Mandag 31 mai :)

dragonfly Pictures, Images and Photos
Den siste dagen i mai allerede, helt utrolig at tiden går så fort! Snart er det tid for avslutningsmaraton; skoleavslutning, avslutning i barnehagen, i kor og korps og idrettslag, i syforeningen og på treningen og det som er...puh!!! Så blir det ferie og forhåpentligvis sommer og sol!!!
Jeg regner med at juli kommer til å gå enda fortere med 2 bryllup, 20 års klassetreff (OMG er det så lenge siden jeg gikk i niende!!??) og årets absolutte event her i Brønnøysund ; Rootsfestivalen.
En herlig sommer med andre ord!!

Nå skal jeg på lunsj sammen med to gode venninner, vi sees ikke så ofte, så det skal bli superkoselig ♥

Klem fra
Anette2aprilsw2009tagtr

 • Dato: 31.mai.2010   Kl: 10:58   Kategori: Blogg
 •    Kommentarer: 9

"Potensgiverne" av Karin Brunk Holmqvist

Potensgiverne

At nød lærer naken kvinne å spinne, gjelder i aller høyeste grad de gamle frøknene Tilda og Elida. Søstrene på 72 og 78 år bor fortsatt i barndomshjemmet i en liten svensk by hvor tiden nærmest står stille. Alt er som det pleier, inkludert utedoen, hvor en visitt ofte blir en kald opplevelse. Da den galante Alvar Klemens flytter inn i nabohuset og begynner å pusse opp, skjer det store endringer i søstrenes liv. De kjøper seg nye kjoler og glemmer helt at broren deres vil ha dem på gamlehjem så han kan overta barndomshjemmet som sommerhus. Ikke minst vil de også ha et skikkelig innendørs toalett, slik Alvar har skaffet seg. Men det koster mye, og nå er gode råd dyre. De to oppfinnsomme søstrene får en strålende idé til hvordan de kan skaffe seg pengene: postordresalg av potensmiddel. Dermed setter de en annonse i avisen, og fra den dagen blir ingenting som før for Tilda og Elida ...

Skal du lese bare èn bok i sommer MÅ det  bli denne!  Det er lenge siden jeg har kost meg sånn med en bok, en fornøyelse fra første side. De to søstrene blir så levende beskrevet at det virker nesten som jeg har dem sammen med meg i stua. Jeg har ledd og ledd og ledd og da den siste linjen var lest la jeg fra meg boken med et fornøyd sukk.

Boken er lettlest og jeg suste gjennom den på to dager. Jeg klarte rett og slett ikke å legge den fra meg. For første gang var jeg riktig fornøyd med at det var lang ventetid på legekontoret (og jeg tør ikke tenke på hva de andre på venteværelset tenkte om meg der jeg satt og leste og  humret for meg selv :S).

LØP&KJØP!!!!!

Klem fra
Anette21march32009tagtr

 • Dato: 31.mai.2010   Kl: 10:33   Kategori: Bokanmeldelse
 •    Kommentarer: 7

Koselig helg :)

glitter dragonfly Pictures, Images and Photos

Da var en begivenhetsrik helg over. Vi har kost oss på Holmen (øya vår) og høydepunktet var selvfølgelig MGP finalen. Vi hadde mange favoritter og Island & Belgia lå øverst på lista hos oss. Med hjemmelaget pizza, Ninas superdip (philadelphia ost + tacosaus + revet ost legges lagvis i ildfast form og gratineres til osten er akkurat smeltet. Herlig til tortillachips) og bølgen hver gang en favoritt sang, ble det stor stemning.
Været var nydelig i går,  så da fikk Kristian og Ingrid sine første leksjoner i å ro. Men siden jeg glemte minnebrikken ( jada, jeg husket fotoapparatet, men glemte minnebrikken - er det muuulig :S) måtte jeg låne noen bilder hos mamma. 

