Ukens favorittblogg :)Denne ukens favorittblogg er en av mine nye bloggvenner, Mokkamaster :)Mokkamaster bor på det blide sørland sammen med mann og tre barn og skriver om sin hverdag og sin store lidenskap; fotografering. Bildene hennes blir man helt målløse av, så utrolig vakre. Og jeg tror jammen fotoutfordrings-iveren min har smittet litt av på henne ;)

I tillegg er hun fra Helgeland, slik som jeg, og vi deler litt  godlynt Helgelandshumor oss imellom :) Så ta en tur innom denne herlige bloggen, jeg lover deg; et besøk og du er hekta!!!!

Klem fra
Ukens favorittblogg :)

Etter at jeg ble så fryktelig oppslukt av alle disse morsomme fotoutfordringene ser jeg at flere av "dei faste postane" har blitt helt borte. Det er nå på tide å ta noen av dem frem igjen, så her kommer årets første favorittblogg :)

Denne uken har jeg gleden av å presentere Hild Frøyas flotte blogg, "Familieliv i praksis". Hild Frøya er en samfunnsengasjert blogger, politisk aktiv samtidig som hun drømmer om en dag å spille inn en plate. Noen har kanskje sett henne i NRK-serien "Det første steget" der hun forteller om hva hun har gjort for å gå videre etter en voldtekt. En sterk historie som du kan se her.

Hild Frøya skriver både hverdagsbetraktninger og innlegg om ting hun brenner for, og innlegget hennes om Maria Amelie var nettopp på Side2's førsteside! Godt jobba!! Ta en titt innom bloggen hennes her , så skjønner du nok hvorfor den er en av mine favoritter :)

Klem fra

 


Ukens favorittblogg :)Ukens favorittblogg er den svenske fotobloggen Alafoto. Anneli er fotograf og på bloggen hun har viser hun de nydeligste fotografier. Bloggen har en vakker utforming i herlige farger, og en tur innom bloggen hennes
har for meg blitt dagens lille høydepunkt :)

Kikk innom du også, og nyt!!

Klem fraUkens favorittblogg!Denne ukens favorittblogg er min gode bloggvenn Heges blogg Medandreord. Hege er en tvers igjennom fantastisk dame, det vet jeg fordi jeg har vært så heldig å få treffe henne :)  Heges hverdagsbetraktninger er godt gjennomtenkte og hun krydrer bloggen sin med egne foto (hun er en særdeles dyktig hobbyfotograf) og spennende tips om alt fra nettbutikker til brannvern. Det er ikke for ingenting at hun har hatt flere blogginnlegg på sjefsplassen på side2.no, dette er nemlig en kvalitetsblogg!!!

Kos deg med Heges blogg og ha en super helg!!!

Klem fraUkens favorittblogg!Denne ukens favorittblogg er min bloggvenn Ingers blogg Ingerslilleverden . Inger er vill og vakker med sine meningers mot (mellom oss tror jeg hun er en ordentlig hulder ;). Hun har et hjerte av gull og når hun skriver om mannen sin og barna sine er hun myk som smør. Det er umulig å ikke bli engasjert når man leser bloggen hennes!!! Her MÅ du bare titte innom :)

Klem fra


 


Ukens favorittblogg!Denne ukens favorittblogg er min bloggvenn Kines blogg Creativbolig. En nydelig blogg full av inspirasjon, kreativitet, hverdagsbetraktninger, lykke og kjærlighet. Jeg blir så glad hver gang jeg leser innleggene hennes :)

Ta en titt innom i dag, en perfekt måte å starte helgen på :) 

Klem fraUkens favorittblogg!!Ukens favorittblogg er bloggen "Consuming" der alle mulige slags nyheter fra dagligvarebransjen testes ut og gis en ærlig og oppriktig vurdering.I denne bloggen er det flotte bilder av produktene, linker til mere informasjon og en lett og ledig tone.

Bloggeren gjør en topp jobb og jeg fryder meg hver gang hun har prøvet noe nytt!!

Ta en titt innom du også :)

God helg fra


Ukens favorittblogg!Her kommer en skikkelig godbit! Min favorittblogg denne uken tilhører Brønnøy-jenta Malin Virginia, hun er utrolig koselig, har alltid et smil og noen gode ord på lur.  Bloggen hennes er en interiørblogg der hun tryller frem de nydeligste skatter av ting hun finner på loppemarkeder og bruktsalg. Fantastisk!

Besøk bloggen hennes, Homebyvirginia, her!

God helg, klem fra

Ukens favorittbloggDenne ukens favorittblogg er bokbloggen Bokelskerinnen og den bør du absolutt ta en titt innom!!  Bloggen har en nydelig header og ellers også en fantastisk fin utforming. Hos Bokelskerinnen får du boktips, anmeldelser og intervjuer med norske og utenlandske forfattere. Rett og slett knallbra :)

Stor klem og god helg fra
Ukens favorittblogg!!Er du ute etter boktips og/eller gode bokblogger?  Da bør du titte innom.....på denne bloggen finner du en mengde utrolig bra bokblogger som oppdateres etterhvert som det blir lagt ut nye innlegg. Jeg har funnet mange nye favorittblogger her, og fått masse gode boktips!!

Klem fra
Ukens favorittbloggHer i huset er vi to ivrige bloggere og sønnen min, Kristian, har faktisk to blogger! Han skriver om interessene sine, film og musikk, og bloggene hans er to av mine favoritter.

http://kristiansfilm.blogg.no/
http://kristiansinmusikk.blogg.no/

Ta en titt innom!!

Klem fra
Ukens favorittblogg :)Det er utrolig mange flotte blogger der ute i blogguniverset og slik som jeg ønsker å dele mine favorittbøker med mine lesere, ønsker jeg også å dele mine favorittblogger!

Først ut er:En herlig nostalgisk blogg som i allefall tar meg på kornet og bringer frem mange minner fra barndommen min, en god dose retro og en dæsj glamour gjør at jeg storkoser meg hver gang jeg er innom.
Hver fredag har Glamourbibliotekaren Glamorøs Fredag  der leserne kan fortelle om sine aktuelle glamorøse gjøremål denne dagen. Fantastisk :)

Ta en titt innom, du kommer ikke til å angre!!!!

Lørdagsklem fra

hits