Heisann!!...vil jeg ønske alle sammen! Blir nok ikke å være like aktiv med blogginga nå i ferien som til vanlig. Vi har et fantastisk fint vær og jeg planlegger å gjøre maks ut av det :)

Her er noen bilder fra turen vår på søndag, Jan Frode, barna, mamma og jeg storkoste oss ved foten av Torghatten!


Bestemor, Ingrid og Kristian


Kvikklunsj med havsalt ;)


Ingrid i sitt rette elementPåskeklem fra


 • Dato: 29.mar.2010   Kl: 22:40   Kategori: Blogg
 •    Kommentarer: 14

PåskepyntBle ordentlig inspirert av siste nummer av Bolig Pluss, så her er mitt bidrag til årets påskepynt!

Har visst fått en overdose frisk luft i dag, nydelig vær og sol fra blå himmel. Var på superkoselig påsketur ved Torghatten med grilling av pølser og alt som hører til. Nå er jeg helt kaputt og skal snart hoppe i køya (enda klokka egentlig bare er kvart på ti ;)

Nattaklem fra


 • Dato: 28.mar.2010   Kl: 22:47   Kategori: Blogg
 •    Kommentarer: 6

En fantastisk leseopplevelse....

fikk jeg da jeg leste Britt Karin Larsens trilogi om taterne og deres skjebne i Norge på begynnelsen av forrige århundre.  "De som ser etter tegn", "De usynliges by" og "Sangen om løpende hester"  gir oss historien om tateren Aksel og familien hans, Akselfølget og deres ferd gjennom landet. I den første boken står kjærligheten mellom Elias og en bondedatter sentralt. Deres forhold kan få store konsekvenser.
I bok nummer to fortsetter historien om Elias og Anna og deres hjerteskjærende opplevelser i utkanten av det etablerte norske samfunnet ved århundreskiftet og fremover.  I bok nummer tre har Elias blitt en gammel mann og det meste av omgivelsene de reisende lever i har forandret seg.

   


Jeg glemmer ikke hvordan jeg første gangen ble oppmerksom på den første boken i denne serien (desverre har jeg ikke funnet noe bilde av den). Kristian var liten og vi bodde på den andre siden av Brønnøysund enn det vi gjør nå. Jeg var på vei på jobb tidlig en lørdags morgen og gikk forbi Narvesenkiosken. I utstillingsvinduet sto masse bøker og jeg måtte jo bare stoppe og kikke. Og der, midt blandt alle bøkene sto en pocketbok jeg aldri hadde hørt om før, men jeg klarte ikke å få den ut av hodet. Det var nesten som den snakket til meg (;-) og på veien hjem fra jobb stoppet jeg der og kjøpte den :D   Anbefales på det sterkeste!!

Klem fra
 • Dato: 27.mar.2010   Kl: 20:47   Kategori: Bokanmeldelse
 •    Kommentarer: 3

Bukken og havresekken

Her ser dere noen av fristelsene jeg prøver å stå imot hver eneste dag på jobb. Ikke lett for en godtegris som meg :)

I dag har vi  forresten fått innstallert en ny kaffemaskin. Den gamle var helt utslitt stakkar, men nå er det igjen nydelig kaffe og få for kaffetørste Brønnøyværinger :)

Klem fra • Dato: 25.mar.2010   Kl: 20:29   Kategori: Blogg
 •    Kommentarer: 15

En perle på Helgeland....

Nå har jeg nettopp vært ute og gått en tur i det nydelige været. Vi våknet til sol og blå himmel, og det var helt supert for barna som skulle på skidag med hele skolen :)

Jeg syns jo selvfølgelig at jeg bor på det vakreste stedet på jord, og i går tok jeg noen bilder som kanskje bekrefter dette!?Utsikten fra huset vårt over sundet og mot byen. Ser du Hurtigruta?Dette bildet er tatt fra haugen bak huset vårtUtsikt mot nord. Syv søstre og Sandnessjøen i det fjerneSolnedgang i vestTre spillemenn på taket :)

Håper alle har en kjempefin onsdag! Nå er det snart helg igjen......og påskeferie :)

