Mandagstema :)

Hver mandag

Hos Petunia er ukens tema Symbol, og for meg kunne det ikke bli noe annet enn et hjerte!


For et par helger siden var vi ute på den lille øya vår der mamma og hennes søsken vokste opp. En stor stokk ble funnet "på rak" og da den ble kuttet opp for å brukes til ved kom dette vakre hjertet frem. Det er mitt symbol på hvor glad jeg er i Holmen vår ♥Nyt mandagen, ikke mange dagene så er det helg igjen ;)

Klem fra


Smakebit på søndag :)

Alle sjelers natt

"Alle sjelers natt" av Deborah HarknessFinn flere smakebiter hos Ladybug


 • Dato: 29.mai.2011   Kl: 13:31   Kategori: Blogg
 •    Kommentarer: 5

Fototriss med konkurranse :)

Ukens Fototriss er ekstra spennende med en konkurranse der man kan vinne kamerastativ fra Coolstuff. Temaet denne uken er Ljus/lys og jeg har fanget en havørns dans med solen og det deilige sommerlyset!Ha en deilig søndag alle sammen og glem ikke å bli med på Trissen, kanskje du blir den heldige vinneren :)

Klem fraCoolstuff


Boktema fra A-Å #J

I månedens siste torsdag er bokstaven J, og jeg er ikke i tvil om hvilken bok som er min favoritt på denne bokstaven! Hva med deg? Skriv et innlegg på bloggen din om din favorittbok på denne bokstaven. Link hit til siden min (obs obs, veldig viktig ;), og lån gjerne logoen min ovenfor!

Jenta som lekte med ilden

Lisbeth Salander og Mikael Blomkvist Lisbeth Salander vender tilbake til Sverige etter et lengre opphold i utlandet. Hun har skaffet seg en stor sum penger og er for første gang i sitt liv økonomisk uavhengig. Samtidig har Mikael Blomkvist i tidsskriftet Millennium fått tilgang på brennhett nyhetsstoff: Journalisten Dag Svensson og hans samboer Mia Bergman har kommet over avslørende opplysninger om en omfattende sex-handel mellom Øst-Europa og Sverige. Mange av dem som er innblandet i saken, har fremtredende posisjoner i samfunnet. Dystre hendelser i Salanders fortid begynner også å gjøre seg gjeldende. Da Dag og Mia blir brutalt myrdet, rettes mistanken mot Salander, og en storstilt politijakt settes i gang. Salander bestemmer seg for å gjøre opp med fortiden en gang for alle og sørge for at de som fortjener det, får sin straff. Blomkvists og Salanders veier krysses nok en gang.

Ingen over, ingen ved siden - de tre bøkene om Mikael Blomkvist og Lisbeth Salander er mine absolutte favoritter. Jeg er bare så utrolig imponert over hvordan forfatteren, Stieg Larsson, klarer å skrive så detaljrikt og spennende med høydepunkt på høydepunkt. Jeg tror faktisk jeg holdt pusten til tider fordi spenningen var så uutholdelig.

"Jenta som lekte med ilden" er bok nummer to i trilogien, og jeg kommer for alltid til å sørge over at Stieg Larsson døde så alt for tidlig. At han hadde synopsis til mange flere bøker i serien orker jeg ikke tenke på en gang!

Dette må du gjøre for å være med på Boktemaet i dag:
*Lag et innlegg på bloggen din om dagens tema
*Link hit til denne siden i innlegget ditt
*Sett deg på linklisten her hos meg - jeg bruker Mister Linky
*Husk at Mr Linky vil ha URL'en til innlegget, ikke bare bloggen din!

Klem fra

 


 


Ruby Tuesday :)


Saving for the summer holidays! Guess where we're going ? ;)


Ukens boktips - Tysteren av Jan Erik Fjell

Tysteren

Tysteren er en parallellhistorie som begynner i New York på 1960-tallet. Vincent Giordano tas opp i den beryktede mafiafamilien Locatelli og får sin ilddåp: å henrette en tyster. I nåtid i Fredrikstad drepes byens rikeste mann. Det er grunn til å tro at drapet er økonomisk motivert. Fra Kripos kommer overbetjent Anton Brekke for å lede etterforskningen. Frodig, freidig og frekk, med drag på damene og en hemmelig lidenskap: pokerspill. Med den ivrige politistudenten Magnus Torp i hælene begynner Brekke å rulle opp flere historier som på en overraskende måte flettes sammen til en snedig finale.