Ina og Ingrid ♥Kristian ror og pappa passer på

Klar til MGP aften (skikkelig Facebook-fjes :)

Det hjalp visst ikke med flagg på tvn :(

Det tar på å være i MGP-modus i 5 timer ;)

Vi hadde også oppdateringer underveis av vår utsendte på Telenor Arena, søsteren min Susanne, og jeg hadde gleden av å høre Island live på min mobil - yeah
.. ♪.♪Helt i orden at Tyskland vant, melodien var fengende og jenta var sukkersøt! Stakkars Didrik, han gjorde sitt beste og da syns jeg ikke vi kan forvente mer. Tenk hvis vi skulle arrangert til neste år også, hvem skulle betalt for den herligheten??

Har forøvrig hatt en fantastisk søndag, ikke gjort NOENTING og allergien glimrer endelig med sitt fravær. Halleluja!!!!

Nattinatt og klem fra
Anette8aprilsw2009tagtr • Dato: 30.mai.2010   Kl: 22:27   Kategori: Blogg
 •    Kommentarer: 7

Pakke i posten ;)

..men ikke skoene mine, som jeg venter så innmari på! Det var derimot noe like fint, et armbånd jeg har kjøpt hos Jewels and Dreams.  Pakkingen var virkelig gjort med omhu, ikkenoe plastlomme med "made in china". Neida, det var rosa silkepapir med svart pyntebånd og et hjerteklistremerke i sølv der det sto skrevet for hånd "ha en fin dag".Det var nesten så jeg ikke hadde hjerte til å åpne den. Men det gjorde jeg selvfølgelig, for jeg visste jo hva som var inniNemlig dette! Var det ikke nydelig? Armbåndene kan brukes sammen eller hver for seg, og kostet under hundre kroner!
Ta en titt innom    Jewelsanddreams    du også, kanskje finner du noe fint :)

Klem fra

Anette1aprilsw2009tagtr

 • Dato: 29.mai.2010   Kl: 14:24   Kategori: Blogg
 •    Kommentarer: 10

"Hjemkomsten" av Victoria HislopHjemkomsten er like spesiell og inspirerende som debutromanen Øya, som til nå er solgt i over 50 000 eksemplarer i Norge. Denne gangen er det smektende flamencorytmer, lidenskap og smerte som driver handlingen fremover, med det borgerkrigsrammede Spania som bakteppe. Under de majestetiske tårnene til Alhambra, kan man høre gjenlyden av musikk og hemmeligheter i Granadas brosteinsbelagte gater. Sonia Cameron kjenner ikke til byens forferdelige fortid - hun er der for å danse. Men en tilfeldig samtale i en stille kafé og en samling gamle fotografier trekker henne inn i en hjerteskjærende fortelling fra den spanske borgerkrigen. Sytti år tidligere huset kafeen familien Ramirez. I 1936 splintret Francos hær landets skjøre fred, og i hjertet av Granada blir familien vitne til de mest grusomme virkningene av konflikten. Splittet av politikk og tragedie må de alle velge side, og kjempe en personlig kamp mens Spania rives i biter foran øynene på dem.

Etter å ha lest "Øya" var det med stor forventning jeg begynte på denne boka. Den var litt treig i starten, men jeg regnet med at det ville gå seg til for historien virket lovende. Men etterhvert som jeg leste ble det ingen spenningstopper. Riktignok lærte jeg mye om den spanske borgerkrigen (må være gjort imponerende mye research), men jeg ville jo at ting skulle skje med hovedpersonene, ikke lese masse faktaopplysninger. Når slutten da ble en tanke søkt, må jeg si at jeg hvis dette var å hoppe etter Wirkola så landet den desverre på kulen...

Har du lest denne boka? Hva syns du?

Klem fra


 • Dato: 28.mai.2010   Kl: 12:41   Kategori: Bokanmeldelse
 •    Kommentarer: 6

Mårnings :)

Friday purple elephant Pictures, Images and Photos

En liten titt innom for å ønske alle en riktig god helg!
Nå er gulvene vasket og straks blir det en tur til legen for å få allergisprøyte. Håper den virker farlig fort, for nå blir jeg nesten gal. Må til og med vaske håret før jeg legger meg (ellers blir puta full av pollen). Det glemte jeg selvfølgelig i går kveld så det fikk jeg svi for i natt....aaaatsjoooo :S

Så skal jeg kjøre søsteren min på flyplassen. Hun skal suse avgårde til Oslo og en skikkelig MGP-weekend med Great Garlic Girl show i kveld og den store finalen i morgen. Hun fikk hele herligheten i gave fra en god venninne og jeg håper de får en SUPERFANTASTISK  helg sammen :D

Hvis jeg er riktig flink&effektiv blir det kanskje enda et blogg-innlegg senere i dag. Er ferdig med "Hjemkomsten" og bokanmeldelse må til!

