Slutt på sløvinga....

work out Pictures, Images and Photos

.....nå er jeg igang med skulder og nakkeøvelser igjen. Rart hvor fort man glemmer å gjøre slike ting, særlig når man er i god form. Det er jo da det er superviktig å fortsette med dem slik at man kan forebygge slike skuldre som jeg har nå!!!

Velvel, nok skriverier om dette temaet. Nå er kjærstehusbonden og jeg ferdige med å henge opp adventspakker på barnas julekalendere og 1 desember er hjertelig velkommen :) Og til oss voksne er 1 desember dagen for å sjekke alle brannvarslere i huset!! OBSOBS!! Veldig viktig i disse stearinlystider :)

Nå stikker vi ut på en liten handletur, og så blir det ettermiddagsjobb på meg i dag. I morgen er det Adventskafe på skolen med underholdning og salg av selvlaget julepynt. Et av årets høydepunkter og en travel dag, så i morgen tenker jeg at det blir stille på bloggfronten.

Kos dere alle sammen, klem fra
 • Dato: 30.nov.2010   Kl: 12:12   Kategori: Blogg
 •    Kommentarer: 7

Ruby tuesday :)Merry Christmas :)
 • Dato: 30.nov.2010   Kl: 12:01   Kategori: Blogg
 •    Kommentarer: 7

I min bokhylle!!

Keiseren

Vi følger den unge Gaius Julius Cæsar fra tidlige barneår helt til han blir adelsmann. Gaius og fosterbroren Marcus vokser opp på et gods utenfor Roma, der de forbereder seg på et liv som soldater og ledere. Men en dag mister Gaius faren i et slaveopprør. Han må søke tilflukt hos onkelen Marius i Roma.

Keiseren

En skikkelig guttebok med sverd og blod og manndomsprøver i fleng. Andre, frittstående bind i en underholdende serie om Romerrikets største leder, Gaius Julius Caesar. Den unge Julius Caesar er blitt tvunget til å forlate Roma. Han får tjeneste som underoffiser på en romersk galei som skal patruljere Middelhavet. Men skipet blir overmannet av pirater, alle offiserene blir tatt til fange og ikke sluppet fri før familiene i Roma har betalt løsepenger. Caesar sverger hevn og bygger opp en liten hær. Da den greske kongen Mithradates reiser seg, slår Caesar ned opprøret og vender tilbake til Roma som helt. Etter kort tid starter det store slaveopprøret, ledet av gladiatoren Spartacus, som har samlet en hær på over 80.000 mann ...

Det kan godt være at disse to bøkene er såkalte "guttebøker", men lest dem har jeg, og jeg likte dem veldig godt. De er fulle av historikk, spenning og innimellom ganske blodige, men sånn må det være for å få med seg hele den fantastiske historien om Julius Cæsar.Forfatteren, Conn Iggulden har gjort en fabelaktig jobb med disse bøkene!  De to siste bøkene i serien har jeg ikke lest enda, men det skal jeg absolutt gjøre. Anbefales :)

God bok fra
 • Dato: 29.nov.2010   Kl: 09:12   Kategori: I min bokhylle
 •    Kommentarer: 6

Mandagstema

Mandagstema ny logo

 Mandagstema denne uken er skygge!

Jeg har ikke så mange skyggebilder, men i arkivet fant jeg dette fra i mars i år. Kristian, Ingrid og jeg er på tur på haugen bak huset vårt, og plutselig oppdaget vi at vi er blitt tre spellemenn på taket, på naboens hus :)

Ha en deilig mandag, klem fra
 • Dato: 29.nov.2010   Kl: 08:51   Kategori: Blogg
 •    Kommentarer: 10

Denne uka har jeg....../tisdagstema

.....fyra masse i ovnen, det er jo så skrekkelig kaldt!! Barfrost og 8 kuldegrader er ingen spøk ved kysten..brrr.. 

                                                                                         

....vært litt slapp i fisken, på torsdag ble det hjemmedag pga svimmelhet og kvalme. Trodde først jeg hadde fått omgangssyke, men det er nok heller nakken og skuldrene som spiller meg noen puss for tiden. Har vært superbra siden sommeren, og dermed har jeg også glemt å gjøre øvelsene jeg fikk av fysioterapeuten min..fy&fy!! Nå må jeg være flink, for svimmelhet og vondt i nakke og skuldre er bare helt pyton. Dermed kan det også bli litt færre kommentarer og svar den nærmeste tiden kjære bloggvenner. Men jeg kommer sterkere tilbake :)

 

....tatt litt ekstra vare på husbondekjæresten som ble operert for menisken på torsdag. Nå er han sykemeldt et par uker, og hinker rundt. Stakkars ♥

 

...vært hos svigerinnen min, Anne Iren, og spist nydelig taco sammen med resten av familien på lørdag. Svigermor og svigerfar var også der og av svigermor fikk vi disse nydelige adventsnissene. Søte, ikke sant?....gledet meg veldig til i dag, 1. søndag i advent. Vi har pyntet litt og hengt opp lys i vinduene, adventsstaken er hentet fram og nå er startskuddet gått; gjett om vi gleder oss til jul :)

 
Adventsstaken jeg laget forrige jul etter inspirasjon fra min kjære venninne Rita ♥

Endelig er oppslagstavla ferdig. Med hjelp fra husbondekjærsten ble det ikke så verst ;)

......til slutt lyst til å fortelle om den fantastiske musikkopplevelsen jeg, og mange med meg, hadde på fredag. Det lokale koret, Kor I Øyan, hadde satt sammen en nydelig julekonsert med innslag av barnekoret Canti Musica (der min lillesøsterSusiQ er dirigent), og gjesteinnslag ved dyktige Thomas Brøndbo. Lillesøster sang også, deriblant en duett med herr Brøndbo. Utrolig vakkert ♫.. ♪.♪   Jeg har desverre ingen bilder fra konserten, men et bilde av min vakre søster deler jeg gjerne ♥Klem fraTisdagstema


FototrissI denne ukens Fototriss er temaet skrekk, og her kommer tre bilder fra det jeg tror er alle foreldres store skrekk, nemlig når barna tar saksen i egne hender!!
I dette tilfellet er det Ingrid og nabojenta, Karoline, som har lekt frisør, en junidag for tre år siden!!

 

Heldigvis fikk vi time hos en ordentlig frisør morgenen etter, og vips var Ingrid god som ny - med betydelig kortere frisyre ;)

Ha en herlig adventssøndag ♥

Stor klem fraFototriss


 • Dato: 28.nov.2010   Kl: 08:47   Kategori: Blogg
 •    Kommentarer: 26

ABC Scandinavia #D

Min D står for Dagbok!