"Tysteren" er Jan Erik Fjells debutbok, og jeg tar av meg hatten i beundring og begeistring! Denne boken har alt og jeg elsker måten forfatteren leder oss til å tro at vi har løsningen, men så! Jeg kan love deg at du blir lurt på en utrolig gjennomtenkt og finurlig måte!

Denne boken får en sekser på terningen jeg vanligvis ikke kaster :)Giveaway

 


 • Dato: 24.mai.2011   Kl: 10:11   Kategori: Bokanmeldelse
 •    Kommentarer: 3

Mandagstema :)

Hver mandag

Ukens Mandagstema er "Let's play", og det er jammen et viktig tema! Har barna glemt å leke i vrimmelen av dataspill og tv-serier?

Jeg har gjort et dykk i arkivet og funnet bilder som viser at å leke er jammen gøy :)


Stor glede da trampolina kom opp i slutten av april!!


Å flyndre er alltid moro!!

Ha en herlig og leken mandag alle sammen :)

Klem fra


Giveaway :):)

En morder lyver ikke alene

Det er sommer og feriestemning. En liten gruppe lett sofistikerte venner tilbringer noen late ferieuker sammen på en liten øy langt fra de nærmeste naboene. Solen skinner, og dagene går med til å bade, spise deilig mat og sladre. Hver og en i vennegjengen bærer på sine hemmeligheter, og det ulmer under overflaten ... Snart skal ond og brå død ødelegge feriestemningen. Så skjer mordet, liket forsvinner - og dramatikken er i gang. Den småborgerlige, lille kretsen kan gjerne ha en sval og kontrollert overflate, men under de pene manerene koker det av sterke følelser og erotiske hemmeligheter. Da den unge studenten Puck gjør en sjokkerende oppdagelse kan nysgjerrigheten hennes komme til å koste henne dyrt. Heldigvis ankommer kommissær Christer Wijk til øya. Skal han lykkes løse mordgåten innen flere mennesker dør?

Denne boken har jeg fått fra Silke Forlag, og siden jeg vet at den ikke helt er i min gate, har jeg lyst til å gi den bort til noen som kan ha max glede av den!

Legger du igjen en kommentar her hos meg får du 1 lodd i potten. Lager du attpåtil et innlegg på bloggen din om giveaway'en får du 2!!  Har du ikke blogg er du allikevel mer en velkommen til å bli med på skøyen, bare legg igjen en kommentar så er du med du også :)

Vinneren trekkes søndag om 2 uker, 5 juni!


 • Dato: 22.mai.2011   Kl: 17:06   Kategori: Konkurranse
 •    Kommentarer: 68

Fototriss :)

 

Ukens Fototrisstema er Platta eller flate som vi sier! Jeg har funnet ut at nesten alle mine favoritter er flate!!! Ha en deilig søndag! Vi drar kanskje på fjelltur :)

Klem fra


Ukens lesetips!!

Blå måne

"Blå måne" av Alyson Noël

Ever får muligheten til å bringe familien sin tilbake fra de døde - men bare hvis hun er villig til å ofre han hun elsker høyere enn livet selv. Ever har blitt innviet i en mørk, forførende verden av sin elskede Damen. Mens hun lærer om alt det nye hun kan få til med sine nye evner som udødelig, skjer det noe fryktelig med ham. Samtidig som Evers krefter styrkes, svekkes Damens krefter av en mystisk sykdom som truer hukommelsen hans, identiteten hans, livet hans. I desperasjon etter å redde ham foretar Ever en reise til den mystiske dimensjonen Summerland. Der oppdager hun hemmeligheter fra Damens fortid. Den blå månen nærmer seg og varsler om hennes eneste mulige reisevalg. Ever blir tvunget til å velge mellom å skru tilbake klokka og redde familien sin fra ulykken som røvet dem fra henne - eller å bli i nåtiden og redde Damen.

Dette er bok nummer to i serien om De Udødelige. Boken tar en helt annen vending enn jeg forestilte meg da jeg hadde lest ferdig den første og forfatteren vet virkelig å holde på leseren selv om handlingen noen steder kanskje har litt for høyt tempo. Med en skikkelig cliffhanger på slutten er det bare å vente spent på neste bok, "Skyggelandet".

