Mine favorittbøker fra a-å #DHer er det ingen tvil, min favorittbok på bokstaven D er selvfølgelig "Drømmehjerte" av Cecilia Samartin!!

Drømmehjerte

Cuba 1956. To kusiner er hjertevenner til Castros revolusjon brått skiller dem. Nora flykter med familien til USA, mens Alicia opplever at det lykkelige livet i Havanna blir snudd til nød og fattigdom under Castros regime. Etter mange år klarer ikke Nora å nøye seg med å lese brevene fra Alicia. Hun må reise tilbake for å hjelpe sin syke venninne. En dramatisk og vakker roman om håp, håpløshet og evig vennskap.

Denne boken kjøpte jeg rett før vi skulle på ferie til København i fjor, og for en bok sier jeg bare. Jeg blir fryktelig fort bilsyk hvis jeg prøver meg på å lese mens vi kjører, men denne gangen måtte jeg bare lese på veien hjem. Før vi var kommet hjem var boken ferdiglest og jeg var helt utgrått.  Absolutt Cecilia Samartins aller beste bok!!

Besøk forfatterens nettsted her !

Klem fra


  • Dato: 04.sep.2010   Kl: 10:01   Kategori: Fra a til å
  •    Kommentarer: 7

Mine favorittbøker fra a-å #CNå har jeg vridd hjernen og klarer ikke å komme på en eneste bok jeg har lest som begynner på C...... hmmm, det må da være èn jeg har glemt!!?

Jeg får heller ta en spansk en og presentere denne boken som min favorittbok på C (det stemmer i allefall nesten...) "This Charming man" av Marian Keyes ;)

This Charming Man

En praktfull bok!! Les anmeldelsen min her !!

Ellers håper jeg at alle har en super onsdag, bare en dag igjen så er det helg, hurra :D  • Dato: 25.aug.2010   Kl: 10:36   Kategori: Fra a til å
  •    Kommentarer: 9

Mine favorittbøker fra a-å #BBoktyven

Min absolutte favorittbok over alle favorittbøker for tiden begynner på B og er den fantastiske "Boktyven" av Markus Zusak. Jeg var på en bokhandel i Lillestrøm, og hadde aldri hørt om den før, da den plutselig lå foran meg på et bord. Noe sa meg at jeg burde kjøpe den, jeg så gjorde og har ikke angret et sekund!

Les min bokanmeldelse her.

Klem fra


  • Dato: 27.jul.2010   Kl: 17:08   Kategori: Fra a til å
  •    Kommentarer: 4

Mine favorittbøker fra a til å # AMin favorittbok på bokstaven A er "Anne fra Bjørkely" av L.M Montgomery. Jeg har vært glad i å lese fra jeg var liten, og på ungdomsskolen var bøkene om Anne fra Bjørkely mine absolutte favorittbøker. Jeg lånte dem først på biblioteket, siden kjøpte jeg to bøker der alle bøkene om Anne og hennes opplevelser var samlet.
Anne fra Bjørkely

Foreldreløse 11-årige Anne blir ved en feiltakelse sendt fra barnehjemmet til søsknene Marilla og Matthew Cuthbert på gården Bjørkely i den oppdiktede småbyen Avonlea i den canadiske provinsen Prince Edward Island i Canada. Cuthbert-familien hadde bedt om en gutt som kunne hjelpe til med arbeidet på gården. Anne opplever mange eventyr på gården og boken følger henne fram til hun er 16 år.

Romanserien følger Anne gjennom oppveksten, utdanning til lærer, ekteskap og samliv. Det ble i alt skrevet 8 bøker om Anne fra Bjørkely.

På ungdomsskolen var jeg som jenter flest, med rosenrøde dagdrømmer, og i bøkene om Anne kunne jeg drømme meg tilbake til en tid som for meg var utrolig romantisk. Bøkene om Anne fra Bjørkely kom nemlig første gang ut i 1908.

Er det flere som likte bøkene om Anne, eller så du kanskje bare tv-serien?

Klem fra


  • Dato: 06.jul.2010   Kl: 09:54   Kategori: Fra a til å
  •    Kommentarer: 8

Mine favorittbøker fra a til å


 
I forrige uke var jeg innom en blogg der vedkommede hadde listet opp alle favorittbøkene sine fra A-Å. Det syns jeg var en kjempegod ide, spennende å lese hva andre liker.  Desverre glemte jeg å merke meg hvilken blogg det var, men hvis jeg finner tilbake til den skal jeg selvfølgelig legge inn en link her.

Nå har jeg bestemt meg for å lage min egen A til Å-liste. Jeg regner med at jeg legger det opp slik som Bokprosjektet med et innlegg for hver bok. Jeg gleder meg!

Straks suser jeg avgårde for å hente en album hos min kjære skolefrøken. Hun var utrolig flink til å samle bilder fra ting vi gjorde fra første til syvende klasse. Til helgen skal vi feire 20-års jubileum fra 9 klasse og da er det på sin plass å kikke i albumen og minnes :)  Jeg fant en egen album med bilder fra leirskoleturen vår i 6 klasse i 1987. Sjekk hu tøffa her da :


Her lærer jeg meg å yste brunost!


I full gang med separatoren :)

Vi sees:) 

Klem fra


  • Dato: 05.jul.2010   Kl: 18:01   Kategori: Fra a til å
  •    Kommentarer: 9
hits