Bokprosjekt #7 Himmel

Vi møtes på Chocholate heaven

Noen kvinner har svart belte i shopping, andre er en hund etter champagne. Noen liker å kose seg med en god bok, mens andre foretrekker en kveld på byn.. Men det eneste Lucy Lombard ikke kan leve uten, er sjokolade!

Denne boken leste jeg like før jeg begynte å blogge. En sukkersøt og koselig bok om min favoritt nummer to, etter bøker, nemlig sjokolade :)

Besøk forfatterens hjemmeside her , og les om de andre bøkene hun har skrevet!

Klem fra


 • Dato: 31.aug.2010   Kl: 13:54   Kategori: Blogg
 •    Kommentarer: 7

Down Memory Lane #2
Nå lurer jeg fælt på om det er noen som husker denne barne-tv'n????


Jeg klarte aldri å bestemme meg for om jeg likte "Barna fra Uhlenbusch" eller ikke, men det var i allefall moro å høre sangen igjen. Og den setter seg virkelig på hjernebarken!!

Klem fra


 • Dato: 30.aug.2010   Kl: 20:06   Kategori: Blogg
 •    Kommentarer: 6

Titt-tei :)Da var helgen snart over, og den har vært både hektisk og koselig. Både Jan Frode og jeg har hatt jobb, med to "kræsjvakter" så da har det vært godt å ha mamma og pappa i bakhånd. Stor stas å være sammen med bestemor og bestefar :)   Vi har hatt knallfint vær og det var skikkelig kjekt å være ute og selge sveler og andre godsaker under årets Minnecup/fotballturnering på Nordhusskola der Kristian og Ingrid går. Denne gangen var det min tur til å være i komitè!

Det har faktisk blitt tid til litt shaining i et par klesskap også og en hylle har tatt turen ned fra loftstua og til stua. Det ble'kke så værst det, altså.  Nå kjenner jeg i skuldre og nakke at det skal bli godt å innta horisontalen og kikke litt på en film.Håper denne er morsom, jeg er nemlig veldig kresen når det gjelder komedier!  I går så vi også film, og den var faktisk veldig bra! 

 

Jeg er ikke noen stor fan av dommedagsfilmer, men denne kan jeg absolutt anbefale!

Håper alle har hatt en super helg!

Klem fra


 • Dato: 29.aug.2010   Kl: 21:04   Kategori: Blogg
 •    Kommentarer: 6

Tom Egeland "Fedrenes løgner"

Fedrenes løgner

En spennende familiekrønike

En handlingsrik bok om fire menn, deres liv og dramatiske skjebner

En ferskvannsdunk med en dagbok driver mot land på Barbados. Det oppsiktvekkende funnet kaster nytt lys over forsvinningen til klimaforskeren Carl Christian Scott i Vestisen tjue år tidligere. Funnet blir også et vendepunkt for hans sønn, journalisten Victor Scott, som strir med egne problemer og livsvalg. Victor blir bedt om å skrive en bok om sine berømte forfedre: Faren som forsvant sporløst, farfaren som fikk nobelprisen i litteratur, oldefaren som bodde tjue år på en øde øy. For å samle informasjon legger Victor ut på en verdensomspennende reise som skal endre livet hans. Fedrenes løgner er en episk og handlingsmettet roman om fire menn, deres liv og dramatiske skjebner.

Fy søren, jeg tror aldri jeg har lest en bok så fort før!! Her er det spenning fra første side og det gjelder å henge med i svingene for her er det mange personer å holde styr på. Men det gjør faktisk ingenting, for alle har de en viktig plass i denne utrolige historien. På slutten kommer overraskelse på overraskelse, det blir nesten litt for mye, men forfatteren stopper akkurat i tide - til at du leser siste side med et stort glis og et WOW!!!
Besøk forfatterens egen blogg her!

Husk å før opp denne boka på "Må ha"-lista di ;)

Klem fra • Dato: 28.aug.2010   Kl: 08:37   Kategori: Bokanmeldelse
 •    Kommentarer: 2

Ukens favorittbloggDenne ukens favorittblogg er bokbloggen Bokelskerinnen og den bør du absolutt ta en titt innom!!  Bloggen har en nydelig header og ellers også en fantastisk fin utforming. Hos Bokelskerinnen får du boktips, anmeldelser og intervjuer med norske og utenlandske forfattere. Rett og slett knallbra :)

Stor klem og god helg fra
Jammen fikk jeg en til :)Jeg har fått enda en award, denne gang fra Carina og jeg er fryktelig glad og takknemlig!!!
Ta en titt innom nydelige Carinas blogg her  og les her om hvem jeg har gitt awarden videre til.