Her kan du lese min anmeldelse av den første boken "Ever- for alltid".


 • Dato: 21.mai.2011   Kl: 08:46   Kategori: Bokanmeldelse
 •    Kommentarer: 1

Himmelsk fredag :)

Hver fredag:"Gid lykken måtte gro, som gresset bak do!!"

Ha en deilig helg alle sammen ♥


Boktema fra A-Å #I

Denne uken ble torsdag til fredag og bokstaven er I
Skriv et innlegg på bloggen din om din favorittbok på denne bokstaven. Link hit til siden min (obs obs, veldig viktig ;), og lån gjerne logoen min ovenfor!

Isprinsessen

Isprinsessen er Camilla Läckbergs første kriminalroman, hvor Erica Falck møter politimannen Patrik Hedström. Romanen er solgt til 24 land, er sendt som svensk TV-serie og skal også filmatiseres i Frankrike. En eldre fisker finner Alexandra Wijkner med oppkuttede pulsårer i badekaret i barndomshjemmet. Han styrter ut og kaster seg over den første han møter. Det er forfatteren Erica Falck, som er i Fjällbacka for å gjøre opp boet etter sine avdøde foreldre. Alexandra er hennes bestevenninne fra barndommen.

Min favorittbok på bokstaven I er uten tvil "Isprinsessen" av Camilla Läckberg. Jeg har lest alle bøkene i serien om Erica Falck og denne boken er en av de beste. Iskald spenning kombinert med innblikket man får i hovedpersonenes familieliv og deres utfordringer der gjør dette til en bok man ikke klarer å legge fra seg!

Dette må du gjøre for å være med på Boktemaet i dag:
*Lag et innlegg på bloggen din om dagens tema
*Link hit til denne siden i innlegget ditt
*Sett deg på linklisten her hos meg - jeg bruker Mister Linky
*Husk at Mr Linky vil ha URL'en til innlegget, ikke bare bloggen din!

Klem fra

 


God morgen :)

Full fart i travelby i dag! Forberedelser til skoletur, formiddagsjobb og møte på skolen i ettermiddag gjør at Boktemaet utsettes til i morgen. Bokstaven er I og i morgen tidlig er vi tilbake med et brak ;)

Klem fra


 • Dato: 19.mai.2011   Kl: 08:20   Kategori: Blogg
 •    Kommentarer: 7

Ordløs Onsdag


Hurra for 17 mai :)Gratulerer med dagen alle sammen!!  

Der var første del av dagen unnagjort, vi har feiret nasjonaldagen på skolen i bøttevis med regn, men har kost oss stort allikevel. Undertegnede har vært i kjøkkenkomite og kokt uante liter kaffe sammen med andre trivelige foreldre. Derfor har jeg ikke fått tatt et eneste bilde i dag, i motsetning til ellers, da går gjerne kameraet varmt :)

I dag får det bli et bilde av 17.mai-rosetten min som jeg er så glad i , med bilde av vår kjære kong Olav. Han har en spesiell plass i hjertet mitt, og da jeg fant igjen rosetten på den gamle orangeruss-dressen min ble jeg bare så utrolig glad!!

Om ikke lenge får vi middagsgjester og skal fortsette feiringen her hjemme, tviler på at det blir noen flere turer ut i dag når været er så rufsete.

Tirsdagstemaet i dag er hvit, og jeg tar sjangsen på at bildet mitt kvalifiserer med den hvite fargen i sløyfen på hvit bakgrunn.

Ha en deilig dag, klem fraTirsdagstema


Mandagstema :)

Hver mandag

Hipp hurra, denne uken går jeg ikke glipp av Petunias Mandagstema. Petunia ønsker å se fargerike bilder og her er mitt bidrag :)Nydelige farger, både på blomstene og de sukkersøte skum-jordbærene!Vakre farger er det også på denne søte lille humlen som besøkte oss for ikke så lenge siden...bare man tør å titte etter :)

I dag har jeg fri på formiddagen og regner med at tiden blir brukt til forberedelser til den store dagen i morgen. Kristians klasse er hovedarrangør for skolens 17 mai arrangement, og vi skal stille med kake og være i komite. På ettermiddagen blir det middag her hjemme hos oss, så i dag blir det shining av hus og kakebaking. Ikke oreokake denne gangen, men bløtkake, som heldigvis er hakket enklere for en kakeklossmajor som meg ;)

Ha en deilig dag, så krysser vi fingrene for SOOOOOL i morgen!!!

