Inspirasjon

Dette innlegget blir et litt annerledes inspirasjonsinnlegg, det kommer ikke til å inneholde interiørbilder, slik det vanligvis gjør. Derimot har jeg lyst til å skrive litt om noen som har inspirert meg i uken som gikk, nemlig Slankerinna! Hun har tatt opp kampen mot kiloene og gått ned over 30 kg. For å gå ned de siste vanskelige kiloene har hun inngått en godteriavtale med seg selv og skal ikke spise godteri før jul.Hun har laget seg en kalender der hun krysser av alle godterifrie dager. Les mer om Slankerinnas godteriavtale her!

Det er vel ingen hemmelighet hva som er min store glede og største last; nemlig sjokolade. Jeg må beskjemmet innrømme at jeg spiser sjokolade hver dag, og føler meg nærmest som en sjokoholiker. Jeg kan godt bestemme meg for å være flink og ikke spise, det holder en dag eller to, et par uker hvis jeg er skikkelig flink, men så er jeg på kjøret igjen. I likhet med Slankerinna har jeg over lang tid gått ned en del kilo. Da Kristian var liten var jeg 75 kilo (det er ganske mye når man bare er 156 cm høy) , men jeg har sakte men sikkert klart å gå ned 15 av dem. De siste fem er imidlertid nesten helt umulige, og jeg har kommet frem til at de faktisk ikke er så nøye. Helsen min er derimot nøye. Det kan umulig være sunt å proppe i seg så mye sukker som jeg gjør, og tennene da. De ønsker jeg i allefall å beholde. Så nå gjør jeg som Slankerinna og lager meg en godteriavtale. Frem til jul SKAL jeg klare å holde meg unna søtsaker og potetgull, og kalenderen min skal bli full av grønne og godterifrie dager. Jeg skal nemlig farge godterifrie dager grønne og utskeielsesdager røde. Så er målet at kalenderen skal bli grønnest mulig, for håpet er lysegrønt :)

Jeg legger herved ut bilder av kalenderen min, og på lillejulaften skal jeg vise den fram igjen. Så blir det ekstra viktig å være flink (og jeg lover selvfølgelig å være dønn ærlig mot både meg selv og dere!)Anette, desember 1998

Tusen takk, Slankerinna, for at du gav meg det sparket i baken som jeg trengte akkurat nå :)

♥Stor klem fra Anette♥


  • Dato: 18.okt.2010   Kl: 11:38   Kategori: Inspirasjon
  •    Kommentarer: 17

Lørdagsinspirasjon!

I det danske ukebladet Alt for Damerne finner du masse interessant stoff; intervjuer og reportasjer, spennede matoppskrifter, mote og interiør. Her kommer noen inspirasjonsbilder:Nå er det ikke lenge til jeg skal på jobb, så jeg ønsker alle en deilig lørdag med forhåpentligvis et nydelig høstvær ( det har i allefall vi ;)

Klem fra

  • Dato: 25.sep.2010   Kl: 07:55   Kategori: Inspirasjon
  •    Kommentarer: 9

Lørdagsinspirasjon

Nå sitter jeg her og er hjemme fra jobb på tredje dagen. Stemmen er heldigvis på tur tilbake, så hvis jeg er riktig flink nå er jeg nok på plass på jobb igjen på mandag. Å være syk er jo bare så innmari kjeeeedelig, hva i all verden skal man finne på når man er for syk til å være frisk og egentlig litt for frisk til å være ordentlig syk??  Jo, litt lørdagsinspirasjon er på sin plass, og hos det danske interiørbladet, BoligLiv, har jeg funnet disse herlige bildene:
Dette må man jo bare bli i godt humør av :)  Og det som bedre er; jeg har fått pakke i posten, hurra :) Men hva som er inni får du ikke vite enda ;)

Ha en herlig helg!!!

Klem fra

  • Dato: 11.sep.2010   Kl: 14:23   Kategori: Inspirasjon
  •    Kommentarer: 9

Inspirasjon på en torsdag :)

På arbeidsplassen min er jeg så heldig at vi har en hel rad interiørblader til salgs i bladhylla vår. Helst ville jeg kjøpt alle sammen, men det går jo ikke, så da gjelder det å velge seg ut noen favoritter. Disse forandrer seg selvfølgelig ganske ofte og akkurat nå er det svenske "Allt i hemmet" og danske "Bolig Liv" som er favoritten. Jeg elsker stilen der hvitt og alle slags glade farger kombineres, og i disse to bladene finner man masse av dette!!

Her er noen inspirasjonsbilder lånt fra "Allt i hemmets" nettside:

Er det ikke nydelig, sprekt og morsomt?

Nå skal jeg straks finne inspirasjon til å gjøre litt i huset. Solen skinner og avslører litt høststøv i krokene. Bort skal det, for i morgen blir det slappavdag. Jan Frode og jeg har en sjelden fri-fredagsettermiddag sammen, og da skal vi jammen ikke kaste den bort med husvask. Nei, da blir det cowboy-strekk og senere deilig Kylling Tandoori& X-Factor sammen med snuppen og snuppa!  Og nå kom jeg jammen på det beste av alt; at vi har fri sammen hele helgen, hurra :D  Sånn blir det når man begge jobber turnus ;)

Ha en deilig torsdag alle sammen, så sees vi nok i morgen :)

PS ta en titt innom mine bloggvenner Creativbolig og Alt Vel. Her er det mye herlig inspirasjon å finne!!

Klem fra
  • Dato: 02.sep.2010   Kl: 10:58   Kategori: Inspirasjon
  •    Kommentarer: 14
hits