Helt på tampen et HIPP HURRA for min kollega, Silje, som har bursdag i dag. Herlig jente med et fantastisk godt humør og et stort smil til alle. Ta gjerne en titt innom bloggen hennes her.

Klem fra


 • Dato: 28.mai.2010   Kl: 10:26   Kategori: Blogg
 •    Kommentarer: 6

Månedens forfatter: Susan Abulhawa "Morgen i Jenin"Denne månedens forfatter i Bokliv er Susan Abulhawa med boken "Morgen i Jenin".


Et palestinsk barn rives ut av morens armer og vokser opp i en jødisk familie. Gutten har et arr som gjør at broren mange år senere kjenner ham igjen - der de to står ansikt til ansikt på hver sin side i en voldelig konflikt.
"Morgen i Jenin" er et sterkt menneskelig drama. Vi møter tre generasjoner palestinere, og historien strekker seg fra 1941 til 2002. Amal, født i en flyktningeleir i Jenin, forteller om hvordan israelske soldater i 1948 brutalt fordrev familien fra landsbyen, om lillebroren som ble borte i kaoset, og om hvordan den andre broren blir en jaget motstandsmann.

Noen ganger kan en bok forandre vår måte å tenke på. "Morgen i Jenin" er en slik bok. Akkurat som Khaled Hosseinis "Drageløperen" har gitt utallige lesere større forståelse for krigen i Afghanistan, kan "Morgen i Jenin" si mer enn utallige avisartikler om Palestina/Israel-konflikten.Forfatteren sier følgende om boken hun har skrevet :"Det tok meg fire år å skrive denne historien, og fire år til før den endelig ble utgitt. Utfordringen skremte noen ganger vettet av meg, men ønsket om å gi stemme til et folk som er blitt undertrykket så lenge drev meg til å fortsette.

Hjertet mitt ligger i hver eneste side av denne romanen. Kjærligheten til personene jeg skriver om har gjort meg til et bedre menneske. Jeg håper Morgen i Jenin vil berøre deg, bevege deg og minne deg om at vi alle er mennesker ? at vi er her på jorda for å løfte hverandre opp"
 
Jeg har kjøpt boka og gleder meg til å lese den :)

Klem fra

Kilde og bilder: Bokliv, Libris.


 • Dato: 27.mai.2010   Kl: 11:13   Kategori: Blogg
 •    Kommentarer: 7

JEG VANT JEG VANT JEG VANT!!!!!

Jeg gjorde det! Jeg har vunnet 5 par sandaler fra Bianco i en konkurranse hos bladet Woman, og jeg er så HOPPENDE GLAD :DFor et par uker siden sendte jeg inn en SMS og meldte meg på i denne konkurransen. Det jeg måtte gjøre var å gi en god begrunnelse for hvorfor nettopp jeg skulle vinne. Som sagt så gjort, og i går ringte det en hyggelig dame og fortalte at jeg hadde vunnet. Stakkars henne, hun lurte vel på hvem i all verden som var i andre enden av røret, for jeg ble jo så vanvittig glad. Men jeg turte ikke tro helt på det på det med en gang, men nå står det svart på hvitt hos woman.no :

Vinner av 5 par sandaler fra Bianco:

Anette Larsen Hestås, Brønnøysund

Begrunnelse: Jeg har faktisk verdens rareste storetær, ser ut som to poteter. Nå er det på tide å forsone seg med dem og vise dem frem. Kanskje i nye fine sandaler?

Hi hi, tenk at de rare storetærne mine skulle bli til slik nytte :D

Hos www.woman.no finner du masse fine artikler om sminke, klær, kjendiser og alt som vi jenter liker. Og for ikke å glemme; mange spennende konkurranser. Ta en titt og bli med! Kanskje er du like heldig som meg!?