Klem fra


Tusen takk....

...for alle de fantastisk koselige kommentarene dere skriver på bloggen min! For tiden er jeg selv en elendig "kommentator", tusen jern i ilden og alt for lite tid. Akkurat nå er jeg i sving med å bake oreo-kake til en konfirmasjon og med 12 tommeltotter (ja 12 ja) når det gjelder kakebaking er jeg litt på tuppa!

I tillegg virket ikke allergisprøyten jeg fikk hundre prosent, så jeg måtte tilbake for å få en ny..fillern.Formen er derfor ikke helt bra, men forhåpentlig vis blir det bedring snart :) Etter at kakebakingen er overstått drar vi ut til Holmen vår for den årlige Grand Prix festen. Kjedelig at ikke Norge er med, men er man fan så er man fan :)

Sees på manda'n, klem fra


 • Dato: 14.mai.2011   Kl: 15:55   Kategori: Blogg
 •    Kommentarer: 14

Himmelsk fredag :)

Himmelsk logo

Den himmelske fredagen kom litt seint i dag, men bedre sent enn aldri :)Jeg klarer altså bare ikke å gi slipp på måkene, jeg! Denne karen her er en kjent liten fyr i gata vår.....hvis du ser nøye etter kan du se at han mangler deler av den ene foten sin. Hvem kan vel jage bort en sånn stakkar? I flere år har han holdt til i gata vår, og jeg håper jeg treffer ham flere ganger i sommer :)

God helg og stor klem fra


Sommerlesning :)

Sugar Queen

"The Sugar Queen" av Sarah Addison Allen

Twentyseven year old Josey is sure of three things: Winter in her  North Carolina hometown is her favourite season; she's a sorry excuse for a Southern belle; and sweets are best eaten in the privacy of her hidden closet.

For while Josey has settled into an uneventful life in her mother's house, her one consolation is the stockpile of sugary treats and paperback romances she escapes to each night...

Until she finds her closet harbouring none other than local waitress Della Lee Baker, a tough-talking, tender-hearted woman who is one part nemesis - and two parts fairy godmother...

Dette er boken du bare MÅ lese i sommer! Egentlig har jeg lyst til å bare rope ut alle superlativene som finnes, skrive linje på linje med de mest rosende ord du kan tenke deg! Men alt har vært skrevet før, og denne boken fortjener så mye mer.... Den fortjener rett og slett at du leser den. Setter deg ute i solen og lar deg fortrylle, den fortjener at du åpner boken med forventning og lukker den med et smil!

Hos meg har den stått i bokhyllen i flere måneder før jeg plutselig bestemte meg for å lese den for et par dager siden. Jeg har vel kanskje ikke fått gjort så mye annet siden da. Det var som å endelig skrape flax-loddet som har ligget i lommeboken i evigheter og oppdage at du har vunnet førstepremien :) Hvorfor i all verden har jeg ikke gjort dette før!!?? Men samtidig være litt glad for at jeg ventet så lenge, for det var jo akkurat nå jeg trengte den!!

God bok, klem fra


Capris


 • Dato: 13.mai.2011   Kl: 07:52   Kategori: Bokanmeldelse
 •    Kommentarer: 9

Boktema fra A-Å #H

Fantastisk torsdag med sol og sommer, og vi er kommet til bokstaven H denne uken! Skriv et innlegg på bloggen din om din favorittbok på denne bokstaven. Link hit til siden min (obs obs, veldig viktig ;), og lån gjerne logoen min ovenfor!

Hulebjørnens klan

 

Steinalderroman om Ayla, en Cro Magnon-jente som er blitt skilt fra sitt folk under et jordskjelv. Hun blir adoptert av Hulebjørnens klan, neandertalere som i generasjon etter generasjon har bodd i huler, tilbedt sine skytsånder, sanket planter og drevet jakt. Ayla føler seg etter hvert som medlem av klanen, men hun tenker på en annen måte. Hennes selvstendighetstrang og evne til rask handling i kritiske situasjoner gjør at hun kommer i konflikt med klanens tradisjonsbundne levevis, og hun blir en trussel mot hele dens eksistens.