Jeg har nemlig skrevet dagbok siden jeg var 13 år - nå har jeg nettopp fylt 36 - og dette er en kjær hobby!
Boken ovenfor er snart skrevet ut.....


...og denne boken venter nå på å bli fylt med neste års opplevelser. Den fikk jeg i gave sist mandag, fra
mamma som har vært på Island og besøkt familien vår der.

Jeg må bare vise dere dette skiltet, som jeg også fikk av mamma. Uansett hvilken dag det er, og hvilken
bokstav vi tenker på, er det alltid tid for sjokolaDe :)Ha en sukkersøt fredag!!
Klem fraabc skandinavien

 


 • Dato: 26.nov.2010   Kl: 14:40   Kategori: Blogg
 •    Kommentarer: 25

I min bokhylle!!

Señor Peregrino

Hvorfor kastet barna stein på meg, mamma? Jamilet er en usedvanlig vakker jente i en støvete mexicansk landsby. Men under klærne skjuler hun et grotesk fødselsmerke. Det er som om hun har sittet i djevelens hånd. Med håp om å bli som alle andre flykter Jamilet til USA. Hun får som jobb å ta seg av den gamle Señor Peregrino. Når han forteller om sinpilegrimsvandring til Santiago de Compostella, forandres alt.

Her kan du lese min bokanmeldelse av denne boken!

Klem fra • Dato: 26.nov.2010   Kl: 08:17   Kategori: I min bokhylle
 •    Kommentarer: 8

Bokbloggturneen, "Med egne øyne" av Arne Svingen & Christoffer Grav

Med egne øyne

Jim er på høyden av sin artistkarriere, men likevel savner han noe. Han reiser langt langt bort, og et skjebnesvangert møte på en øde strand gjør at han brått oppdager noe nytt ved livet. Han møter en jente, og det er første gang han ikke blir gjenkjent. Forklaringen er enkel; hun er blind. En annerledes kjærlighetshistorie om å se verden på en ny måte. Eller ikke se den i det hele tatt.

Det første man legger merke til ved denne boken er de fantastiske illustrasjonene, og jeg ble sittende og se på disse flere ganger før jeg i det hele tatt kom igang med boken. Jeg ble rett og slett bergtatt!

Når det gjelder selve bokens historie virker den veldig lovende, spennede å se om de to får hverandre til slutt. Det er mange hindringer i veien, og ikke lett når man har så forskjellig utgangspunkt. Jeg synes imidlertid den er skrevet på en måte som gjør det litt uklart å få tak i selve handlingen, det er lange dialoger uten noen form for beskrivelse av hvem som sier hva, og da er det lett å miste sammenhengen. Det er også et par ganske brå overganger i handlingen, og jeg måtte tenke meg om litt ekstra for å få tak i hva forfatteren egentlig mente. Til tross for disse tingene ble det allikevel en positiv leseopplevelse.

Min konklusjon blir derfor følgende; dette er en bok som tar opp et tema som er veldig aktuelt, ungdommers søken etter oppmerksomhet og berømmelse. Kanskje er det ikke så glamorøst som man tror!? Med de vakre illustrasjonene som løfter boken flere hakk er dette en bok jeg gjerne vil anbefale for andre!

 

I går ble denne boken anmeldt hos Lady Netta, i morgen er det Marielles tur!

God bok!!

Klem fra


 


 • Dato: 25.nov.2010   Kl: 09:30   Kategori: Bokanmeldelse
 •    Kommentarer: 14

Thursday Challenge

Our sunday-adventure started like this.......

....and ended like this.......nothing we can do about the weather!!!  March 2008ThursdayChallenge
 


 • Dato: 25.nov.2010   Kl: 09:26   Kategori: Blogg
 •    Kommentarer: 14

Himmelsk onsdag/Skywatch Friday

Hver onsdag:Akkurat i det solen gikk ned bak Torghatten i sørvest......
Just as the sun went down behind the mountain in southwest...

 


....tittet månen frem bak fjellene i nordøst! Og jeg la på sprang - fortfort- opp på brua......
...the moon appeared behind the mountains i north east.......for å fange dette nydelige øyeblikket!!
Isn't it beautiful??

All the best fromBLI MED DA VEL!
 


 • Dato: 24.nov.2010   Kl: 08:23   Kategori: SkyWatchFriday
 •    Kommentarer: 43

Ruby Tuesday :)My litte ruby sleepingdoll ♥

 RubyTuesday 


 • Dato: 23.nov.2010   Kl: 11:49   Kategori: Blogg
 •    Kommentarer: 7

"Bare vanlig vann" av Kajsa Ingemarsson

Bare vanlig vann

Den suksessfulle forfatteren Stella Friberg har et tilsynelatende perfekt liv. Hun har en eksklusiv leilighet, en garderobe fylt med de mest eksklusive designerklær, en sjarmerende kjæreste og en frekk sportsbil. Men medaljen har en bakside. Livet hennes rommer også utroskap, forfølgelser, svik, skandaler og ensomhet. Og på toppen av det hele har hun en lekkasje på badet som håndverkeren Jonny må tette. Men er han også den som kan fylle tomrommet i livet hennes?

Fantastisk er ordet jeg vil starte denne bokanmeldelsen med! Dette er rett og slett en bokperle, der du får et innblikk i en forfatters hverdag. Kanskje er den ikke så glamorøs som vi tror. Den noe usympatiske forfatteren Stella Friberg opplever ting hun slett ikke har planlagt mens hun skriver ferdig den siste boken i en serie på ti om privatdetektiven Fransisca Falke.  Og det beste med boken er at du får to for prisen av èn. Vi får nemlig utdrag av boken om heltinnen fra 1800tallet mens du leser om Stella Fribergs kronglete vei til avslutningen av bokserien. Og fritt for romantikk er det heller ikke!  MÅ leses, sett den på julegavelisten :)   Jeg har lest den svenske versjonen, men den er også å finne på norsk!

God bok!!

Hilsen • Dato: 23.nov.2010   Kl: 09:44   Kategori: Bokanmeldelse
 •    Kommentarer: 13

Mandagstema

5115036497_90a4c6d791_z[1]Ukens Mandagstema er hjelp.
Her får Ingrid kyndig hjelp på Sandnessjøen Sykehus en julidag i fjor. Hun var nemlig uheldig på trampolina, og det resulterte i armbrudd. Som et hell i uhellet er hun venstrehendt :)

Ha en deilig dag alle sammen!!