Superstor klem fra


 • Dato: 25.aug.2010   Kl: 13:39   Kategori: Award
 •    Kommentarer: 4

Mine favorittbøker fra a-å #CNå har jeg vridd hjernen og klarer ikke å komme på en eneste bok jeg har lest som begynner på C...... hmmm, det må da være èn jeg har glemt!!?

Jeg får heller ta en spansk en og presentere denne boken som min favorittbok på C (det stemmer i allefall nesten...) "This Charming man" av Marian Keyes ;)

This Charming Man

En praktfull bok!! Les anmeldelsen min her !!

Ellers håper jeg at alle har en super onsdag, bare en dag igjen så er det helg, hurra :D • Dato: 25.aug.2010   Kl: 10:36   Kategori: Fra a til å
 •    Kommentarer: 9

Dagens middag....og litt til :)

Happy Tuesday Pictures, Images and Photos

Da var middagen unnagjort og i dag ble det...tamtarataaaaaa:Tomatsuppe med revet mozarellaost og hvitløksbaguetter. Siden både Toro og Hatting er mine beste venner, så er det de to som har hjulpet meg med middagen i dag ;)   Godt å gjøre det litt lettvint når jeg har vært på formiddagsjobb, for da er jeg jo så innmari sulten!

Ellers i dag har vi ordnet med de nye brillene til Ingrid, kjempefine men ikke fullt så fine for lommeboken. Jaja, sånt må man regne med når man bor på en liten plass uten de store kjedebutikkene.

Har ganske nettopp satt tennene i Tom Egelands nye bok, "Fedrenes løgner". 198 sider har gått i en fei og jeg er så langt veldig fornøyd!!!
Fedrenes løgner

Kanskje det blir en liten cowboystrekk på soffa'n med en kopp te før jeg starter med mere huslige sysler!? Jepp, det var en god idè :)

Apropos det at Toro er min beste venn; for et par år siden sto jeg på kjøkkenet og laget kylling Tandoori til lørdagskos da naboen kom innom en tur. Han stoppet opp, snuste ut i luften og kom med den etterhvert så "berømte" setningen: "Ke det e' førrslags Toro du koka ihop no, Anette?"    Ha ha, det verste var jo at han hadde faktisk helt rett :D

Ha en knakende fin tirsdagskveld. Kanskje du skal se Grey's?  På meg blir det trimsykkel& BigBrother ;)

Klem fra • Dato: 24.aug.2010   Kl: 18:04   Kategori: Blogg
 •    Kommentarer: 4

Down memory lane...Så rart at en lukt, en smak eller kanskje en sang på brøkdelen av et sekund kan ta deg tilbake til en tid som for lengst er forbi!  Dette skjedde med meg da jeg var på jobb rett før helgen. Vi har alltid radioen på og plutselig hørte jeg en stemme som var ukens høydepunkt da jeg var 14 år - 1988!!Er det flere som husker Leif Erik Forberg og hans fantastiske Fredagsdiskotek som gikk over flere timer hver fredagskveld i flere år? Med masse musikk og konkurranser, og jeg var faktisk så heldig å vinne en kassett 2(!) ganger. Roxette og London Boys havnet i postkassen og jeg var overlykkelig :)

Det var selvfølgelig stor sorg hver gang programmet gikk ut pga høytider eller liknende. Og skulle jeg bort måtte mamma ta opp hele programmet, på flere kassetter selvfølgelig, slik at jeg kunne høre HELE greia når jeg kom hjem. Ikke noe Podcast eller nettradio da, nei! 

Uinspilte kassetter lå alltid klare før et program, og underveis tok jeg opp hver eneste sang, som ble spilt jevnt og trutt hele uken etterpå til neste program.

Ja, det var tider det!  Hørte du på Fredagsdiskoteket?