Min favoritt på bokstaven H er uten tvil "Hulebjørnens Klan" av Jean M. Auel. Jeg leste denne boken for 9 år siden, og ble bergtatt, både av Aylas historie og detaljrikdommen som forfatteren fremviser. Grunnen til at jeg husker så godt når jeg leste den er fordi jeg da gikk gravid med Ingrid. Jeg var mye sykemeldt pga isjas og fortapte meg i bøkene i denne serien når dagene ble lange. Jeg forbinder ofte "epoker" i livet mitt med bøker jeg har lest, og tenker alltid på denne boken når det blir snakk om da jeg gikk med Ingrid. Gode minner ♥

Dette må du gjøre for å være med på Boktemaet i dag:
*Lag et innlegg på bloggen din om dagens tema
*Link hit til denne siden i innlegget ditt
*Sett deg på linklisten her hos meg - jeg bruker Mister Linky
*Husk at Mr Linky vil ha URL'en til innlegget, ikke bare bloggen din!

Klem fra

 


Frokost i solen og deilige dager :)Her i Brønnøysund har vi for tiden fantastiske sommerdager, og vi tilbringer så mye tid som mulig ute i solen. Å sitte inne foran pc'n frister ikke så veldig, så det blir nok litt mindre aktivitet enn vanlig på bloggen i tiden som kommer. I tillegg er mai en utrolig travel måned med bursdagsfeiring, skoleavslutninger, møter og diverse som skal ordnes før sommeren setter inn for fullt!!

Vi sees, stor klem fra


 • Dato: 10.mai.2011   Kl: 13:36   Kategori: Blogg
 •    Kommentarer: 17

Fototriss :)

Å drømme er herlig og akkurat nå drømmer jeg meg tilbake til september 2008, da mamma og jeg var på cruise i Middelhavet i forbindelse med jobben!!


Herlig følelse å stå på havnen i Venezia og vente på å gå ombord i båten...

...gå i land i Dubrovnik, en fantastisk by....

...rett og slett bare nyte!!!!  Drømmen nå er å reise på familiecruise til neste år, det hadde vært fantastisk!!

Ha en deilig søndag alle sammen!! Her i Brønnøysund er det sol og varmt, og vi skal bare kose oss hele dagen :)

Klem fra"Bumerang" av Tatiana De Rosnay

Bumerang

Søsknene Antoine og Melanie feirer Melanies 40-årsdag med en tur til barndomsparadiset Noirmoutier. Turen vekker minner, og da de kjører tilbake til Paris er Melanie taus og anspent. Hun mister kontroll over bilen og blir hardt skadet, mens Antoine er like hel. Han vil vite hva som opprørte søsteren, og sporer opp en vel bevart familiehemmelighet.

Forfatteren av "Saras Nøkkel" har skrevet nok en fabelaktig bok. Da jeg begynte å lese var jeg fryktelig spent på om forfatteren kunne leve opp til forventningene mine, men det tok ikke mange sidene før jeg skjønte at jeg satt med nok en bok-skatt i hendene. En hjertevarm og sår historie, denne gang fortalt fra en manns ståsted.

Ikke sett den på ønskelisten, kjøp den heller med en gang ;)


BazarForlag
Capris

 

 


 • Dato: 07.mai.2011   Kl: 22:10   Kategori: Bokanmeldelse
 •    Kommentarer: 4

Saturday Shot :)

En ny fotoutfordring har sett dagens lys; Birgittas Saturday Shot, og dagens tema er Lørdagsfin!Ute skinner solen, og terassen har blitt lørdagsfin med nye og sommerfine møbler :) Ideen med å bruke europaller som terassemøbler har jeg stjålet ganske hemningsløst fra DaisysHome, for jeg syns det var fantastisk lekkert! Skal kjøpe litt flere puter og lys, så blir det enda bedre!!

Ha en herlig lørdag, klem fra


Himmelsk fredag :)

Hver fredag:


I dag er det litt grått og regnvått ute, men himmelsk allikevel, for i dag fyller Kristian 13 år :) Her er jubilanten litt skeptisk til å bli med på mammas fredagsfotosession, mer enn klar til å dra på skolen og fortelle om gaven han fikk av oss!Nemlig en etterlengtet el-gitar som selvfølgelig måtte prøves med en gang :)


Tenk at denne lille knotten har blitt så stor ♥


Ha en fantastisk helg, klem fra


Boktema fra A-Å # G

Oisann, denne var ikke lett. Bokstaven G står for tur i dag, og jeg har saumfart bokhyllene! Skriv et innlegg på bloggen din om din favorittbok på denne bokstaven. Link hit til siden min (obs obs, veldig viktig ;), og lån gjerne logoen min ovenfor!