Klem fra
 • Dato: 22.nov.2010   Kl: 08:21   Kategori: Blogg
 •    Kommentarer: 24

Denne uka har jeg....

....tenkt å hoppe over mitt tradisjonelle "denne uka har jeg"-innlegg fordi jeg er så innihampen mett&trøtt!! Vi har hatt et lite etterbursdagskaffeslabberas, og lillesøsterSusiQs Pavlovakake har nesten tatt knekken på meg. Nå blir det sofaen neste, med "Villdyrlegene" på tv2, og deretter Robinson i opptak. Herlig!!!

Men jeg må jo ha med litt av ukens eskapader! Bursdag ble feiret på torsdag, og jeg kom hjem til nyvasket hus, deilig ørretmiddag, roser og en liten donasjon til mitt iphonespareprosjekt. På ettermiddagen kom pappa og drakk kaffe og ble jammen sittende og se verdens nydeligste julefilm sammen med oss også. Ingrid satt i armkroken til bestefar og jeg hadde den allerbeste bursdag jeg kunne ønske meg ♥

The Search For Santa Paws Blu-ray Combo Pack

Denne julefilmen må du bare se, altså :)

I dag har vi bare kost oss og jeg har vært på tur med kameraet mitt! Det ble en fantastisk naturopplevelse, men godbitene har jeg tenkt å gjemme til Petunias Himmelske onsdag. Følg med ;)

Nå takker jeg for meg her i bloggland, vi sees i morgen :)

Klem fra
Fototriss/tisdagstema

Tantegutten Iver har nettopp hatt sitt livs første reise, fra mammas trygge mage og ut i den store verden...En sommerfugls reise er flyktig, Ingrid fanget den et lite sekund....Det er ikke alltid man trenger å reise så langt for å finne den vakreste skatt, kanskje
bare like utenfor stuedøren!!
 

Denne uken kan man være med i en konkurranse hos Solresor, og her ser du mitt favorittreisemål :)

Ha en herlig dag, klem fraFototriss
Tisdagstema


 • Dato: 21.nov.2010   Kl: 09:40   Kategori: Blogg
 •    Kommentarer: 35

God morgen :)

Good morning Pictures, Images and Photos

En liten titt innom for å ønske alle en deilig dag :)

I går ble en følelsesladet fredag pga innlegget jeg hadde om min kjære onkel Tore. Jeg fikk så utrolig mange fantastisk fine kommentarer, både på bloggen min og ellers, og det setter jeg veldig stor pris på! Tusen takk alle sammen ♥

Nå skal jeg straks på jobb, og så blir det nok full fart hele dagen. Ingrid skal i bursdag, Kristian skal på Harry Potter kino og i ettermiddag får vi besøk av et vennepar. God mat og masse skravling står på menyen vil jeg tro :)

Da sees vi i morgen, stor klem fra
 • Dato: 20.nov.2010   Kl: 08:50   Kategori: Blogg
 •    Kommentarer: 17

Kjære onkel "lillebror" 
Du ble født i 1937, på en tid da du egentlig skulle gjemmes bort. Men du var bestemor og bestefars første barn, deres hjertegull og øyesten. De løftet deg opp og frem, og ubetenksomme mennesker som kom med sårende bemerkninger ble høflig, men bestemt satt på plass. Selv om øynene og hendene dine var litt annerledes, selv om det du lærte deg tok litt tid skulle du ikke behandles på en annen måte enn andre barn.
Etterhvert fikk du to lillebrødre og hverdagen var fylt av latter, glede og kjærlighet. I bestemor og bestefars hjerter var det plass til dere alle tre.
Du var en omsorgsfull storebror, du passet på at alle hadde det bra, og hvis noen var lei seg var du straks på pletten for å trøste. Den ene lillebroren din var min pappa, og etterhvert vokste de to brødrene dine forbi deg...men ikke fra deg. Båndene dere imellom var sterke, dere hadde alltid hverandre. Dere ble voksne, og dine to brødre giftet seg.
Da du var 37 år ble jeg født, og du ble den beste onkelen noen kunne ønske seg. Alltid en armkrok og et fang å sitte i, alltid noe spennende du skulle vise frem og jeg elsket den trillende latteren din, måten du la hodet bakover og lo så øynene dine ble små sprekker. En morgenklem skulle du alltid ha, uansett hvilken tid på dagen det var.
Livet gikk sin gang og av og til er det ikke til å fatte hvilke veier skjebnen tar. På fire år døde både bestemor, bestefar og din og pappas bror. Tilbake sto du og pappa, dere hadde hverandre og du trøstet så godt du kunne. Mamma og pappa hadde lovet bestemor å alltid passe på deg, og slik ble det. Du flyttet inn til oss og ble vår onkel lillebror. For selv om du etterhvert ble gammel var du alltid bare fem år inni deg, du trengte hjelp og støtte og for mamma og pappa ble det tøffe år. Men også år med latter, glede og en uuttømmelig kjærlighet.
  Etter hvert ble jeg voksen og flyttet for meg selv. Men du og min syv år yngre søster var alt for hverandre, onkel og niese, Knoll og tott, sola og månen. Da hun fikk seg kjæreste var du ikke nådig, selv ikke den vakreste prins hadde kommet gjennom ditt strenge nåløye.
 Jeg fikk min egen lille familie og du ble endelig gammelonkel til min lille sønn. Ingen kunne vært stoltere enn du den første gangen du holdt ham i armene dine. Denne tiden var fylt av lykke, men det ble også en vanskelig tid. Du var nå blitt så gammel at du ikke lenger kunne bo hjemme hos mamma og pappa. Med tungt hjerte besluttet vi at du nok hadde det best på sykehjemmet der du fikk den best mulige pleie og det beste tilsyn. Vi besøkte deg så ofte vi bare kunne og smilet ditt når vi kom var det vakreste du kan tenke deg. Men hjertene våre knuste hver gang vi gikk fra deg og du var trist og lei fordi du ikke kunne være med.
 Til slutt  ble du syk og vi skjønte at vi ikke kom til å beholde deg lenger. I morgen er det elleve år siden den vakre novembersøndagen du sovnet stille inn med dine nærmeste rundt deg. Så uendelig trist, men allikevel så vakkert og fredelig. Vi var sammen med deg lenge, tente lys, holdt deg i hånden, klemte deg og tok farvel. Men i hjertet mitt er du - for alltid.
Kjære onkel Tore, jeg er så glad i deg ♥
Klem fra
 
 
 

 • Dato: 19.nov.2010   Kl: 09:47   Kategori: Blogg
 •    Kommentarer: 29

ABC Scandinavia #CMin C står for Cottage Cheese med jordbærsyltetøy! Nydelig godt når man er i farta :)

Ha en strålende dag!