Klem fra


 • Dato: 26.mai.2010   Kl: 19:35   Kategori: Blogg
 •    Kommentarer: 21

Konkurranse :)

Så spennende! Hos min bloggvenn, Gunn Berit, kan man vinne dette nydelige armbåndetVar det ikke utrolig fint? Trykk her og bli med på konkurransen du også :)

Klem fra


 • Dato: 26.mai.2010   Kl: 19:13   Kategori: Blogg
 •    Kommentarer: 2

Bokliv

Jeg elsker bokklubber og har vært medlem i mange. Jeg har bare ett lite problem; jeg klarer ikke å avbestille bøkene selv om jeg vet at jeg absolutt burde! Derfor hadde jeg et lyst øyeblikk for et par år siden og meldte meg ut av alle bokklubbene jeg var medlem i. Det var hardt, men jeg klarte det :)

Stor var gleden da jeg kom inn på  Libris rett etterpå og så at de har en super bokklubb der man får nyhetsbrev hver måned med presentasjon av månedens bok og andre tilbud. Man trenger ikke å avbestille noen ting (helt sant), du kan velge selv hvilke bøker du ønsker å kjøpe, bare husk å ta med deg medlemskortet du får når du melder deg inn!

Kanskje dette er noe for deg?  Les mer om Bokklubben Bokliv her.Ellers har det blitt mye tid til lesing i det siste. Er helt utslått av pollenallergi og har  tilbrakt masse tid i sofaen med boka mi i pinsehelgen. Er snart ferdig med "Hjemkomsten" av Victoria Hislop, så om en liten stund kommer det en ny bokanmeldelse. Forhåpentligvis er det slutt på pollenplagene snart, var hos legen i dag og på fredag blir det allergisprøyte. Det er nok første gangen i mitt liv at jeg gleder meg til å ta sprøyte :S


Klem fra • Dato: 25.mai.2010   Kl: 13:49   Kategori: Blogg
 •    Kommentarer: 13

17 dager til unntakstilstand i heimen.....

...da er det nemlig fotball-VM i Sør-Afrika, og kjærsten svever rundt i den syvende himmel med stjerner i øynene! Forberedelsene er godt i gang; vi har skiftet fra Canal+ til ViaSat for å kunne få inn så mange kamper som mulig, internettlinjen er oppgradert for å kunne se resten av kampene på TV2-Zumo. Kamptidspunkter er sirlig ført inn i filofaxen for at han skal kunne planlegge dagene i minste detalj. Her overlates ingenting til tilfeldighetene. Det aner meg at det kanskje blir en tur til Europris for å kjøpe inn en aldri så liten elektrisk kjølebag til nedkjøling av brus/pils (alt etter hvor sent/tidlig kampene spilles).

Men jeg har ikke tenkt å gå rundt og surmule og kjefte av den grunn. Hvorfor skulle jeg det? Fotball er hans lidenskap akkurat slik som bøker er min. Jeg opplever aldri at han kjefter og er sur når jeg leser mens jeg spiser/lager middag/er ute på reise/ når jeg har lagt meg....hadde bøker vært vanntette hadde jeg nok lest i dusjen også. Han klager aldri når jeg bruker tilsvarende Lichtensteins statsbudsjett på bøker hvert år, eller når kofferten er steintung fordi jeg bare MÅTTE ha de to (ok..3) bøkene jeg har ønsket  meg så lenge -og så er vi jo på ferie og da kan jeg jo kjøpe dem ikke sant, eller når jeg bare GLEMTE å avbestille den boka i bokklubben- huffda...

Nei, jeg unner ham denne tilstanden av TOTAL lykke, en mnd hvert fjerde år. Det tåler vi, ikke sant damer? Istedet for å kalle oss fotballenker syns jeg herved at vi skal kalle oss fotballfruer og bruke denne måneden til å gjøre akkurat det vi vil; lese enda mere, okkupere badet til et aldri så lite SPA, gå på cafe, shoppe eller kanskje en sydentur med barna for de virkelig viderekommede ;) Og èn positiv ting er det; vi vet i allefall hvor vi har dem hen ;)Flere som kjenner seg igjen i denne Pondus-stripa jeg har lånt fra den herlige boka, "En liten bok om forhold" av Frode Øverli!?