Gifttreet

Mitt valg på bokstaven G er "Gifttreet" av Barbara Kingsolver, og her kan du lese anmeldelsen min fra 30 september i fjor!

 

Dette må du gjøre for å være med på Boktemaet i dag:
*Lag et innlegg på bloggen din om dagens tema
*Link hit til denne siden i innlegget ditt
*Sett deg på linklisten her hos meg - jeg bruker Mister Linky
*Husk at Mr Linky vil ha URL'en til innlegget, ikke bare bloggen din!

Klem fra


 


"I think I love you" av Allison Pearson

I Think I Love You

Two friends Petra and Sharon live for David Cassidy. His fan magazine is the girls' Bible and they memorise every word that he sings and writes, in the hope of becoming the future Mrs Cassidy. But unbeknownst to Petra, and to millions of other hopefuls, David's letters may not be all his own work.

I 1974 er Petra 13 år og deltar i en konkurranse om å møte hennes store idol, David Cassidy. 24 år etter, i 1998, dør hennes mor, og når hun rydder i morens eiendeler finner hun et brev som forteller at hun egentlig vant denne konkurransen, men at moren gjemte brevet for henne. Petra tar kontakt med magasinet hun elsket som tenåring og får oppfylt sin store drøm ; å møte drømmeprinsen.

Jeg elsker bøker som dette, men denne boken ble desverre en stor skuffelse. Den kom liksom ikke helt igang, og uansett hvor mye jeg prøvde (og hvor mange sider jeg skumleste...og hoppet over) fenget ikke boken i det hele tatt. Det er jeg virkelig lei meg for, fordi jeg hadde så store forhåpninger.  Del 1, der Petra er tenåring, er fryktelig langdryg, og i del 2, der hun er voksen, blir historien litt for innlysende. Ingen overraskelser, og dermed blir dette desverre en bok i nei-stabelen....

 

 

 

 

 

 

 


 • Dato: 04.mai.2011   Kl: 10:04   Kategori: Bokanmeldelse
 •    Kommentarer: 3

Ordløs Onsdag - Ild :)


Mandagstema :)

Mandagstema ny logo
Et spennende Mandagstema hos Petunia denne uken. "Something old, something new, something borrowed, something blue". Etter en deilig slappavhelg har vi surret litt rundt her på morgenkvisten med matpakker, frokost, forsvunnede sokker og bortkomne hårbørster i skjønn forening. Dermed har Mandagstemabildene mine også blitt en blanding av mange forskjellige ting :D

"Something old"Noe av det kjæreste jeg eier er denne gamle bibelen som jeg fikk i konfirmasjonsgave av bestemor. Den tilhørte egentlig oldemoren min, Anethe, som fikk den i julegave av bestefar og søsknene hans i 1940.

"Something new"
Av snilleste mammaen min fikk jeg denne søte lille fuglen, en liten tavle som henger på kjøkkenveggen. Er den ikke fin?

"Something borrowed"En doven humle lånte i morges påskeliljen som Ingrid plukket i går. Med skrekkblandet fryd fulgte vi med den lille krabaten ved frokostbordet i dag!!

"Something blue"
For to år siden lagde Kristian dette fatet på skolen. Det har vært flittig i bruk etterpå og den nydelige blå fargen er en favoritt :)

Vi har et deilig maivær med sol og blå himmel. Den kalde nordavinden er selvfølgelig også med på skøyen, men pytt pytt - den tåler vi. Ha en deilig mandag alle sammen!!

Klem fra


Fototriss :)

Hipp hurra, Fototrissen er tilbake :D  Søndagen er ikke den samme uten, og temaet i dag er


Hvitveisen har endelig kommet!!


Lille Skilpadde er meget fornøyd med at det har kommet blader på hekken!


Og vi har vært på fjelltur i dag! En flott tur i nydelig vær, der ferden gikk på toppen av Guromannen. Her sitter Ingrid, Jan Frode og Kristian med Torghatten i bakgrunnen :)

Kos deg med søndagen, klem frahits