Klem fraabc skandinavien


 • Dato: 19.nov.2010   Kl: 09:33   Kategori: Blogg
 •    Kommentarer: 17

Thursday challenge!It's funny how time goes by so fast!  It seems like just a second ago this was me:Now this is me, and today I'm celebrating my 36th birthday :)Where did time go?

But I'm a happy "almost 40", because the alternative would be so much worse, right?

All the best from


Thursday Challenge


 • Dato: 18.nov.2010   Kl: 19:12   Kategori: Blogg
 •    Kommentarer: 9

Hipp hurra....

Happy Birthday to Me

...for meg som har bursdag i dag, hi hi :)  Og et stort HIPP HURRA for vinneren av min konkurranse/giveaway der premien var en bok og en søt overraskelse!

Som alle seriøse bloggere har jeg benyttet meg av www.random.org  å få en mest mulig korrekt trekning.

 

winner smiley Pictures, Images and Photos

Og den heldige vinneren er

BIXXX

Gratulerer så masse, premien kommer straks i posten :)

Nå skal jeg straks finne frem masse godterier og snacks, dette blir en helrød bursdagstorsdag med film og familiekos. Har fått masse fine gaver og kom hjem til nyvasket hus og deilig ørretmiddag,  rett og slett en super dag :)

Stor klem fra
 • Dato: 18.nov.2010   Kl: 18:48   Kategori: Konkurranse
 •    Kommentarer: 13

Himmelsk onsdag :)

Hver onsdag:

 Månen og fjellet i munter passiar. Kanskje en liten sommerflørt?

The moon and the mountain having a talk, maybe a little flirt?

Dette bildet ble tatt en julinatt i sommer, på vei hjem fra en herlig kveld hos gode venner. Klokken er omtrent fem..på morgenen faktisk, og jeg bare elsker de lyse sommernettene vi har her nord. Godt å tenke tilbake på, på mørke vinterdager :)

Klem fra


BLI MED DA VEL!


 • Dato: 17.nov.2010   Kl: 09:36   Kategori: SkyWatchFriday
 •    Kommentarer: 30

Tips til søvnløse bloggere!!

Jeg har i perioder hatt veldig vanskelig for å få sove. Snurret rundt i senga x-antall ganger med sandpapir i øynene og panikkfølelsen rundt neste sving. "Nå MÅ jeg få sove, jeg skal jo opp snart!!". Heldigvis har jeg funnet en teknikk som gjør at jeg klarer å slappe av selv om jeg ikke får sove, og de søvnløse periodene har blitt både sjeldnere og kortere. Her er mine supertriks, kanskje de hjelper hvis du til tider er søvnløs!?

* Det aller viktigste tipset er SE ALDRI PÅ KLOKKA. Gjem den, dekk den til, flytt den til et annet rom, lukk øynene hvis du må på do ( i allefall hvis du går forbi en klokke, he he). På den måten vet jeg aldri når jeg sovner og jeg kan overbevise meg selv om at jeg egentlig har sovet mange timer på natten. Fungerer som ei...klokke ;)

* Tren ikke for sent på kvelden. Å trene etter klokken åtte er ikke å anbefale, kroppen blir giret og klarer ikke å slappe av hvis du går og legger deg bare noen timer etterpå. Jeg syklet ofte på kveldene mens jeg så på tv før, både klokken ti og halv elleve om kvelden og kunne ikke forstå hvorfor jeg ikke fikk sove. Nå vet jeg bedre!

* Lett sengelektyre som tegneserier (Pondus er supert) eller ukeblader er bedre enn bloddryppende krim og tårevåte romaner, som gjør at du enten blir liggende i helspenn og bare må lese noen sider til eller får deg til å føle deg nedstemt og trist. Nå lar jeg boken ligge i stuen når jeg legger meg. Fungerer kjempefint!

* Ofte er det ting som skjer som man går og spekulerer på, bevisst eller ubevisst, og da kommer gjerne tankene for full musikk når man går og legger seg. Små ting blir uoverkommelige og søvnen uteblir. Finn noen å snakke med, få ting ut og det blir mye lettere med en gang.

* Å legge hodeputen i fotenden er også et lurt tips. Litt miljøforandring er sunt ( og du kommer litt lenger unna en snorkende gubbe - ingenting er vel mer frustrerende enn folk som sover som en stein når man selv er LYS VÅKEN!!)

Disse fem punktene har hjulpet meg til å takle søvnløse netter bedre, og selv om vi alle er forskjellige kan noen av dem kanskje hjelpe deg også!?

Så må jeg bare si en gang til; IKKE SE PÅ KLOKKA!!!

Stor klem  og sov godt :) 


 • Dato: 16.nov.2010   Kl: 08:24   Kategori: Blogg
 •    Kommentarer: 15

Tisdagstema


En fornærmet/förolämpad kar i Dyrehagen i København, sommeren 2009 :)

Se flere Tisdagstema-innlegg her


Ha en strålende dag, klem fra

 • Dato: 16.nov.2010   Kl: 08:19   Kategori: Blogg
 •    Kommentarer: 11

Mandagstema

Mandagstema ny logoNydelig mønster på pakken fra min kjære bloggvenn Kine...

....og like nydelig mønster på hjertet jeg bestilte fra henne. Laget spesielt til meg!!  Vakkert :)

Ta gjerne en titt innom fantastiske Kines blogg her!

Klem fra • Dato: 15.nov.2010   Kl: 08:41   Kategori: Blogg
 •    Kommentarer: 28

Denne uka har jeg.....

.......hmm, ja hva har jeg egentlig? Denne uka har gått utrolig fort med jobbing, skole, aktiviteter, julegavespekulering og  tjo og hei!  Men i helga, da har vi kost oss, da :)
Jeg har hatt fri, og fra lørdag til søndag har vi hatt storfint besøk av tantegutten Iver. Ikke farlig å være barnevakt med en sånn sukkertopp i huset ♥

Iver - med Kaptein Sabeltannbart selvfølgelig :)
Iver og Ingrid på picnic i går
Et nydelig trekløver som ser på film i morges
Farsdagsmorgen med kaffe og kort og gave på sengen
Vi måtte ut en tur i det fine været også! I ettermiddag har vi vært ute og spist sammen med
bestefar og kost oss ordentlig :)
Tid for julegavelaging. Kristian har malt et flott julebilde...

...og jeg prøver å bli ferdig med dette bokmerket. Jeg får så fryktelig vondt
i nakken når jeg broderer, men så er det jo så moro!!