Klem fra

 • Dato: 24.mai.2010   Kl: 10:04   Kategori: Blogg
 •    Kommentarer: 8

Bøker lest i 2010


Konkurranse :)

Jammen er det mye spennende å finne ute i blogguniverset!  Jeg har blant annet funnet en kjempefin blogg der Tontoliso har mye på hjertet. Som meg elsker hun bøker og tipset om en spennende konkurranse der premien er Gudinneguidebøker av Gisèle Scanlon.

Dette kan ikke være uprøvd så jeg blir med på konkurransen jeg også!

Hos AskForAnswers kan man vinne to bøker av Gisèle Scanlon, The Godess Guide og The Godess Experience. I tillegg er det også mulig å vinne neglelakk fra Barry M.På AskForAnswersbloggen kan vi lese følgende om disse bøkene: Bøkene er stappfulle av tips, intervjuer med kreative sjeler, flotte bilder og nydelige illustrasjoner.

Du vil finne guider til noen av verdens flotteste byer, vi møter designerene Vivienne Westwood,  Christian Louboutin og hjernene bak Agent Provocateur. Den innovative fotografen David LaChapelle er også intervjuet. Alt fra hudpleie, interiør, hvordan du skal ta vare på klærne dine, finne de perfekte skoene, trening, te, majestetiske hoteller, sminke, billedkunst, mat, kaker, og tips om litteraturfestivaler er dekket. Å ha disse bøkene i bokhyllen vil glede enhver jente ( jeg tror absolutt alle vil finne mye de kan finne interessant).

Jeg er helt solgt og håper virkelig at jeg vinner, he he ;)

Klem fra


 • Dato: 22.mai.2010   Kl: 18:17   Kategori: Konkurranse
 •    Kommentarer: 8

Lytt og nyt....

Nå kan dere tro det er spennende ting på gang :D  Søsteren min, Susanne, og gruppen hun er med i, 3D, er nå på P1 sin B-liste med sangen "Vårsol". Den spilles også på Svisj, så skynd deg og stem den frem ;)  ♫.. ♪.♪


 Lene synger og Susanne og Ida korer.  Vakkert, ikke sant?  Les mer om de tre flotte jentene her http://www.banett.no/kultur/article359787.ece

Klem fra

 • Dato: 22.mai.2010   Kl: 08:11   Kategori: Lytt og nyt
 •    Kommentarer: 11

En liten titt innom....

...for å si at jeg gleder meg til en ny langhelg :D Skal jobbe i morgen ettermiddag pluss lørdags formiddag og så har jeg fri både søndag og mandag, hurra!!!  Har ingen spesielle planer, bare slappe av og kanskje få litt orden på "klesrommet"....men bare kanskje!

På mandag er det den tradisjonsrike turmarsjen, "Torghatten rundt". En kjempetrivelig gåtur rundt fjellet, ordentlig koselig å ha med seg mat, treffe kjente og nyte naturen. I år er jeg litt usikker på om jeg skal ta turen, bjørka er nyutsprunget og jeg sitter her og myser med hovne øyne og rennende nese og da spørs  det om jeg kanskje blir enda verre av en sånn tur. Vi får se!

Ellers har jeg fryktelig lyst til å gjøre litt mer ut av bokdelen av bloggen min. Har masse ideer og har kjempelyst til prøve ut noen av dem iløpet av helga :)

I dag har Ingrid spilt sin aller første fotballkamp og syns det var kjempeskøy, særlig siden de vant ;)

Storebror Kristian var hjemme sammen med en venn og holdt fortet. De er kjempeflinke til å være ute og leke og finner på masse spennende.Nå er det snart kvelden, blir spennende å se hvem som fyker av med Paradise-seieren ;)

Klem fra


 • Dato: 20.mai.2010   Kl: 20:42   Kategori: Blogg
 •    Kommentarer: 13

Hva skuer mitt øye...?