Klem fra • Dato: 24.mar.2010   Kl: 14:47   Kategori: Blogg
 •    Kommentarer: 17

Anettes nydelige fiskepuddinggryte

Jada, du leste rett; Fiskepuddinggryte!  Av og til blir jeg så innmari matlei og i et lyst øyeblikk i fjor sommer komponerte jeg denne fantastiske retten :)  Den er faktisk kjempegod og i går sto den på menyen!
Først litt påskestemning før vi startet med middagen!Ingrid var sjefskokk :)Og her er resultatet!!Vel bekomme :)


 • Dato: 23.mar.2010   Kl: 21:21   Kategori: Oppskrifter
 •    Kommentarer: 12

"Engelen på det sjuende trinn" av Frank McCourtDette er en skildring av forfatterens oppvekst i slumstrøket i den irske byen Limerick på 30- og 40-tallet. Faren drikker og er for det meste uten arbeid, og moren har et umenneskelig slit med å brødfø alle barna. Men tross fattigdom og svik har faren en rikdom å gi videre til sønnen; han forteller historier.

Jeg leste denne boka da Kristian var liten og klarte nesten ikke legge den ifra meg. Jeg leste til og med mens jeg laget middag :)  Boka forteller egentlig en tragisk historie om Frank McCourts barndom, men den er skrevet på en herlig måte med masse humor oppi alt det grå og triste. Jeg tror aldri jeg har ledd så godt av en bok hverken før eller etter!
Jeg er ikke tilhenger av terningkast, men dette er så absolutt en sekser!!

Klem fra


 • Dato: 22.mar.2010   Kl: 13:54   Kategori: Bokanmeldelse
 •    Kommentarer: 13

For full musikk!

Forrige uke sto i musikkens tegn her i huset. Ingrid hadde konsert sammen med skolemusikken forrige søndag, og var fryktelig spent. Hun er aspirant og spiller trompet, og syns det er kjempemorsomt!Ingrid til venstre og klassevenninne, Thale, venter spent på å få spille.


Så er de igang! Kjempeflinke jenter :)

Tirsdag, onsdag og torsdag var det Kristians tur. I regi av stedets kultur/musikkskole var han med på Kulturskoleuka 2010. Barn fra hele regionen var med og ble delt opp i grupper der de dannet sitt eget band og øvet inn flere sanger som de opptrådte med på konsert på torsdag. Det var en fantastisk opplevelse å høre alle de flinke barna og ungdommene spille. All ære til de flinke ansatte ved Kulturskolen i Brønnøy som har fått til dette :)Kristian sin tur til å vente spent!Der var konserten i gang. Kristian på bass helt til høyre.Tante Susanne og Iver storkoser seg på konsert :)

Jeg er ikke musikalsk i det hele tatt, men elsker musikk allikevel og det er alltid musikk i huset vårt. Enten står radioen på, eller favorittmusikk på pc'n eller så spiller barna. Ingrid på trompet og Kristian på bass eller trommer. Her er det alltid lyd og det er helt herlig :)

Nå skal jeg suse ihop et par hjemmelagde pizzaer. Susanne, Iver og Martin kommer og det er alltid så koselig. Så kommer det visst et par stykker til og skal se fotballkamp. Liverpool mot Manchester Utd, så da blir det vel enda mere lyd tenker jeg!

Ha en fin søndag :)

Klem fra


 • Dato: 21.mar.2010   Kl: 13:32   Kategori: Blogg
 •    Kommentarer: 5

Ny stue :)

Da jeg kom hjem fra jobb i går kveld hadde plutselig Jan Frode fått ånden over seg og ommøbelert på stua nede. Vi har lenge snakket om å bruke bokhylla til det den egentlig skal brukes til; nemlig en romdeler. Og så blir det jo plass til så mange flere bøker. Men den måtte males på baksiden, så vi har bare utsatt og utsatt hele prosjektet.  Ble kjempeoverrasket og glad da jeg kom hjem og hele stua så helt annerledes ut :)  Ikke så mye som skal til, egentlig :)Bildet er tatt fra kjøkkenet mot stua
Den nye bibliotek-kroken
Bøker overalt, til og med i taket

Klem fra


 • Dato: 20.mar.2010   Kl: 16:50   Kategori: Blogg
 •    Kommentarer: 16

God helg!!Jeg tar en liten bloggpause i dag også, jeg! Har vært kjempefin i skuldrene og nakken denne uka, men i går kjente jeg litt murring igjen, så da er det nok lurt å ikke friste skjebnen. Regner med det blir full fart på jobb i ettermiddag og det blir vel utfordring nok :)
Men så er det frihelg og i morgen er jeg tilbake for fullt!