Nå blir det snart litt tv før vi hopper i køya. Iver var en liten morgenfugl, våken kl halv sju, så jeg kjenner at jeg har litt sandpapir i øynene ;)

Glem ikke min giveaway/konkurranse! Bli med her.  Trekning på torsdag!!

Og tenk,da, nå har bloggbasillen min smittet over på husbondekjærsten som har laget seg treningsblogg, så kult!! Besøk ham her.

Klem fra
 


Fototriss :)
Ukens Fototriss-tema er festlig, og mitt bidrag er fra det jeg synes er den festligste dagen i året, nemlig Nyttårsaften!
Hele familien samles hos min tante og onkel og har det fantastisk koselig- og festlig- på den siste dagen i året :)


Vi starter med tante og onkels nydelige koldtbord....

Gode og mette kler vi på oss og går ut for å ønske alle.....

GODT NYTT ÅR :)

Se flere Fototriss-bidrag her.

Ha en herlig søndag, klem fra

 • Dato: 14.nov.2010   Kl: 08:26   Kategori: Blogg
 •    Kommentarer: 18

ABC Scandinavia #B

Min B står for bøker. Jeg elsker dem, du kan ta fra meg både tv, mobiltelefon og internett, og jeg sier ingenting. Men tar du fra meg bøkene får jeg ikke puste ;)Jeg trenger kanskje en ny bokhylle....?Like fullt på baksiden :)Dette er boken jeg holder på med nå "Bara vanligt vatten" av Kajsa Ingemansson. Helt herlig og ikke noe problem å lese svensk!

Du kan forresten være med på min giveaway/konkurranse og vinne en fantastisk bok! Trykk her.

Klem fra

abc skandinavien


 • Dato: 12.nov.2010   Kl: 19:52   Kategori: Blogg
 •    Kommentarer: 29

Litt mer magi?

Skulle du ønske at hverdagen inneholdt litt flere dryss av sølv og glitter, fullmåner, sukkerspinn og en regnbue i hagen der gryten ved enden er full av tro, håp og kjærlighet!?     Sett deg godt til rette, finn frem yndlingspleddet og tekoppen. Jeg har noe som får deg til å glemme både regnværsdager, fiskepinner og vekkerklokker!  Disse 4 bøkene vil ta deg med til steder du ikke kunne drømme om fantes.  Er du klar?

 Takk for alle minnene

Cecelia Ahern "Takk for alle minnene"

Er det mulig å kjenne noen man aldri har møtt? Etter en tragisk ulykke husker Joyce Conway ting hun aldri har opplevd. Hun kjenner til små brosteinsgater i Paris, en by hun aldri har besøkt, og vet plutselig en masse om kunst, som aldri har interessert henne før. Og hver natt drømmer hun om en ukjent liten jente med lyst hår. Justin Hitchcock er skilt, ensom og rastløs. Han kommer til Dublin som gjesteforeleser i kunsthistorie og blir motvillig overtalt til å gi blod. Det blir det første som kommer rett fra hjertet hans på lenge. Uten at de vet det, er livene deres flettet i hverandre - selv om de ikke engang har møttes.

 The Girl Who Chased the Moon

Sarah Addison Allen "The girl who chased the moon"

En perle av en bok full av magiske hendelser, akkurat slik jeg elsker det. Hovedpersonene Julia og Emily tar deg med på en reise som favner både måneskinn, kolibrikake og et tapet som skifter mønster etter humøret til den som bor i rommet. Syns du dette høres sært ut og veldig usannsynlig? Les boken allikevel, du kommer ikke til å angre!!

 

 Nå spøker du?

Sophie Kinsella "Nå spøker du"

Lara har alltid hatt livlig fantasi. Nå lurer hun imidlertid på om hun er i ferd med å miste forstanden. Vanlige, oppegående jenter i midten av tjueåra ser da ikke spøkelser? På høylys dag? Uansett hvor uforklarlig det er; gjenferdet til Laras grandtante Sadie har plutselig vist seg -- og det i form av en frekk og plagsom ung jente. Sadie har ett ønske: Lara må hjelpe henne å finne et forsvunnet halskjede, uten det finner hun ikke en siste hvile. Lara har mer enn nok problemer som det er. Det nyetablerte firmaet hennes er nesten konk, bestevenninnen og forretningspartneren har stukket av til Goa, og den store kjærligheten har vist seg å ikke være det allikevel. Men etter hvert som Lara tilbringer stadig mer tid med Sadie, blir livet bedre å leve. Og jakten på kjedet viser seg å bli både spennende og romantisk. Kan to jenter, den ene fra det glade tjuetallet og den andre fra London 2009, ende opp med å lære noe helt spesielt av hverandre? Kan Sadie rett og slett vise seg å være svaret på allle Laras problemer?

 

 The Book of Tomorrow

Cecelia Ahern "The book of tomorrow"

Tamara Goodwin has always got everything shes ever wanted. Born into a family of wealth, she grew up in a mansion with its own private beach, a wardrobe full of designer clothes, a large four poster bed complete with a luxurious bathroom en-suite. Shes always lived in the here and now, never giving a second thought to tomorrow.

But then suddenly her dad is gone and life for Tamara and her mother changes forever. Left with a mountain of debt, they have no choice but to sell everything they own and move to the country to live with Tamaras Uncle and Aunt. Nestled next to Kilsaney Castle, their gate house is a world away from Tamaras childhood. With her mother shut away with grief, and her aunt busy tending to her, Tamara is lonely and bored and longs to return to Dublin.

When a travelling library passes through Kilsaney Demesne, Tamara is intrigued. She needs a distraction. Her eyes rest on a mysterious large leather bound tome locked with a gold clasp and padlock. With some help, Tamara finally manages to open the book. What she discovers within the pages takes her breath away and shakes her world to its core.

 

Med disse bokperlene ønsker jeg deg en fortryllende dag!

Klem fra

 


 • Dato: 12.nov.2010   Kl: 07:29   Kategori: Blogg
 •    Kommentarer: 19

Høst.....autumn....The wonderful green colours of summer are gone, but autumnbrown is just as beautiful!

All the best from


Thursday Challenge
NF Macro


 • Dato: 11.nov.2010   Kl: 09:27   Kategori: Blogg
 •    Kommentarer: 15

Desiland av Mala Naveen

Desiland

En medrivende fortelling fra to kontinenter - en bredt anlagt, krysskulturell debutroman fra Oslo og Bombay.