En ny bok av den irske feelgood-forfatteren, Marian Keyes, har kommet ut på norsk :DStar Street 66 i Dublin er ikke som andre boligblokker. En usynlig kraft våker over menneskene som bor i de ulike leilighetene, men ingen er klar over det ennå. Det skal ta nøyaktig 61 dager før den fremmede røper sine egentlige hensikter - og viser sitt sanne ansikt. Men én ting er sikkert: Når nedtellingen settes i gang på dag 61, er det ingen vei tilbake.Hvem bor i Star Street 66? En av beboerne er i ferd med å forelske seg, en annen er revet mellom to elskere. Noen ruger på hemmeligheter som ubønnhørlig vil komme for en dag, og for andre får disse avsløringene tragiske utfall. Skjebnen har flyttet inn i Star Street. I bagasjen har den kjærlighet og ulykke, optimisme og hjertesorg, samt evnen til å omkalfatre liv

Boken er herved ført opp på ønskelisten!! 

Marian Keyes har skrevet en rekke bøker og her kan du lese mer om henne og bøkene hennes
                                                         http://www.mariankeyes.com/Home

Akkurat nå er jeg revet mellom to ting; lese i min nyinnkjøpte bok , "Hjemkomsten" av Victoria Hislop, eller rydde i klesskapet......... ser ut til at fornuften seirer i dag, det blir klesskapet som blir beæret med et besøk fra meg!!

Ønsker alle en super dag!
Klem fra • Dato: 19.mai.2010   Kl: 13:34   Kategori: Blogg
 •    Kommentarer: 9

Kristians hjørne: "Lyntyven" av Rick RiordanEn av Kristians store favorittbøker akkurat nå er "Lyntyven" av Rick Riordan. En kjempespennende bok som er utrolig godt skrevet og  10 ganger så god som filmen. Det beste er at dette er den første i en hel serie om hovedpersonen Percy Jackson!Bøkene om Percy Jackson er blitt en enorm suksess i USA. Samtlige titler gikk rett inn på New York Times bestselgerliste. Serien er solgt i over sju millioner eksemplarer bare i USA. Percy Jackson er en helt litt utenom det vanlige. 12-åringen har både dysleksi og ADHD og er skolens urokråke. Han opplever plutselig at de greske gudene fra historieboka blir litt vel levende. Og når han i tillegg erter på seg noen av dem er gode råd dyre ...

Kommentar fra mamma Anette:  For meg er det utrolig viktig at barna mine får et godt forhold til bøker. Kristian har visst fått mine gener og elsker bøker akkurat som meg og er sammen med søsteren Ingrid med i Bokklubben.  Boken om Lyntyven ble lest ut på null komma niks med terningkast 6 som vurdering. Denne boken passer for barn og ungdom i alderen 10-15 år og bok nummer 2, MonsterHavet, er allerede å få tak i :)

God bok, hilsen Anette og Kristian :)


 • Dato: 18.mai.2010   Kl: 20:57   Kategori: Blogg
 •    Kommentarer: 9

17 mai :)

Som vi fryktet våknet vi til plaskende regn i morges. Dermed var det bare å ta med seg ekstrautstyr (les:regnklær) da vi dro på skolen. Siden jeg skulle være med i arrangementskomiteen ble det litt forandringer i år. Jeg hoppet over bunaden og kameraet fikk bli hjemme. Med Jan Frode på jobb var det nok å holde styr på. Men mobilen er aldri hjemme, så noen bilder fikk jeg tatt:Ingrid er klar for tog med paraply og regnjakkeKristian syns mamma tar vel mange bilder ;)Kristian og Ingrid går på en liten skole med rundt 100 elever. Her er alle samlet på et brett for å
synge den vakre "Helgelandssangen".

Middag og kaffe tok vi hos mamma og pappa. Nydelig lapskaus og Pavlovakake som søsteren min, Susanne, hadde laget. Fantastisk godt ♥Nå skal jeg som nybakt pollenallergiker ta med meg øyedråper og papirlommetørklær og hoppe i køya. Barna har ikke vært på skolen på 14 dager, de var heldige å få noen ekstra fridager når vi kom hjem fra konfirmasjon, så det kan jo bli interessant i morgen tidlig........