Klem fra


 • Dato: 23.aug.2010   Kl: 10:44   Kategori: Blogg
 •    Kommentarer: 8

"Systerskap" av Katerina Janouch

Systerskap

Läs Katerina Janouch serie om barnmorskan Cecilia Lund och hennes stora familj! Här möter vi Cecilia, maken John och deras fyra barn men även Cecilias två systrar och den framgångsrika modern som mera tänker på sitt yrke än på sin familj.
Serien kretsar kring familjeliv på 2000-talet där lyckan blandas med smärtsam svartsjuka och där kvinnligt systerskap skänker tröst och gemenskap.
Familjen Lunds hus på Lindängstorget är till salu. Efter Johns otrohet har Cecilia och John separerat och plötsligt är Cecilia varannan vecka-mamma. Hon saknar familjelivet och kastar sig in i arbetet som barnmorska och låter sig uppslukas av dramatiken på förlossningen. Samtidigt bär hon på en ilska och tycker att singellivet är ovant och svårt. Kanske kan mötena med John hos terapeuten hjälpa henne att få ordning på tillvaron? Ett telefonsamtal visar sig avgörande på flera sätt. Plötsligt förstår Cecilia var hennes känslor finns. Med ens är hon redo att slåss för det som är viktigt.
Samtidigt som Cecilias familj håller på att söndras hamnar hon mitt i en annan kris. Det börjar med en rad brutala övergrepp i city. Därefter försvinner Cecilias systerdotter plötsligt oförklarligt, rykten och skvaller sprids på nätet och begreppet systerskap får en ny innebörd vad händer när offret själv blir förövare? Och kan hämnd verkligen vara den rätta vägen till jämlikhet?

Jeg er solgt!! Denne boken var utrolig bra, og siden jeg oppdaget at jeg nå har lest den andre boken av en trilogi først, er jeg bare nødt til å bestille de to andre bøkene, "Bedragen" og "Hittebarnet" fortere enn svint!!!

Forholdet mellom Cecilia og mannen hennes, John, går som en rød tråd gjennom hele boken. I tillegg får vi lese om hennes opplevelser som jordmor og andre dramatiske ting som skjer i hennes nærmeste familie og omgangskrets. Det er mange ting å holde styr på, men forfatteren har gjort en glimrende jobb med å veve sammen alt til et nydelig bokteppe. Denne boken er nesten umulig å legge fra seg!!!!
Her forteller forfatteren om sin egen bok, og her kan du besøke bloggen hennes :)

Klem fra


 • Dato: 22.aug.2010   Kl: 18:14   Kategori: Bokanmeldelse
 •    Kommentarer: 7

Hurra, jeg har fått en award :DDenne flotte awarden har jeg fått hos 3(!) stykker og jeg er fryktelig glad :) Tusen takk Kjersti, Juppjupp og Hege

Nå skal jeg skrive 7 ting om meg selv og så gi awarden videre til 7 andre!!!

1. Jeg lærte meg å lese da jeg var 5 år
2. Da jeg var 16 år flyttet min onkel, Tore, som er pappas storebror til oss. Han hadde Downs Syndrom og bodde hos oss i 9 år etter at bestemor og bestefar døde. Onkel Tore var en fantastisk person og lærte oss mange ting, selv om han hele livet bare var 5 år. I 1999 døde onkel, 62 år gammel, og jeg savner ham hver dag
3. Drømmejobben min må være å jobbe på Bokhandel eller på et bibliotek
4. Jeg har en overutviklet luktesans og vurderer jobb som sporhund hos politiet.....
5. .....av samme grunn HATER jeg kaviar
6. Jeg ELSKER Big Brother....
7. ...og skulle gjerne vært på finalen i London neste uke :)


Helst ville jeg gitt en award til alle mine bloggvenner og alle blogger jeg følger ellers. Men det vil nok ta ALT for mye tid, så her er de 7 jeg har plukket ut :

* kristiansinmusikk / kristiansfilm

* lillac

* monicoroli

* marionlende

* elida

* bixxx

* georgine

Klemmer til dere alle fra • Dato: 22.aug.2010   Kl: 17:35   Kategori: Award
 •    Kommentarer: 11

Jentetur :)

I går var Ingrid og jeg i Namsos sammen med Ina♥, mitt snille søskenbarn. Ingrid skulle til øyenlege, og siden jeg ikke er videre glad i å kjøre lenger enn nabokommunen, stilte Ina opp som sjåfør, tuuuusen takk :)  Hun sparte oss derfor for en busstur som ville tatt 5 timer hver vei og istedet for å være hjemme klokka halv elleve på kvelden var vi hjemme presis klokka halv sju! Herlig :)

Hos øyenlegen var Ingrid superflink, og nå skal vi snart ut og ta ut briller til henne. Hun synes det er ganske spennende, men er litt redd for å bli ertet på skola. Selvfølgelig ble det tid til litt shopping også og en deilig lunsj til avslutning før vi dro opp til sykehuset.


Kanelsnurr og is er supergodt :)

"Hvordan spiser jeg denne?"

Verdens beste kyllingwrap!