Klemklem


 • Dato: 19.mar.2010   Kl: 12:34   Kategori: Blogg
 •    Kommentarer: 8

"The book of tomorrow" av Cecelia AhernI går ble jeg ferdig med denne boka og om den er det bare en ting å si:Den var rett og slett helt magisk. Jeg klarte nesten ikke å legge den ifra meg. Og på slutten glimtet den til og ble kjempespennende!

Tamara Goodwin has always got everything shes ever wanted. Born into a family of wealth, she grew up in a mansion with its own private beach, a wardrobe full of designer clothes, a large four poster bed complete with a luxurious bathroom en-suite. Shes always lived in the here and now, never giving a second thought to tomorrow.

But then suddenly her dad is gone and life for Tamara and her mother changes forever. Left with a mountain of debt, they have no choice but to sell everything they own and move to the country to live with Tamaras Uncle and Aunt. Nestled next to Kilsaney Castle, their gate house is a world away from Tamaras childhood. With her mother shut away with grief, and her aunt busy tending to her, Tamara is lonely and bored and longs to return to Dublin.

When a travelling library passes through Kilsaney Demesne, Tamara is intrigued. She needs a distraction. Her eyes rest on a mysterious large leather bound tome locked with a gold clasp and padlock. With some help, Tamara finally manages to open the book. What she discovers within the pages takes her breath away and shakes her world to its core.

Nå er jeg jo bare nødt til å lese de andre bøkene av denne forfatteren, for de to jeg allerede har lest er jo helt fantastiske!! 

Men først skal jeg lese "Boktyven" av Markus Zusak. Denne boka hadde jeg ikke hørt om før jeg fant den på salg, tittet litt i den og ble solgt selv;-)

God bok!!!!

 • Dato: 17.mar.2010   Kl: 21:23   Kategori: Bokanmeldelse
 •    Kommentarer: 9

Stolt storesøster...

..det er meg, det!!!  På søndag satte vi oss foran tv'n for å se på kveldens høydepunkt, nemlig Himmelblå. Søsteren min har i mange år vært aktiv i musikkmiljøet her i Brønnøysund. Hun har en fantastisk stemme og har vært med på flere oppsetninger og prosjekter her, hun har sunget i Trondheim Storband og har etter at hun flyttet hjem til Brønnøysund (med mann og barn) vært med i flere band og leder et barnekor. I fjor i april ble hun hyret inn som vokalist i "Funk the world". Et band som ble satt ihop for å være med i en scene i Himmelblå. Innspillingen foregikk i en hel dag fra tidlig morgen til sent på kveld, og på søndag fikk vi endelig se resultatet!!Resultatet ble superbra, selv om vi selvfølgelig gjerne skulle sett og hørt ENDA mere :D  Alle i bandet, utenom skuespilleren som spiller pappaen til Robin, er lokale og fantastisk flinke musikere. Han som står bak Susanne med solbriller er faktisk bass-læreren til Kristian!     I dag var det en reportasje i den lokale avisen Helgelands Arbeiderblad om akkurat denne episoden. Har du lyst til å lese den kan du finne den her:
http://www.helgeland-arbeiderblad.no/kultur/article5023296.ece

Vi her i Brønnøysund har vært kjempeheldige som har fått tatt del i innspillingen av noen av scenene i Himmelblå. Vi kjenner igjen både gater, steder, butikker og ofte ser vi også kjenninger som er statister. Det er virkelig vemodig å tenke på at nå er eventyret over, men jeg har et lite håp allikevel. At det kommer en sesong til.....eller kanskje "Himmelblå - the movie" :D

Klem fra

 • Dato: 16.mar.2010   Kl: 13:18   Kategori: Blogg
 •    Kommentarer: 9

God morgen :)Da var det mandag igjen! Utrolig så fort tia går, vi er faktisk midt i mars allerede. Nå ligger riktignok snøen enda, men snart er det april og kanskje vi får en smak av våren snart :)