Natta!!!!

Klem fra


 • Dato: 17.mai.2010   Kl: 23:40   Kategori: Blogg
 •    Kommentarer: 7

Oh what a beautiful måååååårning :D

Ikke verst å stå opp til detteNå krysser vi alt vi har for at morgendagen blir like fin!

Klem fra


 • Dato: 16.mai.2010   Kl: 09:19   Kategori: Blogg
 •    Kommentarer: 5

Endelig vårstemning :)

FRA


TIL


På bare noen dager! Det øverste bildet fikk jeg  på mobilen fra min gode venninne, Rita  , da vi var i konfirmasjon. Helt utrolig at det kan bli så mye snø i mai!!!

I dag var Ingrid og jeg og gikk tur i fjæra og det var helt fantastisk å kjenne den gode lukten av sol, tang, nyutsprungne blader og innimellom kom det en liten duft fra gårdene rundt omkring. Da får jeg skikkelig vårstemning ;) Ønsker alle en fin lørdagskveld. I morgen blir det vel forberedelser til den store mandagen, tenker jeg :)

Klem fra
 • Dato: 15.mai.2010   Kl: 22:08   Kategori: Blogg
 •    Kommentarer: 0

Vakre Figgjo

Disse bildene tok jeg en av de første dagene etter at vi kom til Figgjo. Jeg syns elva er så vakker, kanskje fordi naturen  er så helt forskjellig fra naturen her i Brønnøysund!

Håper alle får en super langhelg :)

Klem fra


 • Dato: 14.mai.2010   Kl: 18:22   Kategori: Blogg
 •    Kommentarer: 6

"Om du kunne se meg nå" av Cecelia AhernBok nr 3 på min topp5-ønskeliste er herved lest! Nok en magisk bok fra Cecelia Ahern og jeg koste meg ordentlig!!

Elizabeth Egan har sin fulle hyre med å drive sitt eget interiørdesignfirma. Samtidig er hun motvillig adoptivmamma for nevøen Luke, som hennes uansvarlige søster har overlatt til henne å ta seg av. Orden og punktlighet gir henne kontroll over hverdagen, helt til Ivan dukker opp. Han er sorgløs, spontan og eventyrlysten, alt det Elizabeth ikke er. Og snart tar livet en vending hun aldri kunne drømt om.

Rett og slett en herlig bok :)

Klem fra


 • Dato: 13.mai.2010   Kl: 23:46   Kategori: Bokanmeldelse
 •    Kommentarer: 6

Hjemme igjen :)

home sweet home Pictures, Images and Photos

Huffameg så trist det var å reise fra alle sammen i går :(  Men kofferten er fylt av gode minner og det skal ikke bli lenge til vi reiser tilbake igjen!

Nå er det kaos i heimen med kofferter som skulle vært pakket ut og klær som skulle vært vasket! Men det er jo helligdag og vi gidder ikke gjøre noen verdens ting :S  Har sovet lenge, bare kost oss og hatt besøk av søsteren min og lille Iver som hadde konsert. Med Kristians keyboard stemte han i med Lille Måltrost så det ljomet! Herlig ♥
Nå blir det litt middagslaging og så skal jeg på jobb i ettermiddag. Regner med det blir full fart siden det ikke er så mange andre som har åpent i dag!

Håper alle har en super Himmelsprett!

Klem fra
 • Dato: 13.mai.2010   Kl: 13:15   Kategori: Blogg
 •    Kommentarer: 9

Hipp hurra, jeg har møtt min bloggvenn, Hege :)

I dag satte jeg meg på bussen fra Figgjo til Sandnes med masse sommerfugler i magen. Jeg skulle nemlig møte min bloggvenn Hege, www.medandreord.blogg.no, og var veldig spent. Hege bor i Sandnes og vi avtalte før jeg reiste nedover at vi skulle møtes.  I dag var dagen, og for en herlig dame!! Vi fant tonen med en gang og hadde MASSE å prate om. Så synd at tiden alltid går så fort når man har det hyggelig. Jeg kunne sittet der i mange timer til og pratet, tror ingen av oss hadde lyst til å gå :) 