På ferja på vei hjem, Ina og Ingrid.

Vi har to søte små mus i vårt hus. Karoline på overnatting hos Ingrid

Gårsdagens shoppingfangst; armbånd, ring og smykke fra Glitter!


I dag stråler solen, og selv om man kjenner at høsten ligger på lur, er det deilig allikevel. Jeg har frihelg, så i dag blir det nok full fart med en tur til byen og forberedelser til bursdagsselskap i morgen.

Klem fra
 • Dato: 21.aug.2010   Kl: 09:43   Kategori: Blogg
 •    Kommentarer: 15

Ukens favorittblogg!!Er du ute etter boktips og/eller gode bokblogger?  Da bør du titte innom.....på denne bloggen finner du en mengde utrolig bra bokblogger som oppdateres etterhvert som det blir lagt ut nye innlegg. Jeg har funnet mange nye favorittblogger her, og fått masse gode boktips!!

Klem fra
Mitt nye yndlingsblad!!Da vi var på ferie kjøpte jeg bladet "Family Living", et interiørblad for hele familien med mange fine tips og fargerike reportasjer. Midt i blinken for meg som elsker farger og et variert innhold.

Du kan for eksempel....


lese om hvordan man kan pusse opp sitt lille dukkehus...

...få tips til barnerommet...

...eller nyte gode oppskrifter :)

Man kan abonnere på bladet fra utlandet og det tror jeg jammen at jeg skal gjøre. Gå inn her og les om hvordan du "prenumerar" :)

Klem fra

 • Dato: 19.aug.2010   Kl: 13:40   Kategori: Blogg
 •    Kommentarer: 4

Fillern åsså!!!!!Mens jeg var på ferie har Channel 4 slettet alle episodene av Big Brother UK som har vært tilgjengelig på Daily Motion. Jeg går dermed glipp av 20 episoder og er innmariinnihampenfantastiskirritert!!!!!
Er det noen som kan tipse meg om hvor jeg kan se,evt laste ned utenlandske tv-programmer!??

Aaarrrghh fra


 • Dato: 18.aug.2010   Kl: 22:20   Kategori: Blogg
 •    Kommentarer: 6

Shopping hos søta bror :)

I Sverige er det så utrolig mye spennende å få kjøpt, syns jeg, og vi fikk virkelig stillet shoppingbehovet vårt forrige uke! Her ser du noe av fangsten :


Stettfat fra Indiska

Orkideèr som selv jeg kan berge, fra Åhlèns

Snerten te-kanne fra Åhlèns

Spennende te fra Åhlèns og Konsum

Deilige dip'er...nam nam

Og selvfølgelig Bærneeeeeee :D

Bøker kjøpte jeg også, så klart!

Systerskap

Bara vanligt vatten

Elsas mode : 1:a boken

Den siste boken ble jeg anbefalt av min bloggvenn, Kjersti, og gleder meg til å begynne å lese :)


Feriens absolutte favoritt ble denne:Takk for tipset, Anita, den var bare fantastisk god :)

Håper alle har en strålende onsdag! Her er det en knallvarm dag, og det er jammen godt på tampen av ferien! I morgen er det skolestart og det skal bli litt fint å treffe kompisene igjen, tror jeg!

Klem fra
 • Dato: 18.aug.2010   Kl: 17:42   Kategori: Blogg
 •    Kommentarer: 10

Ferien i bilder :)

Lycksele, sommeren 2010En tur i dyreparken er obligatorisk :)

Herlig å bade!

Godt med potatismos

Ingrid og Jennisa

Leos Lekland, fantastisk moro :)I fartaaaaaa!!!!!

Nå gleder vi oss bare til neste tur og håper det ikke blir så alt for lenge til!!

Klem fra • Dato: 17.aug.2010   Kl: 13:17   Kategori: Blogg
 •    Kommentarer: 9

"The year the Gypsies came" av Linzi Glass

Sprickor och honungslim

De kom till oss den våren och kastade en förtrollning över oss. De ändrade våra liv för alltid. Winslow Lane 99, Johannesburg, Sydafrika. En gata kantad med en frodig grönska. Där lever den 12-årige Emily Iris ett till synes idylliskt liv. Men under ytan finns gräl, olyckliga människor och osäkerhet. En dag kommer en kringresande familj - ett australiensiskt par med sina två söner. De ska bo i familjen Iris trädgård. Och för en tid, så länge vagabonderna stannar, slutar Emilys mamma och pappa att bråka och de kan leva ett normalt familjeliv. Men snart börjar dessa "zigenare" kasta mörka skuggor över deras liv. Skuggor som ändrar deras liv för alltid.

