi

Mandagstema

Ukens mandagstema hos Petunia er Nostalgi og mitt bidrag er et bilde med ordentlig 80-talls nostalgi :)Dette bildet av meg og min søte lillesøster ble tatt i 1986, og vi syns vi var såå fine! Om en uke fyller lillesøsterSusiQ 30 år og "går inn i de voksnes rekker" som hun så spøkefullt sier. Med fare for å høres ut som en gammel dame må jeg bare si "Hvor ble årene av??". Jeg syns ikke det er lenge siden bestemor fortalte meg at nå hadde jeg fått en liten søster med langt svart hår (jeg tok frem hårbørsten og ble ganske så skuffet da jeg oppdaget at jeg ikke kunne lage musefletter på babyen). Og det føles heller ikke lenge siden vi to (en rakkerunge på 4 og en veslevoksen på 11) sto hånd i hånd og bedyret for mamma og pappa at vi aaaaldri skulle krangle mere! Det var tider, det :)

Uansett hvor fort tiden har gått er jeg verdens heldigste som har så nydelig lillesøster, både utenpå og inni! Glad i deg ♥♥♥

Ha en deilig mandag allesammen! Jeg har ikke blåmandag i dag, for jeg var den heldige vinneren av Petunias konkurranse forrige uke, der premien var et gavekort hos Nettbutikken Anglofilia. 500 kroner kan jeg kjøpe varer for deg og jeg gleder meg virkelig :) Tusen takk Petunia :):)

Klem fra

 


Scavenger Hunt Sunday :)

Scavenger Hunt Sunday


WindowBeautiful, isn't it? While redecorating I guess it just has to be some chaos. Can't wait to get finished :)


WaterA bit of experimenting in the kitchen. Not too sure about the result, though... :)

QuoteRight now 6 guys - including my hubby - are watching the big hate game between Liverpool and Chelsea, upstairs. They're quite loud and I'm keeping my fingers crossed for Liverpool to win :)

ActivityWonder if we will get all the pieces right?

Page 25 of a magazineThis is page 25 in my all-time favourit magazine, the Swedish "Family Living"

Have a wonderful Sunday!

Hugs from
 • Dato: 06.feb.2011   Kl: 18:01   Kategori: Fotoutfordringer
 •    Kommentarer: 9

Fototriss!!
Knekkebrød med brunost, tynn og god frokost :)


Tynne sider i en bok ♥


Tynne...det vi damer alltid drømmer om å bli.......

Men jeg stemmer for at vi istedet synger så det ljomer "En får værra' som en e', når en itte vart' som en sku" og gleder oss over det vi har :)

Ha en herlig søndag, klem fra
Ordløs Onsdag :)

Noen ganger er det herlig å være litt sprø  (som på norsk er det samme som litt gal/tokig:)

Crazy? Me? No way :)Ordløs Onsdag
Wordless Wednesday


Underholdning :)

Tirsdagstemaet i dag er rett og slett spørsmålet "Hva er underholdning for deg?". Her er et knippe bilder som viser hva som underholder oss i vår familie ♥For storebror Kristian på snart 13 er det musikk og film som gjelder!Lillesøster Ingrid på snart ni år elsker å la seg underholde av Super Mario på DS'en og av sin store samling tegnebøker!For husbondekjæresten er det ingen over og ingen ved siden! Liverpool og fotball er topp underholdning (vel, Liverpool har vel ikke vært helt på topp i det siste, men det bi' likar no :)Bøker og bloggen, det er underholdning for meg. Det er helt utrolig så fort tiden går når man setter seg foran pc'n eller med nesa i en bok, ikke sant?

Ha en knallfin tirsdag, klem fraTisdagstema

 


hits