I dag har jeg ettermiddagsjobb og jeg har planlagt å bruke formiddagen godt. Trim, husarbeid og handletur. Prøver å gjøre ett stort innkjøp av matvarer hver uke, men det er ikke alltid like lett å finne på middager for hele uken. Tar gjerne imot middagstips :)

Ha en fin dag!!
Klem fra


 • Dato: 15.mar.2010   Kl: 09:07   Kategori: Blogg
 •    Kommentarer: 9

"Mamma i fritt fall/ The secret life of a slummy mummy" av Fiona Neill
Det aller beste jeg vet med flyplasser er kioskene og bokhandlene der man virkelig kan finne små bokskatter. Denne boka kjøpte jeg på Værnes i september '08 da jeg var på vei på Middelhavscruise i forbindelse med jobb :)

Lucy Sweeny har tre sønner og en ektemann med kort lunte, og hun vasser i kaos. Det siste året har hun rotet bort elleve kredittkort, haugen med skittentøy er aldri under en meter høy, søvn er noe som hører singeltilværelsen til, og sex er en by i Russland. Livet som småbarnsmor svarer ikke til forventningene, og verst av alt; hun lar seg distrahere av en sexy hjemmepappa.

Jeg lo og lo og lo da jeg leste og må bare ta med det aller første avsnittet:

"A deaf husband and a blind wife are always a happy couple"
I leave my contact lenses to soak overnight in a coffee cup and wake up in the morning to discover that Husband on a Short Fuse has drunk them in the night. For the second time in less than a year. "But I told you they were in there", I protest. " I can't be expected to remember that kind of detail," he says. "And I'm not going to try and make myself sick this time. Wear your glasses!"

Capris.no har både den engelske og den norske utgaven tilgjengelig!

GOD BOK :)
 • Dato: 14.mar.2010   Kl: 12:58   Kategori: Bokanmeldelse
 •    Kommentarer: 8

Fra "bad" til "good hairday"!Jeg startet helga med time hos frisøren i dag og ble SUPERFORNØYD!!! En kjempeflink lærling forandret min "polskpresidentfrue"frisyre til en mere uptodate-frisyre! Har det med å drøye alt for lenge mellom hver gang jeg er hos frisøren, men denne gangen skal jeg prøve å holde den vedlike og har allerede bestilt ny time :)

Så ble det en tur på Smak og Behag etterpå!!Dagens fangst ble en stk sjokolade med pasjonsfrukt og en stk mørk sjokolade med pistasj. Mmmm...herlig!!!
Nå er det full fart med middagslaging og pakking av bag. Barna skal overnatte hos bestefar og bestemor, siden  Jan Frode og jeg har jobb samtidig i kveld og i morgen. Hurra for supersnille besteforeldre <3

God helg og klemklem fra


 • Dato: 12.mar.2010   Kl: 14:48   Kategori: Blogg
 •    Kommentarer: 10

Om å møtes på halvveien!

Etter 18 år sammen med min kjære har vi noen ganger vært nødt til å gjøre akkurat det; å møtes på halvveien.  I fjor på denne tiden delte vi av loftstuen vår for å få et ekstra soverom og vi bestemte oss for at dette rommet skulle være vårt (vel og merke etter at jeg hadde gått flere runder med meg selv ang å sove i en annen etasje enn barna). Vi ble kjempefornøyde og jeg "designet" vår egen sengegavl som Jan Frode snekret ihop av en list og noen sponplater. Med hvit maling ble det riktig så lekkert.

Jeg har alltid hatt en drøm om å skrive "Always kiss me goodnight" over sengen etter å ha lest det i en bok for mange år siden. Og så begynte forhandlingene. For Jan Frode syns det kanskje ble litt vel sukkersøtt. Men foreslo at med hans nyinnkjøpte Liverpoolflagg på veggen ville det tone ned den feminine stilen litt. Og jeg tenkte hvorfor ikke? Hvorfor er det bare vi damer som skal ha noe å si når det gjelder interiør og innredning i huset?  Jeg skrev det vakreste ordspråket jeg vet (for man bør aldri sovne som uvenner), Jan Frode hengte opp flagget og begge to var fornøyde!

