Kjære søteste nissen......

.....dette ønsker jeg meg til jul :)

Rather Large Cracker
Cookie & Caramel Crunch Wreath
Milk Truffle Tree
White & Caramel Cookies

Mmmmmm....all I want for Christmas......

 

                                                                                  

Sukkersøt klem fra


Hotel Chocolat


 • Dato: 06.des.2010   Kl: 22:13   Kategori: Sjokolade
 •    Kommentarer: 20

Mmm..sjokoladetips for søtmonser :)

Ritter Sport Schoko-Duo Chocolate, 100g
Nå har jeg sporet opp enda en nydelig RitterSport. Schoko-Duo er en sjokolade med både melkesjokolade og hvit sjokolade og er faktisk ikke så mektig som mange av de andre RitterSport typene. NamNam :)


En annen velsmakende sjokolade er Good fra Cloetta som faktisk også er Fairtrade merket!
Søt og god melkesjokolade med en morsom vri på hvordan du kan dele den opp!

Ha en super dag! Senere kommer det bilder fra turen til Ylvingen og Himmelblåkafeen!
Vi sees :)

Klem fra

 • Dato: 23.sep.2010   Kl: 08:15   Kategori: Sjokolade
 •    Kommentarer: 9

Tid for sjokolade :)

Adoro chocolate... Pictures, Images and Photos

Nå er det en god stund siden jeg har skrevet noe om sjokolade, og det er av den grunn at jeg prøver å holde meg borte fra den.....det er lettere sagt enn gjort! Særlig nå som vi har fått en ny og aldeles nydelig type der jeg jobber. Jeg har alltid likt den tyske sjokoladen, RitterSport, og for et par uker siden fikk vi denne herligheten:Frisk og god jordbærsmak, der yoghurtens syrlighet ikke blir for dominerende. I tillegg er det små, deilige jordbærbiter i fyllet...mmmm...
Lurer på hva det blir til lunsj i dag (nei, fy, Anette!!)

Ha en deilig dag, med eller uten sjokolade!

Klem fra

 • Dato: 15.sep.2010   Kl: 08:06   Kategori: Sjokolade
 •    Kommentarer: 22

Summer goodybag!!

MySpace Graphics
Frihelg og greier, skulle bare ønske at været kunne vært bedre. Her regner det i bøtter og spann, og det ser ut til at sånn blir det hele helgen!! Farsken åg :(

Så bra at jeg fikk min fantastiske goodybag i posten i går, så kan jeg trøste meg litt med den! Og det er ikke noen hvilken som helst goodybag, nei. Den er nemlig full av den lekreste engelske sjokolade, namnam :)Hør bare her da; karamellnougatkuler med saltkorn, sjokoladeklinkekuler, hvit jordbærsjokolade (oops, den har vi visst spist opp allerede), banansjokolade med bananskiver og knust smørkjeks, hvit konfektsjokolade....mmm I'm in chocolate heaven :D
Med denne sjokoladebomben har jeg faktisk gitt meg selv en utfordring; jeg skal ha sjokolade i skapet uten at jeg nødvendigvis må spise opp alt med en gang. Så får vi se hvor lenge den varer!!

Ble du fristet?? Her
kan du også kjøpe engelske sjokoladefristelser :)

Ha en knallfin helg allesammen :)
Klem fra • Dato: 25.jun.2010   Kl: 18:46   Kategori: Sjokolade
 •    Kommentarer: 6

En deilig dag på jobben :)

Våknet i dag til tåke og regn, men pytt pytt, hva gjør vel det når vi har fått masse herlige nye smågodterier på kiosken i dag :D   Og hva gjør man når man får masse nytt&godt? Jo, man prøvesmaker!!!!!  Vi må jo vite hva vi skal anbefale til kundene, ikke sant?  Jeg var visst litt vel ivrig, for i bilen hjem tok jeg meg i å tenke "jeg skal ALDRI prøvesmake mer i hele mitt liv......".  Er spent på hvor lenge det varer, he he ;)

Mmmm, fikk du ikke lyst på godterier nå?? ;)

Klem fra


 • Dato: 17.jun.2010   Kl: 18:28   Kategori: Sjokolade
 •    Kommentarer: 8

Istid!!

Nå er det lenge siden jeg har skrevet noe på sjokoladefronten og det er av den enkle grunn at jeg prøver hardt å holde meg unna akkurat det. Men jeg kan jo ikke unngå å merke at våren bringer ikke med seg bare sol og varmere dager, men også alskens fristelser slik som for eksempel  IS!!!   Det er ikke så ofte jeg spiser is, for jeg blir litt uvel av det, men det er jo så godt og av og til må jeg bare smake litt. I år har Hennig Olsen Is kommet med flere nye sorter og de ser jo bare fantastisk gode ut!! Har lenge ønsket å få lakris is her i Norge og nå er den endelig her!!! Og sjokoladeis med en smak av salt, herlig!!! I helga blir det prøvesmaking :DKlem fra


 • Dato: 14.apr.2010   Kl: 21:01   Kategori: Sjokolade
 •    Kommentarer: 1

Smak og Behag

Her i Brønnøysund åpnet det i dag en ny butikk som heter Smak og Behag. Denne butikken selger lokale matvarer slik som krydder, syltetøy, oljer og alskens gode saker. I tillegg selger de bla lys fra lysstøperiet i Namsos og håndlaget sjokolade fra Cielo i Trondheim. I tillegg kan du også kjøpe deg dagens middag, og det var noe annet enn lapskaus og gryterett. I dag serverte de blåskjell og lammegryte blant annet!