Fra en sydenblokk på Stovner skildres livet med humor og overbevisende autoritet. Fysioterapeuten Shyam vil leve av å oversette sanger fra 50-tallet, mens kona Bharati kommer på kant med venninnegjengen når hun ikke vil la seg diktere. Familiehåpet Suraj har tatt med seg sin hemmelighet til Bombay, mens lillesøsteren Mita vil feste familieskandalene til film.

For alle fire får forsøkene på selvrealisering uventede konsekvenser. Spørsmålet er om de kan stanse før hele familien går i oppløsning.


Denne boken har jeg fått tilsendt av Aschehoug Forlag, og var veldig spent på å begynne å lese den. Jeg hadde nemlig en forestilling om at den kunne være noe annerledes enn de bøkene jeg vanligvis leser.

Mine antakelser stemte, men det var på ingen måte negativt. Det var utrolig interessant å lese om hvor forskjellige de fire familiemedlemmene var, og at kulturkollisjoner faktisk kan opptre innad i familier.Vi får ta del i hvordan alle de fire familiemedlemmene, mor, far, bror og søster, oppfatter og takler problemene som oppstår, og det er på fire helt forskjellige måter.   Den var kanskje litt  treig  på slutten, men absolutt en bok jeg vil anbefale :)

Klem fra

 • Dato: 11.nov.2010   Kl: 09:15   Kategori: Bokanmeldelse
 •    Kommentarer: 4

Utfordring!

Jeg har blitt utfordret av Kristine og Gunn Berit, og den går ut på følgende: 

 Jeg skal skrive 10 ting om meg selv, poste ett bilde fra ett av mine beste minner, legge ut ett bilde jeg liker- og fortelle hvorfor, og ett bilde jeg ikke liker-og fortelle hvorfor :)
Så skal jeg gi utfordringen videre til 5 bloggvenner!

OK, da starter jeg :

* Jeg har skrevet dagbok siden jeg var 13 år, og gjør det fortsatt...

* Jeg har fagbrev i butikkfag

* Stjernetegnet mitt er Skorpion

* Jeg prøver og prøver, men klarer ikke å like vin...

*.....eller kaffe

* Jeg elsker pinnekjøtt og spiser det på julaften

* Jeg gjorde stor lykke som musebestemor i flere skuespill på barneskolen

* Nordlandsbunaden min er det fineste plagget jeg har

* Jeg har en smule froskefobi

* Jeg syns det var ganske vanskelig å fine 10 ting om meg selv ;)Dette bildet ble tatt da mamma og jeg var på Cruise i Middelhavet sammen med masse andre Mix'ere. En fantastisk opplevelse og et minne for livet :Dette bildet av Kristian er så herlig. Det ble tatt i Danmark for 3 år siden og han var superfornøyd over å ha vunnet en bamse på tivoli :)Dette bildet liker jeg absolutt IKKE. Våkna en maidag og fikk ikke opp øynene på grunn av allergi, huffameg. Men nå har jeg lært, så neste år blir det allergisprøyte FØR sesongen :)

Så var det tid for å utfordre fem bloggvenner, tamtarataaaaaa

http://ninaforfatter.blogg.no/

http://juppjupp.blogg.no/

http://georgine.blogg.no/

http://elinslillehi.blogg.no/

http://ingerslilleverden.blogg.no/

Er dere med? :)

Klem fra

 • Dato: 11.nov.2010   Kl: 09:11   Kategori: Blogg
 •    Kommentarer: 3

Bokpakke ankommet :)

I går mottok jeg en ny bok fra Cappelen, og har dermed fått mitt andre oppdrag i Bokbloggturneen! Gjett om jeg gleder meg :)  Den 12 desember skal jeg anmelde barneboken "Gi gass, Ine", og jeg tror nok jeg skal få med meg Ingrid på dette oppdraget! Med sine åtte år er hun nok midt i målgruppen :)

Gi gass, Ine

Første bok i en ny serie bildebøker av Tore Renberg og Øyvind Torseter. Ine og Hasse er søsken. Ine er størst og klarer alt. Hasse sier bare "Ja" eller "Traktor". De skal hogge et tre i skogen, og det er Ine som bærer øksa, så klart! Snart dukker alle skogens dyr opp for å se hva som foregår.Leken og sjarmerende tekst med reglepreg. Vakre illustrasjoner i klippe- og bretteteknikk.En av årets mest spennende bildebøker!

Det er faktisk ikke lenge til oppdrag nummer 1 heller! 25 november skal jeg anmelde denne ungdomsboken:

Med egne øyne

Jeg har tittet litt i den allerede og tror det blir en god leseopplevelse, følg med om 16 dager ;)

Klem fra


 • Dato: 10.nov.2010   Kl: 08:31   Kategori: Blogg
 •    Kommentarer: 13

Himmelsk onsdag :)

Himmelsk

 En rød morgen gir en stormfull aften......
A red morning gives us a stormy evening...

Her har snøen kommet, det er hvitt og vakkert og lyset ute får meg til å ta med kameraet mitt overalt :) Himmelsk!!! I går fikk jeg en liten overraskelse også. Av mamma fikk jeg et par Nesnalabber som egentlig har tilhørt onkelen min, Tore.
Tore ble født med Downs Syndrom og var storebroren til pappa. Da bestemor og bestefar døde flyttet onkel Tore inn hos oss og jeg og søsteren min vokste opp sammen med onkel ♥  Om få dager er det 11 år siden han døde, og derfor ble det å få disse skoene helt spesielt, en himmelsk overraskelse :)


The shoes my mum gave me. They used to belong to my uncle who passed away 11 years ago

Ha en himmelsk dag, og gi en klem til dem du er glad i ♥
Remember, hug someone you love ♥

Hilsen


BLI MED DA VEL!


 • Dato: 10.nov.2010   Kl: 08:29   Kategori: SkyWatchFriday
 •    Kommentarer: 30

Tirsdagstema/tisdagstema :)
Gave til pappa Jan Frode da han kom hjem fra Liverpool, laget av Kristian og Ingrid :)


Selvportrett!? Laget av Ingrid :)


Så fint blir det når man kjøper rammer på Europris og stoff på Åhlèns. Samarbeidsprosjekt mellom meg og kjærstehusbonden :)

 Klem fra


Tisdagstema


 • Dato: 09.nov.2010   Kl: 11:41   Kategori: Blogg
 •    Kommentarer: 13

Ruby tuesday :)

Kristian and Ingrid

Have a wonderful RubyTuesday, all the best from


RubyTuesday


 • Dato: 09.nov.2010   Kl: 10:19   Kategori: Blogg
 •    Kommentarer: 3

Der var tirsdagen....