Sprickor och honungslim utspelar sig i Sydafrika under apartheid i slutet av 60-talet. Detta är ett laddat drama om förlorad oskuld och om hur en ung flickas styrka testas och triumferar i en oväntad familjetragedi. Historien berättas genom Emilys unga och klarsynta ögon och genom vänliga ord och vägledning från Buza, familjens nattvakt, kommer Emily över tragedin och blir hel igen. Buza ger Emily ett pärlband av visdom om livet och hur vi överlever det och ironiskt nog är han den klokaste vuxna i hennes närhet och den som kan ge trygghet samtidigt som han är helt maktlös och utan stolthet i ett orättvis värld där apartheid styr. Sprickor och honungslim är en vacker och poetisk berättelse som kommer att trollbinda både tonåringar och vuxna.

Denne boken kom jeg tilfeldig over da jeg var på biblioteket, like før vi reiste på ferie. Forsiden var fargerik og forlokkende, og da jeg leste bak på boka hørtes den veldig interessant ut. Boken ble dermed min ferielesning, og selv om den var litt treig i starten oppfylte den mine forventninger.

Jeg leste den engelske utgaven og litt ute i boken kom et lite avsnitt som var så vakkert skrevet at jeg måtte lese det flere ganger;
  "I am liquid warm bubbles, light as a feather floating down a calm stream, a sparkling crimson jewel on a mountain high. For just one second, I am Emily the beautiful."

Absolutt en bok verdt å lese! 

Klem fra
 • Dato: 16.aug.2010   Kl: 19:23   Kategori: Bokanmeldelse
 •    Kommentarer: 2

Søndag&bursdag!!

birthday Pictures, Images and Photos

Helt utrolig at snuppa vår er blitt 8 år, jøje meg så fort tia går!!!  I går var den store dagen og her kommer det noen bilder:


Bursdagsfrokost, selvfølgelig :)

Hva er det i pakken, mon tro?

Jippiiii :D

Så baker vi kake til selskapet!

Ispannekake-kake med oppskrift fra Barnas supershow

Gjett om vi skal kose oss :)

Så avsluttes kvelden med litt Ola-bilsnekring....

...og et slag Yatzy!

I dag var første dag på jobb etter ferien, og det er egentlig ganske deilig å komme litt i gjenge igjen. På middagsmenyen sto røkt torsk med wok-grønnsaker og flesk, fantastisk godt. Her i huset kjører vi lavkarbo-light og det fungerer kjempebra. Så nå er det slutt på sjokolade, pommesfrites og bernaisesaus hver dag!

Klem fra

 • Dato: 16.aug.2010   Kl: 18:58   Kategori: Blogg
 •    Kommentarer: 2

Ukens favorittbloggHer i huset er vi to ivrige bloggere og sønnen min, Kristian, har faktisk to blogger! Han skriver om interessene sine, film og musikk, og bloggene hans er to av mine favoritter.

http://kristiansfilm.blogg.no/
http://kristiansinmusikk.blogg.no/

Ta en titt innom!!

Klem fra
Og vinneren er..........Lynetmor & Lynetmorsblogg!!

Gratulerer så masse :D   Kjempefint om du kan sende meg en mail med adressen din, så skal jeg sende pakken så snart som mulig!!

Konkurranse og giveaway er kjempemorsomt, så det blir nok flere etterhvert :D

Stor klem fra

 • Dato: 15.aug.2010   Kl: 15:24   Kategori: Konkurranse
 •    Kommentarer: 9

Frem med bikinien....

.....for nå blir det varmt i Brønnøysund :DLitt vel varmt kanskje??

Klem fra


 • Dato: 15.aug.2010   Kl: 00:03   Kategori: Blogg
 •    Kommentarer: 0

"Hello fans, I'm back again" ;)

.... det brukte alltid pappa å si hver gang han kom hjem fra jobb, da jeg var liten. Jeg ante ikke hva det betydde, men jeg syns det hørtes innmari kult ut :D  Og om jeg ikke har så mange fans, så er jeg i allefall tilbake fra en fantastisk fin ferie i Sverige!!

Jeg hadde planlagt å skrive et langt innlegg med masse bilder, men i hele kveld har jeg hatt problemer med å komme inn på kontoen min her på blogg.no, så jeg får komme med små ferie-drypp neste uke istedet!