Jan Frode, naboen vår Fie og jeg dro spente bortover i formiddag og vi ble aldeles ikke skuffet. Butikken var fantastisk fin!! Trivelige ansatte, masse spennende varer og eksklusive lokaler. Her kommer jeg nok til å gå ofte. Og sjokoladedisken var jo bare en drøm for en sjokoholiker som meg:)  Vi kjøpte oss hver sin lunsjsalat med fetaost og kalkun og jeg ble den lykkelige eier av 2 biter sjokolade. Den ene med banankrem og den andre med mintfondant. Lunsjen smakte fortreffelig og jeg tilbrakte en stund i sjokoladehimmelen etterpå. Beklager Freia og Nidar, men dette var i en klasse for seg!!  Nå gleder jeg meg bare til neste besøk :)
Klem fra
 • Dato: 08.mar.2010   Kl: 14:00   Kategori: Sjokolade
 •    Kommentarer: 8

En bit og du er hekta!!Til nå har jeg trodd at Melkesjokolade m/kvikklunsj og havsalt er det ypperste man kan finne innen sjokolade. Men her seiler det opp en ny kandidat til førsteplassen på sjokoladelista mi ; Nidar Sjokoladeegg!  Jeg smakte disse eggene for første gang i Lillestrøm på Mix-messa. På hotellrommet sto en Mix-veske full av godsaker og ventet på oss (en til hver selvfølgelig) og blandt alt det gode; en pose med "Plommen i egget".

Gjett om jeg var snar til å åpne posen, kjempespent for jeg har smakt Freias sjokoladeegg (de i den lilla kartongen) og de syns jeg er en smule for mektige. Jeg kan love deg at jeg ikke ble skuffet. Eggene formelig smeltet i munnen og melkefyllet var fantastisk med et lite hint av salt smak (du bare aner den og den gjør at  smaken ikke blir kvalm).  Posen forsvant på null komma nix og jeg må mobilisere alt jeg har av viljestyrke for å ikke kjøpe hver gang jeg er  i butikken. Men kanskje jeg kjøper inn en pose i morgen. Da er det duket for jentekveld her hos meg og da er kun det beste godt nok!!

Klem fra


 • Dato: 26.feb.2010   Kl: 23:53   Kategori: Sjokolade
 •    Kommentarer: 8

Slapp søndag!!

Vi har hatt noen fantastiske, kalde uker her på Sør-Helgeland (bortsett fra en dag med regn forrige søndag, men det teller ikke!!) og i dag hadde vi planlagt å gå på skøyter hele familien. Men slik ble det aldeles ikke. For lillesøster Ingrid våknet med skikkelig omgangssyke og har vært pjusk hele dagen.  Det kom nok ikke helt som en overraskelse for både pappa Jan Frode og storebror Kristian har også vært syk.

Istedet har vi slappet av inne, sett masse på tv og jeg har lest litt innimellom. Var kjempefornøyd med begynnelsen av "Fyrvokteren", men nå syns jeg den begynner å bli litt vel mørk og "psykologisk"  for min smak. Skal lese litt til, men det spørs om jeg kanskje må lurkikke litt på slutten. Søsteren min, Susanne, sier at når man stadig må kikke bak i boka har man et "narrativt begjær". Visstnok et kjent begrep hvis man har gått lærerskolen! Er det flere som gjør som meg?

Har du forresten smakt den nye Nidar sjokoladen, Stratos Dobbel? Fantastisk god, lys melkesjokolade utenpå og hvit sjokolade inni. Mmmm!!

Søndagsklem fra
 • Dato: 17.jan.2010   Kl: 19:26   Kategori: Sjokolade
 •    Kommentarer: 3

Mmmm...Bergene Melk :-)

Da var jula ugjenkallelig over og vi er igang med hverdagen igjen. Ikke mere fråtsing i julemat og godsaker. Derfor ble jeg superglad da jeg oppdaget at en av verdens beste rene melkesjokolader, Bergene Melk, har kommet som en liten utgave, 27 gram. JIPPI :-D  Det er jo bare helt UMULIG å spise bare en bit av de store platene :-)Nidar har også kommet med en ny Stratos med HVIT sjokolade!! Yummy :-) 

Ingen bokskriverier på meg i kveld, altså. Bare om søte saker, sikkert fordi jeg lider av litt julegodtabstinenser!!!

Klem fra Anette

 • Dato: 04.jan.2010   Kl: 20:43   Kategori: Sjokolade
 •    Kommentarer: 0
hits