Må bare fortelle at jeg et år fikk Liverpool-sengetøy i morsdagsgave fra min kjære. Da måtte jeg bare le - og det er faktisk veldig behagelig å sove i :D   
Fikk inspirasjon til dette innlegget fra en av mine bloggvenner, som også har dette ordspråket på bloggen sin. Koselig at vi er flere som synst det er vakkert!!!

Klem fra


 • Dato: 11.mar.2010   Kl: 21:02   Kategori: Blogg
 •    Kommentarer: 17

Jeg datt av......

Av og til skjer det bare; jeg har en ny bok som jeg gleder meg til å lese. Jeg åpner den forventningsfullt og setter i gang. Men så; etter noen sider, eller kanskje et par kapitler er det noe som ikke stemmer. Jeg vil så gjerne, men leselysten avtar og etterhvert finner jeg små "unnskyldninger" for ikke å lese. Jeg tar et gammelt Pondus når jeg legger meg, kanskje en avis når jeg spiser lunsj på jobben. Til slutt må jeg bare innse det; jeg datt av boka og vil helst begynne på en ny......

Det har desverre skjedd nå nettopp :(  "Havets Katedral" som jeg har sett sånn frem til ble litt for...jeg vet ikke....treig. Masse navn og historikk pluss at handlingen går sakte frem er nok en årsak til at boken ikke fenger meg så mye som jeg hadde håpet. Og når det i tillegg er over 600 sider blir jeg litt motløs. Men mest trist, fordi jeg tror den er veldig bra. Den får bare modnes litt, så skal jeg nok lese den ferdig en dag :)

Istedet har jeg funnet frem en bok jeg kjøpte på Gardermoen for noen uker siden. Cecelia Ahern, forfatteren av PS.I love you, har skrevet en bok som heter "The book of tomorrow". Den handler om 16-årige Tamara som opplever at livet hennes blir snudd på hodet når hennes far tar sitt eget liv fordi han er konkurs. Hun og moren må flytte til morens bror og hans kone, og Tamara føler at hele verden er imot henne. Men så en dag kommer en bokbuss til den lille byen hun nå bor og livet snus på hodet ..... igjen!!!Jeg har kommet et lite stykke ut i boken og den virker veldig bra, hurra :D

Klem fra
 • Dato: 10.mar.2010   Kl: 09:06   Kategori: Bokanmeldelse
 •    Kommentarer: 11

Smak og Behag

Her i Brønnøysund åpnet det i dag en ny butikk som heter Smak og Behag. Denne butikken selger lokale matvarer slik som krydder, syltetøy, oljer og alskens gode saker. I tillegg selger de bla lys fra lysstøperiet i Namsos og håndlaget sjokolade fra Cielo i Trondheim. I tillegg kan du også kjøpe deg dagens middag, og det var noe annet enn lapskaus og gryterett. I dag serverte de blåskjell og lammegryte blant annet!

Jan Frode, naboen vår Fie og jeg dro spente bortover i formiddag og vi ble aldeles ikke skuffet. Butikken var fantastisk fin!! Trivelige ansatte, masse spennende varer og eksklusive lokaler. Her kommer jeg nok til å gå ofte. Og sjokoladedisken var jo bare en drøm for en sjokoholiker som meg:)  Vi kjøpte oss hver sin lunsjsalat med fetaost og kalkun og jeg ble den lykkelige eier av 2 biter sjokolade. Den ene med banankrem og den andre med mintfondant. Lunsjen smakte fortreffelig og jeg tilbrakte en stund i sjokoladehimmelen etterpå. Beklager Freia og Nidar, men dette var i en klasse for seg!!  Nå gleder jeg meg bare til neste besøk :)
Klem fra
 • Dato: 08.mar.2010   Kl: 14:00   Kategori: Sjokolade
 •    Kommentarer: 8

Himmelblå!!!Nå er det bare en time igjen til Himmelblå begynner og vi har hatt nedtelling i flere uker. Jeg blir helt på gråten bare jeg hører sangen, fordi serien er bare helt herlig tvers igjennom. Og så er det jo så morsomt for oss her i Brønnøysund hvor flere av scenene er innspilt.