Tuesday-12 Pictures, Images and Photos

...og ute har vi fått et ordentlig WinterWonderland. Snø, kaldt og en vakker blå himmel :) Jammen var det godt å fyre i ovnen når vi sto opp!

I dag har jeg fri på formiddagen og jobb fra 1600-2200, det passer meg perfekt! Jeg syns nemlig jeg får gjort så mye de formiddagene jeg har fri. Annenhver dag jobber jeg fra 0900-1600 og da går dagen så innmari fort. Spise middag, gjøre lekser med barna, kanskje skal de på trening/musikkøvelse og vips var dagen gått. Nei, å jobbe turnus er tingen :)

Og så får jeg jo litt tid for meg selv når barna er på skolen og husbondekjærsten er på jobb. Da blir det ofte litt tid foran pc'n med blogging, og det er jo så koselig! Det er så mange bra blogger rundt omkring og jeg koser meg med å lese dem, og i det siste har jeg også funnet utenlandske blogger med mange morsomme fotoutfordringer, kjempegøy :)

Nå skal jeg være litt husmor imellom bloggingen, kleshaugen er mitt område og nå hører jeg at den roper på meg ;)

Og du, glem ikke giveaway'en min! Den finner du her

Tirsdagsklem fra


Tusen takk for denne awarden som jeg fikk hos Fabiolita :)


 • Dato: 09.nov.2010   Kl: 09:44   Kategori: Blogg
 •    Kommentarer: 4

Mandagstema :)

Mandagstema ny logo
Vanvittig vilt og vakkert!!

Dette er mitt bidrag til Petunias Mandagstema!

Ha en deilig dag, klem fra
 • Dato: 08.nov.2010   Kl: 08:19   Kategori: Blogg
 •    Kommentarer: 31

Denne uken har jeg.....

....egentlig hatt det veldig stille og rolig, og det har vært deilig :) Ingrid var litt pjusk i begynnelsen av uken, men det gikk heldigvis fort over ♥  Men litt har vi funnet på.........jeg har vært ute og farta litt med kameraet mitt.....


....og gått to lange turer sammen med Rita. Skikkelig stor flo var det, denne porten går vi vanligvis igjennom..

....heldigvis var det en snarvei, og vi kom oss over moloen :)

...Ingrid og jeg har akkurat vært på kino og sett "Knerten gifter seg", en herlig film :)  Men jeg har plutselig (?) fått to røde kalenderdager denne uka, det vil si at jeg har spist både godteri og snacks. Huffameg altså, skikkelig irriterende :(   Men nå er det bare å gjøre som fotballspillerne; glemme nederlaget, stå på og forberede seg til neste kamp! Livet går ikke under av den grunn!!

Tenker jeg skal ut i novemberkulden og gå meg en frisk tur, vi har fått snø og barna har vært ute og aket med store smil :)

Desiland

Jeg er snart ferdig med denne boken som jeg fikk tilsendt fra Aschehoug Forlag, og da kommer det en ny bokanmeldelse. Er veldig fornøyd med boken og spent på avslutningen :)

Kos deg med det som er igjen av søndagskvelden, klem fra
Fototriss :)

Jeg er skikkelig cool når jeg kler meg ut :)På trampolina kan man få en cool frisyre, slik som Ingrid i 2007 :)Her er vi skikkelig coole i snøen, Kristian, Ingrid og jeg :)

Se flere Fototriss-bidrag her

Ha en herlig søndag, klem fra
 • Dato: 07.nov.2010   Kl: 10:25   Kategori: Blogg
 •    Kommentarer: 30

Jorden rundt på 80 bøker #5

Jeg har nå forlatt Kreta. Hendelsene der har satt sine spor, og det er godt å få samlet tankene på flyet. Til slutt er jeg endelig fremme i Lofoten, en del av Norge som jeg vil si er en av de vakreste. Med ville fjell, stormfullt hav og mennesker du vil huske resten av ditt liv fordi de er bare helt fantastiske.

Jeg treffer Herbjørg med en gang jeg ankommer Lofoten og hun tar meg med på en reise i tid. Jeg treffer både hennes mor, bestemor og oldemor, og sammen gir de meg et innblikk i hverdagen hver og en hadde. Det var til tider både tøft og vanskelig.  Men de "sto han av"!!!

Hundre år

Trykk på bildet, så får du lese min anmeldelse av boken!

Mitt besøk i Lofoten tar også slutt, og full av nye opplevelser og kunnskap sier jeg farvel til Herbjørg og de sterke kvinnene i hennes familie. Ferden går så videre til Sørstatene i USA og en kvinne som er innblandet i blodige affærer!  Tør du bli med?

Klem fraGod morgen :)

Happy Saturday Friends Pictures, Images and Photos

Bare en liten titt innom for å ønske alle en herlig lørdag!!  Om ikke lenge drar jeg på jobb, og jeg regner med at det blir full fart i dag. Denne lørdagen er det nemlig Kinoens dag, og siden kiosken der jeg jobber ligger like ved kinoen, blir det nok mange kinogjengere som legger turen innom oss. Bare moro med masse kunder :)

Ellers har det etter mange uker med regn og vind blitt kaldere i luften, så nå er jeg spent på om vi får snø! Jeg syns det blir så lyst og fint når snøen legger seg, og jeg har gjerne mer julestemning i november enn desember, he he :) Men på morgenen når vi har dårlig tid er jeg ikke noe særlig glad i snøen som må måkes og bilruter som må skrapes.....

Så har jeg fått en bloggaward hos Slankerinna, tusen takk, så koselig :)Siden jeg nettopp har hatt en bloggaward-runde sparer jeg denne til senere :)

Nei, nå er det på tide å få i seg litt frokost og komme seg på jobb. Ganske skummelt å sette seg foran pc'n før man skal avgårde, minuttene flyr og plutselig har man innmari dårlig tid, typisk meg ;)

Ha en herlig dag!!

Klem fra
 • Dato: 06.nov.2010   Kl: 08:41   Kategori: Blogg
 •    Kommentarer: 4

ABC Scandinavia #AMin A står for Anette....

....og det er meg :)

♥ jeg er gift med Jan Frode, min ungdomskjæreste siden februar '92 (oi som tiden går :)
♥ mamma til Kristian på 12 år og Ingrid på 8 år
♥ jeg elsker bøker....
♥ og kan ikke forestille meg et liv uten min fantastiske familie...
♥ ..gode venner...
♥..og herlige bloggvenner..
♥ ei heller en tilværelse uten sjokolade...
♥..eller kamera...
♥..og en av mine favorittdager er fredag...