Vi reiste til Lycksele sammen med svigermor og svigerfar på mandag og kom hjem sent i natt, det var jo tross alt fredag den 13, så forsinkelser pga punktering (svigers) og bilsyke (Ingrid), må man nesten regne med.

I ferien har vi hatt flott vær, vi har badet, shoppet, spist ute hver dag, vært på lekeland, slappet av og truffet masse hyggelige mennesker. Ingrid har den egenskapen at hun fort blir kjent med barna rundt seg og vi voksne følger etter. Hun ble faktisk kjent med en jente da vi var ute og handlet på onsdag og vi ble invitert hjem til henne og foreldrene hennes. De kommer egentlig fra Sierra Leone og kom til Sverige for ca 10 år siden pga den forferdelige krigen i hjemlandet. Det var fantastisk hyggelige mennesker og jeg håper og tror at vi kommer til å holde kontakten :)

I dag har vi vært på release konsert, lillesøster SusiQ og bandet, 3D som hun er med i, har sluppet sin første single i dag og jeg er som vanlig superstolt-storesøster. Sangen "Vårsol" kan du høre her. Ellers i dag har vi pakket ut og vasket klær og alt som hører med etter en ferie. I tillegg er vi ekstra fornøyde fordi vi har kjøpt inn masse nytt til kjøkken og stue på ferien, istedet for klær og dill&dall til et klesskap som er fullt fra før. Herlig å kunne bytte ut pynt og nips i vinduer og på hyller :D

I morgen er det trekning på konkurransen/giveaway'en min og bursdagsbarnet Ingrid skal få trekke ut den heldige vinneren, hun gleder seg veldig. Bursdagskaken er nesten klar og pannekaker til frokost er bestilt. På ettermiddagen kommer tanter, onkler, søskenbarn og besteforeldre, så da blir det stor fest :D

Sees i morgen!!!

Klem fra


 • Dato: 14.aug.2010   Kl: 23:41   Kategori: Blogg
 •    Kommentarer: 4

Tittei!!

Vi er på Leos's Lekland i Umeå og har det SUPERKUUUUULT!!!!!
Nydelig sommervär ogover 20 grader hver dag, jippii :D
Vi sees på lörrda'n :)

Klem fra Anette & resten av gjengen :D

 • Dato: 12.aug.2010   Kl: 18:18   Kategori: Blogg
 •    Kommentarer: 4

Nu åker vi på semester :D

FAN SMILE Pictures, Images and Photos

Nå blir det bloggepause et par dager mens vi koser oss i Sverige. Men ta gjerne en titt innom konkurransen min:

Takk for alle minnene

Trekningen foregår søndag 15 august, så det er enda tid til å bli med!

Vi sees :)

Klem fra
 • Dato: 08.aug.2010   Kl: 21:28   Kategori: Blogg
 •    Kommentarer: 6

En deilig lørdag :D

I går var vi ute på Holmen vår og koste oss i det nydelige været!  Her kommer et bilderas, jeg lar dem tale for seg selv ;)

Ønsker alle en deilig søndag :)

Klem fra
 • Dato: 08.aug.2010   Kl: 11:18   Kategori: Blogg
 •    Kommentarer: 4

Ukens favorittblogg :)Det er utrolig mange flotte blogger der ute i blogguniverset og slik som jeg ønsker å dele mine favorittbøker med mine lesere, ønsker jeg også å dele mine favorittblogger!

Først ut er:En herlig nostalgisk blogg som i allefall tar meg på kornet og bringer frem mange minner fra barndommen min, en god dose retro og en dæsj glamour gjør at jeg storkoser meg hver gang jeg er innom.
Hver fredag har Glamourbibliotekaren Glamorøs Fredag  der leserne kan fortelle om sine aktuelle glamorøse gjøremål denne dagen. Fantastisk :)

Ta en titt innom, du kommer ikke til å angre!!!!

Lørdagsklem fra

Dagens overraskelse!!

Kjærsten hadde glemt å avbestille, så denne kom i posten i dag:

Fedrenes løgner

Hipp hurra, gjett om jeg ble glad :)


Klem fra


 • Dato: 06.aug.2010   Kl: 20:47   Kategori: Blogg
 •    Kommentarer: 8

God Helg :)

Friday Pictures, Images and Photos

Oisann, da var det fredag igjen :)  Jeg har jo egentlig hatt fredag hver dag denne uka (hurra for ferie) og som min gode bloggvenn Juppjupp er jeg litt døgnvill!  Hadde en fantastisk flott bryllupsdag i går, koste oss på kafe med Napoleonskake...mmm.... et glass vin på terassen til Jan Frodes søster, Anne Iren, sammen med henne og svigermor Marit og til slutt film, chips og dip. Helt perfekt♥ 
Vi fikk blomster hos lillesøster SusieQ, Martin & Iver, og en nydelig orkidè hos tante Klara m fam. Snuppe-Ina var innom med to nydelige kopper med tinnfat (10 års bryllupsdag er jo Tinn-bryllup ;).

