Bokpakke ankommet

I dag fikk jeg boken av Camilla Läckberg som jeg bestilte for litt siden. Har bestilt flere bøker hos capris.no der både pris på bøker og frakt er billigere enn for eksempel bokkilden.no. Bøkene kommer raskt og de har vel så mange titler å velge mellom som andre boknettbutikker, så jeg er veldig fornøyd :-)Denne boken er nummer syv i rekken av bøker om politimannen Patrik Hedström og hans ektefelle, forfatteren Erika Falck. Denne boken omhandler mordet på kommunens nyansatte økonomisjef og øya Gråskär utenfor Fjällbacka. Denne øya har alltid vært omspunnet av mørke rykter. Det sies at de døde aldri forlater denne øya, og at de har noe å fortelle de levende.........

Gleder meg virkelig til å begynne å lese denne boka! Kanskje det blir den første boka jeg leser i 2010!? Hvis du liker å lese svensk kan du allerede nå bestille den! Hvis ikke kommer den på norsk i februar til neste år!

Klem fra Anette!

  • Dato: 30.des.2009   Kl: 22:37   Kategori: Blogg
  •    Kommentarer: 6

Romjulskos

Så herlig å endelig ha en hvit jul!! I går var den store byttedagen, så da var Kristian og byttet en bok han fikk to av i julegave. Hardyguttene er tingen, siden julaften har han lest en bok og begynt på den andre! Godt at det er flere lesehester i familien :-) Ingrid er også veldig glad i bøker og favoritten er selvfølgelig bøkene om Ingrid av Katerina Janouch og Mervi Lindman.

Jeg er godt igang med boken av Lawrence Hill og de første 100 sidene har vært helt fantastiske! Med en Melkedrøm fra Freia innen rekkevidde er romjulslykken komplett!!

Klem fra Anette


  • Dato: 29.des.2009   Kl: 19:44   Kategori: Blogg
  •    Kommentarer: 0

27.des.2009

Heisann!
Jeg har lenge gått med en "bokboble" i magen, en liten drøm om å lage en blogg om min største lidenskap; bøker!! Men jeg har liksom ikke turt å sette i gang. "Nei, det har jeg ikke tid til", har jeg tenkt. "Tenk om ingen leser den!!!". O' skrekk og gru!!!  Men nå MÅ jeg bare prøve :-)

Jeg er 35 år, er gift med verdens mest fantastiske mann og har 2 barn, Kristian på 11 år og Ingrid på 7 år. Helt siden jeg var liten har jeg vært en lesehest. Det startet med Donald blader, fortsatte med Frøken Detektiv og Pennybøker og nå bare MÅ jeg ha en bok på nattbordet (og helst en eller to i hylla som står og venter på å bli lest). Forresten ligger ikke boka bare på nattbordet, den følger meg hvor enn jeg drar :-)

Jeg elsker familiesagaer og slektskrøniker, "snill" krim og chick lit. Marian Keyes, Cecilia Samartin, Sophie Kinsella og Camilla Läckberg er blant mine favorittforfattere. Akkurat nå går jeg og venter på Camilla Läckbergs siste bok, "Fyrvaktaren". Jeg klarer ikke vente til i februar, når den kommer ut på norsk, så rett før jul bestilte jeg den svenske utgaven :-)

En annen lidenskap jeg har er sjokolade, og det er jo perfekt å kombinere med lesing, så det kan nok hende det kommer noen innlegg om det også :-)  

Nå skal jeg snart lage meg litt frokost, sette meg i godstolen og begynne på en ny bok jeg nettopp kjøpte; "Noen kjenner mitt navn" av Lawrence Hill. Den handler om en elleve år gammel jente i Vest-Afrika som blir bortført og tvunget ombord i et slaveskip på vei til Amerika. Handlingen foregår på 1700 tallet og spenner over tre kontinenter og to århundrer.  Kan nesten ikke vente!! Det er vel ingenting som er så herlig som å sitte med en splitter ny bok i hendene, spenningen med å tenke på hva som skjuler seg mellom de to permene!!

Jeg håper alle har en fantastisk jul, vi sees!!!  PS Gi meg gjerne tips om din favorittbok :-)

Klem fra Anette

  • Dato: 27.des.2009   Kl: 09:52   Kategori: Blogg
  •    Kommentarer: 4

Velkommen til min blogg!

Dette er den første posten på min nye blogg ;)


  • Dato: 27.des.2009   Kl: 09:14   Kategori: Blogg
  •    Kommentarer: 0
hits