I dag er jeg ekstra spent fordi søsteren min skal være med i en av episodene, men vi vet ikke hvilken. Faren til Robin og Iris spiller i et band som har konsert på et festlokale og der er søsteren min, Susanne, vokalist. Hun er utrolig flink til å synge og jeg er superstolt av henne! Selv om jeg er nesten 7 år eldre enn henne er hun min aller beste venn, og vi har alltid hatt et nært forhold!Klem fra


 • Dato: 07.mar.2010   Kl: 19:10   Kategori: Blogg
 •    Kommentarer: 7

Kosekveld

I går ble det hjemmedag på meg. Gjorde egentlig minst mulig og det var godt. Kjenner at nakken og skulderen er bedre allerede, så det er et godt tegn. I går var også en av de sjeldne fredagskveldene at Jan Frode og jeg har fri samtidig. Dermed var det duket for kosekveld med salat, focacchiabrød og pizza til barna + Norske Talenter. Alex Rosèn er jo bare en herlig type og i går var det jo faktisk også mange flinke (og morsomme) talenter å se på. Syns det har vært litt for mye hummer og kanari tidligere. En herlig og avslappende kveld med andre ord :)Dette sto på menyen, og etterpå så vi slik ut - fryktelig mette:I dag har jeg lørdagsfri, så da blir det mere kos. Jeg tar med barna og overnatter hos mamma og pappa, for i kveld er det Jan Frodes tur til å slå ut håret!!

Klem fra • Dato: 06.mar.2010   Kl: 10:09   Kategori: Blogg
 •    Kommentarer: 5

"Stormenes tid I og II" av Ken FollettDisse to bøkene av Ken Follett gjorde et enormt inntrykk på meg da jeg leste dem for 13 år siden (oi,er det virkelig så lenge siden??). Jeg elsker historiske romaner og handlingen her foregår på 1100-tallet. Jeg ble helt fortapt i disse to bøkene og klarte ikke å legge dem fra meg før jeg hadde lest dem ut. Jeg leste til og med mens jeg reiste med buss og det er ganske utrolig siden jeg fort blir bilsyk hvis jeg prøver å lese i bilen.

Folk stimer gjennom gater og streder - små og store er på bena for å overvære en henrettelse. Den dømtes gravide hustru slenger en grusom forbannelse mot bødlene og løper vekk. Det hviskes at hun heter Ellen og at hun hører til blant de fredløse.Vi er i England på 1100-tallet. Landet er splittet av borgerkrig og plaget av sult og religiøse motsetninger. Men en praktfull katedral bygges likevel i Kingsbridge. Oppføringen av katedralen skal bli skjebnesvangert knyttet til livene til de som bor i området.Stormenes tid er utgitt på norsk i to bind: Sverdet og korset og Katedralen.

Anbefales!!!!

Klem fra


 • Dato: 05.mar.2010   Kl: 16:40   Kategori: Bokanmeldelse
 •    Kommentarer: 2

Ikke helt som planlagt...

Med formiddagsfri i dag hadde jeg planlagt en god del ting jeg skulle gjøre, men slik ble det altså ikke. Jeg jobber på kiosk og er vant til litt stive skuldre og nakke etter å ha stått ved kassen en hel arbeidsdag. Men i natt våknet jeg og hadde så vondt at det var vanskelig å sovne igjen. Jeg tok meg en tur til legen og fikk en full sjekk med følgende resultat: betennelse i nakke & skulder, henvisning til fysioterapeut og tablettkur. Ikke noe skøy. Har følt meg litt slapp i fisken i dag og har egentlig ikke fått gjort noen ting. Å sitte foran pc'n er nok heller ikke det lureste, så jeg må nok kutte litt ned på denne aktiviteten en stund.

Men solen skinner og som kjent går alt over, så jeg satser på å bli god som ny snart :D

Håper alle har en flott dag!!

Klem fra • Dato: 04.mar.2010   Kl: 14:56   Kategori: Blogg
 •    Kommentarer: 7

Herlig med Mars :)

Så deilig at det endelig er blitt Mars og dagene er lengre og lysere! Til og med solen har vi fått nyte noen timer hver dag. Men med slike vårdager følger det jo også med litt "vårbassilusker" og i går ble Kristian syk med feber og hodepine. I dag har han hatt vondt i halsen også, og nå sover lillesøster Ingrid litt urolig med røde kinn, så jeg er spent på om hun også blir syk...