I dag fikser og ordner vi til helgen, Jan Frode vasker bil og jeg ordner med klær og div inne. Dagen startet med 20 grader og sol, men nå er det overskyet, æsj&æsj. Grilling hos svigermor og svigerfar blir det uansett litt senere, og vi har skikkelig reisefeber hele gjengen. Gleder oss veldig til å dra til Lycksele sammen på mandag :)

I morgen blir det en tur ut til Havnholmen vår og på søndag blir det sikkert en skikkelig ventedag :)

Ønsker alle en herlig helg!!
 
Klem fra


 • Dato: 06.aug.2010   Kl: 11:40   Kategori: Blogg
 •    Kommentarer: 9

Bryllupsdagen vår....

....er i dag!  I 10 år har vi vært gift, og det er helt utrolig at tiden går så fort :)Herr og fru Hestås, 05.08.00 ♥♥♥

Klem fra • Dato: 05.aug.2010   Kl: 19:40   Kategori: Blogg
 •    Kommentarer: 13

Tantes lille hjerteknuser :)

Tantegutten min, Iver, er nok Norges største og yngste Hellbillies-fan! Bare hør her:Klem fra

 • Dato: 05.aug.2010   Kl: 11:07   Kategori: Lytt og nyt
 •    Kommentarer: 3

"Om så det gjelder" av Hanne Richardt Bech

Om så det gjelder

Brønshøj, Danmark, 1933. Søskenparet Viggo og Vita med sosialdemokratisk bakgrunn møter rikmannssønnen Max. Tenåringene lever i en tilværelse preget av vennskap og forelskelse, samtidig som krigen og spenningen ulmer under overflaten. Når krigen bryter ut kaster Max og Vita seg ut i motstandskampen mens Viggo fører en mer stille tilværelse. Når de møtes igjen kommer fortidens demoner fram i lyset.

Slik starter boken: Halvt i skygge, på en altan i Kusadasi sitter en svært gammel mann. Alt ved ham er tynt. Håret, leppene, han veier ingenting, de lange bena drukner i et par lyse linbukser. Han er veldig brun, man kan se ham for seg på stranden i en liggestol; føttene, som virker altfor store i enden av de spinkle anklene hans, føttene med knokene og de skjeve tærne, som om han har vandret på jorden siden Tollundmannen.

Denne boken har fått gode anmeldelser og begynner bra. Historien fenget meg, og det var spennende å lese. Men midtveis stopper det opp og jeg synes rett og slett det blir kjedelig. Jeg bestemmer meg allikevel for å lese videre, for jeg får en liten magefølelse og er spent på om mine antagelser stemmer. Jeg må allikevel innrømme at de siste kapitlene ble skumlest. 

Konklusjonen er dermed at dette er en grei nok bok, men ganske så kjedelig!

Klem fra • Dato: 04.aug.2010   Kl: 22:00   Kategori: Bokanmeldelse
 •    Kommentarer: 6

Hver gang vi møtes......

.....har vi det bra! Vi e' venna for livet, som e gode å ha :)  I går kveld møttes Siv, Merete og jeg hjemme hos Rita og hadde en fantastisk koselig jentekveld. Nydelig mat, flott oppdekking og masse skravling og latter til nesten langt på natt. Så takknemlig jeg er for å ha slike venner ♥♥♥

Merete hadde til og med kjøpt gaver til oss andre. Vi fikk hver sin nydelige
te-lys lykt ♥


I dag skinner solen og vi koser oss max!!! Snart blir det pølser med brød til middag før vi drar på gulrotkakebesøk til tante SusiQ , onkel Martin og lille snuppe-Iver/kaptein Sabeltann♥    I dag ble det en tur på biblioteket også, ikke verst!!
Her er et bilde av fangsten:Klem fra


 

 • Dato: 04.aug.2010   Kl: 16:28   Kategori: Blogg
 •    Kommentarer: 6

Tour de flyplassen :)


Glitter Graphics - GlitterLive.com

Å gå tur rundt flyplassen her i Brønnøysund er skikkelig koselig. Nydelig natur og greitt å gå, det tar ca 50 minutter. Vanligvis går jeg sammen med en venninne, men i dag dro vi på en rundtur hele familien. Tidligere i dag var det grått og trist med regn selvfølgelig, men da regnet gav seg satte vi avgårde. Det var ordentlig godt med litt frisk luft :)


Kristian og Jan Frode prøver fiskelykken


"Vent litt, jeg tror jeg har napp!!"