Det var veldig spesielt å møte noen som jeg aldri hadde truffet før, men som jeg allikevel visste litt om. Hege skriver flotte innlegg på bloggen sin og er ivrig hobbyfotograf som gladelig deler bildene sine med oss som leser bloggen hennes. Det var utrolig koselig å bli bedre kjent med henne, å høre om hvordan hverdagen hennes er og ikke minst dele erfaringer som bloggere. Fikk noen lure tips av henne ;)


         Min fantastiske bloggvenn  Hege 

 
På Pastabakeriet i Sandnes spiste vi Clubsandwich, en utrolig fin spiseplass med nydelig mat og herlige farger på interiøret :)

Kjære Hege, tusen takk for 2 herlige timer som gjerne kunne vært dobbelt så lange!!! Jeg hadde faktisk med en liten gave til deg, men vi pratet og lo sånn at jeg rett og slett glemte å gi deg den. Jeg har allikevel lyst til at du skal få den, så hvis du sender meg adressen din på innboksen min skal jeg sende den til deg når jeg kommer hjem til Brønnøysund!!

I kveld er siste kvelden før vi setter nesen hjemover, så nå skal straks hele gjengen ut for å bowle!

Stor klem fra
Anette :)
 


 

 • Dato: 11.mai.2010   Kl: 17:49   Kategori: Blogg
 •    Kommentarer: 20

Deilige dager på Figgjo :)

Stikker bare innom sånn snarest for å fortelle at vi har det helt supert her på Figgen! Herlige dager med nydelig vær, endelig sol og grønt omkring oss. Og ganske mye rødt og blått også, for russen har treff i Kongeparken i helga. Den som kunne vært 18 år igjen, he he ;)

I dag har det vært konfirmasjon og for en utrolig fin dag vi har hatt. Først seremoni i Sandnes Kulturhus og så fest i Westernbyen ved siden av Kongeparken. Alle storkoste seg i de spesielle omgivelsene, barna sprang omkring og så på alle husene og gravde til og med gull!

I hovedhuset var det et nydelig dekket bord, vi koste oss med buffet og kaker og nå er vi helt utpeist hele gjengen. 13 stykker med stort og smått bor sammen her i huset til Kirsten Elin og Tommy og det er utrolig koselig å være samlet. Det er ikke ofte, så nå er det ønsker om en ørliten askesky sånn at vi kan være noen dager lenger ;)Konfirmanten Miriam venter spent på at dagen skal begynne. Tante sin sukkertopp!!Ingrid og Elias koser segI Westernbyen kan man finne på mye sprell! Kristian, Ole Andre og Jan Fredrik


Det kommer nok flere bilder etterhvert. Har vært ganske ivrig med kameraet ;)


Klem fra
Anette :)

 • Dato: 08.mai.2010   Kl: 22:17   Kategori: Blogg
 •    Kommentarer: 4

Statusrapport fra Travelby

Days of the week, Animation, Animated Gif, Animated Gifs, Monday Hugs, Animated Butterflies,
Animated Graphics, Keefers Pictures, Images and Photos

Da var helga over og vi har feiret kjempekoselig 12-års dag på byens ungdomsklubb, jeg har jobbet ekstra både lørdag og søndag og nå er vi i full gang med å pakke koffertene. I morgen kveld bærer det avgårde sørover og på onsdags morgen ankommer vi Sola flyplass. Gleder oss noe innmari til å treffe familien på Figgjo og være sammen med dem i en hel uke
Våknet til full vinter I DAG OGSÅ :(  Så nå må jammen Jan Frode skifte TILBAKE til vinterdekk før vi kjører, helt utrolig!!!!

Håper alle har noen fine mai-dager med mere sol enn vi har for tia. Det blir nok stille herfra en stund til, men jeg kommer sterkere tilbake når ferien er over! Hege, nå treffes vi snart, HURRA :D Jeg tar kontakt iløpet av de første dagene ;)

Klem fra


 • Dato: 03.mai.2010   Kl: 14:14   Kategori: Blogg
 •    Kommentarer: 15
hits