Vi hadde allikevel en deilig dag i går, og til middag kom søsteren min, Susanne, og lillevenn Iver på besøk. Vi storkoste oss med Toro's (selvfølgelig) gode Taco-gryte og ble gode og mette.Jeg har  fått helt fotofiksedilla, så det vil nok dukke opp flere fotoeksperimenter på bloggen min fremover :)

Akkurat nå sitter jeg her og prøver å overbevise meg selv om at jeg skal ta 30 min på trimsykkelen, men det er lettere sagt enn gjort. Vanligvis er jeg skikkelig ivrig på å sykle, men i dag ble jeg bare så utrolig "lei av meg selv" og da får jeg ikke lyst til å gjøre noen ting! Har skeia ut alt for mye i det siste og lurer på hvor det har blitt av spiriten fra før jul. Da var jeg superflink!!! Men det er aldri for sent, i morgen er en ny dag, kanskje det blir bedre da!? :)

Hva med deg, blir du av og til "lei av deg selv" ?

Klem fra


 • Dato: 03.mar.2010   Kl: 22:23   Kategori: Blogg
 •    Kommentarer: 6

Så moro!!

Nå har jeg fått masse tips om forskjellige fotoredigerings programmer (er det ikke det det heter da?) og jeg har sittet her og prøvd ut forskjellige ting etter at jeg kom fra jobb. Kjempeskøy :) Selvfølgelig er det blitt alt for seint og jeg burde vært i seng for lengst, men jeg måtte bare dele et bilde med dere som jeg laget nå nettopp.

Jan Frode og barna var på tur sist fredag og tok noen flotte bilder. Her er en liten collage:Kristian og Ingrid storkoser seg!!

Men nå er det natta!!

Klem fra


 • Dato: 02.mar.2010   Kl: 23:29   Kategori: Blogg
 •    Kommentarer: 3

True Blood / Havets KatedralSookie Stackhouse er forfulgt av uhell. Først blir kollegaen myrdet, og ingen ser ut til å bry seg. Deretter støter hun på et grusomt uhyre som forgifter henne. Inn kommer vampyrene, som suger giften fra hennes blodårer. Og nyter det! Sannheten er at de redder livet hennes. Så når en av blodsugerne spør om hjelp, kan hun ikke si nei. Snart er Sookie i Dallas og bruker sine telepatiske evner i jakten på en savnet vampyr.Meningen er at hun skal intervjue noen utvalgte mennesker. Hun stiller som betingelse at vampyrene må oppføre seg pent - og ikke skade menneskene. Men det er lettere sagt enn gjort.

I helga ble jeg ferdig med denne boka, og den var kjempemorsom. Spenning og full fart fra første side, litt på kanten innimellom men pytt pytt :)  En skikkelig eventyrbok for voksne! Tenker jeg må kjøpe bok nr 3 snart :D


Nå har jeg begynt på en ny bok av et helt annet kaliber. "Havets Katedral" av Ildefonso Falcones. Den virker utrolig bra, og siden den er på hele 630 sider blir jeg nok å bruke en stund på denne!

Klem fra • Dato: 02.mar.2010   Kl: 13:42   Kategori: Bokanmeldelse
 •    Kommentarer: 8

Ut på tur :)

I dag var jeg så heldig å få meg en tur ut til Holmen :) Dro avgårde sammen med tante og onkel (søsknene til mamma) og det var fantastisk å oppleve øya vår på vinteren! Vanligvis er jeg bare der ute på sommeren!

Vi gikk utover i strålende sol og da vi kom frem ble det kaffepause med vafler og et lite dykk i en twistpose fra i sommer før vi satte kursen hjemover. Onkel sjekket et par småting og alt viste seg å være i skjønneste orden :)

Tok masse flotte bilder og her er noen av dem :
Godt å komme hjem til ferdig middag, og så ble det kino på kvelden. Jan Frode og jeg var og så "Tomme tønner". Snodig film, men ganske morsom :)

Klem fra
 • Dato: 01.mar.2010   Kl: 17:22   Kategori: Blogg
 •    Kommentarer: 9
hits