"Å, fy søren!!!"


Dette blir nok dagens middag!!


Nydelig natur :)


Ingrid prøver også fiskelykken, men det ble nok ikke noe denne gangen :(


Tursjokolade er obligatorisk :)


Vi kikker litt på det skumle gamle huset (og litt på sauene omkring)


Og det ble et skikkelig gourmet-måltid til middag :)

Har du et favorittsted du går tur?

Klem fra
 • Dato: 03.aug.2010   Kl: 17:28   Kategori: Blogg
 •    Kommentarer: 6

Bokprosjekt #6 VennOrdet "venn" får meg til å tenke på denne boken:

De desperates café

Èn av Marian Keyes mange fantastiske bøker!

Tara, Katherine og Fintan har vært venner fra de var tenåringer som gikk i leggvarmere og stretchjeans og hørte på Duran Duran. Nå er de fylt tretti og bor i London, men bare Fintan har funnet ekte kjærlighet. Tara tror det er bedre å ha en hvilken som helst mann enn ingen mann i det hele tatt og Katherine er bare interessert i et forhold til fjernkontrollen.

Les mer om forfatteren her
  


Klem fraFantastisk bryllupshelg i Trondheim :)Gjett om vi har kost oss denne helgen!!  Fredagen startet med et smell, vi hadde bestilt drosje til flyplassen klokken seks om morgenen og jeg våknet klokken halv seks. Vekkerklokken hadde rett og slett ikke ringt, og jeg ble helt matt av å tenke på "enn hvis.......". Men til flyplassen kom vi, og i halv åtte tia var vi fremme i Trondheim. Det ble frokost sammen med resten av gjengen på hotellet. Vi er en stor familie, 23 stykker med stort og smått, og nesten alle hadde rom i samme etasje. Full fart og stormende jubel. Resten av fredagen ble brukt til shopping, cowboystrekk, vi hjalp brudeparet med å ordne til til den store festen, og på kvelden var hele gjengen samlet på et av hotellrommene. Masse latter og gode historier, og søskenbarnet mitt Nina (som bor på Island) hadde tatt med seg en pose islandsk smågodt, namnam


Lørdagen kom med nydelig vær og sol. Vielsen fant sted i Døvekirken og var utrolig flott.


Det vakre brudeparet, Jeanette og Atle, brudepike Lilja ♥


Kanskje lillesøster SusiQ blir den neste bruden? (Kremt, kremt ;)


Nydelig oppdekning ved middagsbordet!

Brudeparet hadde gjort en fantastisk jobb for alle oss som var gjester! Nydelig middagsbuffet med kinamat, taco og alt som ellers hører til ved en buffet. Deilige kaker til kaffen, slush-maskin (til glede for både store og små), fotografering av gjestene og lekekrok til de små. Vi fikk høre flotte taler, sanger og bildefremvisninger, og fengende rytmer til festen som varte ut i de små timer. Helt fantastisk :D


Meg og mitt kjære søskenbarn, Monika ♥

På søndag var det restefest og opprydding på lokalet før vi satte nesa hjemover igjen. Ikke noe morsomt å dra fra alle sammen, håper vi snart treffes igjen!!! Men godt å komme hjem til snuppen og snuppa som har vært hjemme og kost seg sammen med farmor, farfar, tante Anne Iren og gutta (tusen takk for hjelpen ♥).

Det var visst noen som ble bitt av bryllupsfeberen! Jeg ble nemlig bedt på romantisk lunsj-date av Jan Frode på fredag. Vi spiste deilig kyllingfilet med potetbåter og aioli på Nattergalen, og plutselig tryllet Jan Frode frem en liten eske. I anledning vår 10 års bryllupsdag den 5 august, hadde han kjøpt nye gifteringer til oss. Vi brukte forlovelsesringene våre i bryllupet, og nå syns han det var på tide å skifte dem ut. Inni står det inngravert "You'll never walk alone"....sukk....er jeg verdens heldigste, eller??? ♥♥♥

Klem fra

 • Dato: 02.aug.2010   Kl: 20:05   Kategori: Blogg
 •    Kommentarer: 8
hits