OG DET ER JO I DAG, HURRA!!! 

Ha en deilig dag, og en super helg :)

Klem fra


abc skandinavien


 • Dato: 05.nov.2010   Kl: 10:45   Kategori: Blogg
 •    Kommentarer: 36

Skywatch Friday :)
My favourite autumn sky!

 

Have a wonderful weekend :)

All the best from

BLI MED DA VEL!


 • Dato: 05.nov.2010   Kl: 10:15   Kategori: SkyWatchFriday
 •    Kommentarer: 9

"Snøstorm og mandelduft" av Camilla Läckberg

Snøstorm og mandelduft

Et lukket rom-mysterium i ekte Agatha Christie-ånd.En snau uke før jul samles familien Liljecrona til slektstreff på øya Valö utenfor Fjällbacka, og Martin Molin ved Tanumshede politistasjon må følge med sin venninne Lisette Liljecrona. De er samlet på oppfordring av familieoverhodet Ruben, som styrer slekten med jernhånd.Men forbindelse til fastlandet blir brutt av en kraftig snøstorm, og da Ruben faller død om under middagen, tvinges Martin som politimann til å gripe inn. Han konstaterer raskt at Ruben er blitt drept, og at alt tyder på at noen har forgiftet ham. Ettersom de er isolert på øya, må den skyldige være å finne i familien. Men hvem?Kortromanen Snøstorm og mandelduft er et lukket rom-mysterium i ekte Agatha Christie-ånd.

Sanitetskvinnene

Dette er Camilla Läckbergs siste bok, og det spesielle med denne er at Camilla Läckberg og Gyldendal Norsk Forlag har  valgt å støtte Min dag i dag, som har som formål å virkeliggjøre drømmene til barn som har det vanskelig. Ti kroner av hvert solgte eksemplar går uavkortet til Min dag i dag, som er en del av Norske Kvinners Sanitetsforening .  Les om NKS her, og om prosjektet her.

 Dermed har du to gode grunner til å kjøpe boken; den er spennende og du støtter en god sak!

Klem fra


(10-årig medlem av Brønnøysund Ungesanitet)


 • Dato: 04.nov.2010   Kl: 20:04   Kategori: Blogg
 •    Kommentarer: 11

Dagens foto!Tyttebær/lingon i fangenskap :)

Klem fra

NF Macro


 • Dato: 04.nov.2010   Kl: 17:46   Kategori: Dagens foto
 •    Kommentarer: 10

Ordløs onsdag :)Dette ble en dag i fotografiets tegn. Hos Susannes blogg er det i dag Ordløs onsdag og temaet er frost.
Se flere vakre frostbilder her!

Stor klem fra • Dato: 03.nov.2010   Kl: 12:48   Kategori: Blogg
 •    Kommentarer: 26

Himmelsk onsdag :)

Himmelsk logo, himmel

 Novembermorgen

 

I dag følte jeg meg som den verste "tornado chaseren" :) Slapp barna av på skolen, suste hjem i full fart, hentet kameraet, kjørte tilbake til brua og sprang opp for å få fanget det nydelige novemberlyset. Det var selvfølgelig midt i morgenrushet, så det var mange store øyne i bilene som kjørte forbi på vei til jobb. Men man kan jo ikke la vær å ta bilder når morgenen er så vakker! 

Fjellet Torghatten er et motiv jeg aldri blir lei av. Nå har jeg litt lyst til å prøve meg på et lite prosjekt. Torghatten har ny påkledning hver dag, en ny himmel, en ny farge og jeg har tanker om å ta flere bilder av det vakre fjellet hver måned og presentere dem her på bloggen min.

Ha en deilig novemberdag, kanskje er den ikke så mørk og ille allikevel ;)

Klem fra • Dato: 03.nov.2010   Kl: 09:01   Kategori: Blogg
 •    Kommentarer: 39

I min bokhylle :)

En shopoholiker med babyEn shopoholikers uimotståelige nye verdenEn shopoholiker treffer blink

Disse tre bøkene om den uhelbredelige shopoholikeren, Becky Blooomwood, står i bokhyllen min, og jeg elsker dem alle sammen. Becky er en fantastisk karakter, morsom og irriterende på en gang, men man kan ikke annet enn å sluke bøkene rått.  Jeg vet at jeg har de andre bøkene i serien også, men de ligger nok i en eske sammen med de bøkene vi gjerne skulle hatt plass til!

En shopoholiker finner en søsterEn shopoholikers hemmelige drømmeverdenEn shopoholikers bekjennelser

Og gjett hva jeg oppdaget akkurat NÅ!? Det er kommet en splitterny bok i serien om Becky, der babyen har blitt to år og er moren opp av dage. Må ha den, bare må ha den :)

Mini Shopaholic

Stor klem fra • Dato: 02.nov.2010   Kl: 17:54   Kategori: I min bokhylle
 •    Kommentarer: 15

Giveaway :)

Jeg velger meg november...for da har jeg bursdag, hurra :)

 

Happy Birthday 2 me XD Pictures, Images and Photos

I den anledning tenkte jeg det kunne være på sin plass med en ny Giveaway, og det du kan vinne er denne flotte boken

Tilbake til Riverton

To søstre blir vitner til at en ung poet tar livet av seg på en sosietetsfest i 1924. Den nittiåtte år gamle Grace Bradley, som en gang var hushjelp på Riverton, husker sin egen del av historien, en hemmelighet hun har holdt på lenge. Da en ung produsent kommer til henne for å lage film av hendelsen forteller hun hva som skjedde den sommeren i 1924, i etterkant av den første verdenskrig og i de glamorøse 20-årene.

I tillegg vinner du en søt liten overraskelse :)

For å være med gjør du følgende:

*Du får et lodd for å skrive en hyggelig kommentar på dette innlegget
*Du får to lodd for å skrive en kommentar + å skrive om konkurransen og linke den på bloggen din!

Trekningen vil foregå den 18 november - på den store bursdagen (ok, ikke helt stor da..men 36 er jo ikke verst det heller ;)

Klemklem fra • Dato: 01.nov.2010   Kl: 13:32   Kategori: Blogg
 •    Kommentarer: 56

Mandagstema!

Mandagstema ny logo

Mandagstema hos Petunia er denne uken Halloween!Ingrid er klar for Halloweenfest!!

Ha en herlig turbo-dag! Det regner jeg med at det blir i mange hjem etter gårsdagens godisfest :)

Klem fra • Dato: 01.nov.2010   Kl: 09:05   Kategori: Blogg
 •    Kommentarer: 18
hits